Ring 08-24 47 34 för personlig rådgivning av legitimerad fysioterapeut

Tips & Råd

Tips, inspiration och trendspaningar för dig som är på jakt efter produkter eller vill lära dig mer om skydd, stöd och rehab

5 tips på hur du hittar rätt knäskydd

I dagens läge är utbudet av knäskydd och knästöd större än någonsin. I linje med ett ökat utbud så är det dessvärre vanligare att hitta butiker som inte riktigt har rätt kompetens för att kunna hjälpa dig att hitta det mest lämpade knäskyddet för just dina problem. För att du som är i behov av knäskydd skall kunna avgöra om butiken eller försäljningsstället vet vad din skada kräver för funktioner så har jag 5 användbara tips på hur du enkelt kan säkerställa och avgöra att den butiken som utger sig kunna hjälpa till verkligen kan det.

Motverka svullna ben

4 tips att motverka svullna ben

Svullna fötter och ben är ett vanligt problem som kan ha många olika orsaker. En av de vanligaste orsakerna är att man har stått eller suttit stilla i långa perioder utan att röra på sig. Det kan till exempel vara efter att ha stått upp hela dagen på jobbet eller efter en lång bilresa eller flygresa. Detta kan leda till att blodet och lymfen inte kan flöda fritt i benen, vilket kan orsaka svullnad.