Storsäljare
Pelottsula för framfotsproblem
Pelottsula för framfotsproblem

Pelottsula för framfotsproblem

249 kr

Pelottsula är en smidig men effektiv sula för problem med framfoten. Pelotten lyfter och avlastar främre trampdynan effektivt. Läs mer
Extra stöd för framfoten
Mjuk stötdämpande 3/4 tar minimalt med plats
Kan användas i alla skor oavsett klackhöjd

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Pelottsula vid framfotsproblem

Pelottsula vid problem i framfoten. Passar i alla skor oavsett klackhöjd eller modell. 

Många problem i framfoten orsakas ofta av ett nedsjunket främre fotvalv, framfoten sjunker ned och ökar belastningen över den främre trampdynan. Framfotsproblem kan även uppstå utan att valvet har sjunkit ned, ofta i samband med användning av klackskor som överdrivet belastar främre trampdynan. Vid problem i framfoten är det vanligtvis en för kraftig belastning över det främre fotvalvet som är utlösande orsak till problemen i framfoten. 

En pelottsula hjälper till att lyfta ett nedsjunket fotvalv tack vare att pelotten placeras bakom valvbågen. Pelottens effekt bidrar till en jämnare belastning över framfoten och främre trampdynan vid normal belastning.  
Pelottsulan är tillverkad av mjukt formstabil PU skum som ger en effektiv och komfortabel lyftning av fframfoten, materialval och konstruktion av pelotten är av yttersta vikt för att säkerställa rätt funktion och effekt. 
Pelottsulan är utrustad med en storleksstegrande T-formad pelott vilket innebär att både höjden, formen och materialets egenskaper förändras beroende på vilken storlek på pelottsulan som man väljer. Fördelen med en storleksanpassad pelott är att mängden stöd som pelotten ger optimeras beroende på fotens längd och bredd.

Pelottsulan är av en så kallad 3/4 modell som tar tar minimalt med plats i skorna. Den rundade bakre delen av pelottsulan läggs emot häl kappan i skon vilket säkerställer att pelotten hamnar på rätt plats över framfoten för bästa effekt. Tjockleken på pelottsulan är endast 2 mm under hälen vilket gör att den utan problem fungerar i alla skor, även skor med klack och trängre skor. Sulan har en självhäftande tejp placerad under hela hälpartiet på sulan som säkerställer att sulan sitter kvar även i skor med lite högre klack.  

Pelotter är även effektiva vid problem med ex hallux valgus med ökad avlastning av stortåleden och fungerar även som stöd vid hammartå.
Pelottsulan har ett 2 mm sviktande skum under hela sulan. Skummet är mjukt och stötdämpande och bidrar till högre grad av komfort. Sulan tillverkas i en höger och vänster sula för att säkerställa optimal funktion och är tillverkad av äkta skinn för bästa komfort. Vid behov kan pelottsulan enkelt flyttas mellan alla skor. Pelottsulor säljs alltid per par (2st i en förpackning).

T-formad pelott för bästa stöd

Den unika T pelotten är konstruerad för att avlasta framfoten på bästa sätt. Pelotten är har en effektiv lyftande funktion med den bredare T formen och avlastar större delen av främre trampdynan vid problem.

T-formad pelott för bästa stöd

3/4 sula som förenklar applicering och kan flyttas mellan alla skor

Smart 3/4 sula som säkertäller pelottens placering samtidigt som sulan inte tar onödig plats i skons framfot för säkertälla maximalt med plats i vardagliga skor.

3/4 sula som förenklar applicering och kan flyttas mellan alla skor

Lyfter främre valvet och avlastar främre trampdynan

Den formstabila pelott ger avlastning av främre trampdynan. Pelotten är tillverkad av ett formstabilt skummaterial som ger stöd och stötdämpning i samma konstruktion.

Lyfter främre valvet och avlastar främre trampdynan

Vanliga frågor

Svar. Många problem i framfoten orsakas av att valvet har sjunkigt ned. En framfotspelott lyfter upp det främre fotvalvet och hjälper till att avlasta främre trampdynan

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten