Epikondylitbandage BOA - extra effektiv avlastning för tennisarm, golfarm och musarm
epikondylitbandage
epikondylitbandage epikondylitbandage_epikondylit epikondylitbandage_tennisarmbage
360 gif 360 logo

Epikondylitbandage BOA® - avlastning för epikondylit

  •  699 kr 

Epikondylitbandage för en smärtande tennisarm, golfarm eller musarm. BOA konstruktionen ger exakt anpassning och justering

Läs mer

  • Patenterat BOA system
  • Riktad avlastning vid tennisarm och golfarm
  • Låg profil fungerar under alla kläder
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Epikondylitbandage BOA

Epikondylitbandage BOA® är ett helt unikt band för enkel och effektiv avlastning av tennisarm och musarm för vardagligt användande vid ex. dator och terminalarbete. Epikondylitbandaget BOA® är extremt smidigt band, med en tjocklek på endast 1 mm kan spännet användas vid alla situationer utan att spännet stör det vardagliga arbetet så som ex kontorsarbete, arbete vid datorn med musen eller andra fin-motoriska arbetsmoment. Epikondylitbandaget fungerar optimalt under vardagliga kläder utan att störa eller synas vid användning.

Epikondylitbandage BOA® är utrustat med det unika BOA® systemet som möjliggör en helt unik avlastning vid inflammation i armbågen. BOA® systemet bidrar till effektiv riktad avlastning direkt över berörd muskelbuk på underarmen vid problem i armbågen, tennisarm, golfarm eller musarm.  

Epikondylitbandage BOA® har en Epi-pelott som fritt kan placeras över spännet för att uppnå individuell avlastning vid smärta och problem i armbågen.  Epi-pelott är konstruerad med tre olika kontaktytor mot muskelbuken för extra effekt och har även utrustats med fixerande silikonpunkter för extra fixering över muskelbuken.
Pelotten placeras ca 5 cm nedanför det smärtsamma muskelfästet direkt över muskelbuken med tonvikt på underarmens utsida vid problem med tennisarm och musarm samt underarmens insida vid problem med golfarm. Pelotten kan fritt om-positioneras på spännet och bidrar till individuell anpassning och avlastning vid problem med tennisarm och musarm.

BOA® systemet är en unik konstruktion som kombinerar enkel anpassning med riktad avlastning. Den unika BOA® disken justeras enkelt genom att rotera disken medurs varpå disken ökar graden av avlastning över Epi-pelotten. Avlastningen blir tack vare BOA® systemet extremt riktad över problemområdet för bästa resultat och smärtlindring vid tennisarm, golfarm eller musarm.  BOA® disken är klädd med ett anti-glid material som säkerställer enkel anpassning av graden av avlastning även med minimal handstyrka.

Använd Epikondylitbandage BOA vid problem med, 
-Tennisarmbåge
- Golfarmbåge 
- Musarm 

Epikondylitbandage BOA® är tillverkad av ett extremt slitstarkt konstskinn för optimal slitstyrka, låg profil samt en diskret design. 
Bandaget tvättas genom att torka av ytan med en trasa, låt produkten lufttorka innan användning. 

Egenskaper

Stabilitet

3

Kompression

3

Avlastning

4

Värme

1

Storlekstabell

StorlekOmkretsmått runt underarmen
Small/Medium24-30 cm
Large/X-Large28-38 cm

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Jag ligger mellan de två storlekarna. Vilket storlek skall jag välja på mitt epikondylitbandage? 
Svar. Vi rekommenderar att du väljer den mindre storleken för att säkerställa avlastning och funktion. 

Fråga. Vad är en BOA disk?
Svar. BOA disken är en patenterad konstruktion som ger en exakt och enkel anpassning av produkten. Disken lindar upp en cirkulär tråd som möjliggör exakt anpassning och stöd genom att vrida disken medurs.

Fråga. Hur skall epikondylitbandaget sitta för bästa effekt vid tennisarm?
Svar. Tennisarm (lateral epikondylit) är en inflammation i ett yttre senfäste i armbågen. Inflammationen uppstår ofta av handen och fingrarnas sträckmuskulatur som fäster på armbågens utsida. Epikondylitbandaget BOA skall appliceras på muskelbuken nedanför inflammationen på övre underarmens utsida. Den medföljande pelotten (kudden) som sitter monterat i epikondylitbandaget skall placeras 5 cm rakt nedanför smärtpunkten över underarmens utsida. Då tennisarm och musarm är två benämningar på samma problem, lateral epikondylit så gäller samma applicering avseende musarm. Tillsammans med leveransen av produkten medföljer även en beskrivning för att säkerställa rätt applicering. Om du har några frågor eller funderingar så kan du alltid ringa vår produktrådgivning på 08-244734

Fråga. Hur tvättar jag mitt epikondylitbandage?
Svar. Epikondylitbandaget är tillverkat av ett smutsavvisande material och kan enkelt rengöras med hjälp av en fuktig trasa, torka av epikondylitbandaget och låt det torka innan användning

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket