Hälkopp TaluFIT | Rehaboteket
hälkopp
hälkopp hälkoppar för barn hälkoppar

Stabiliserande och stötdämpande hälkopp

  •  249 kr 

Stötdämpande och stabiliserande hälkopp vid problem med hälsmärta, severs skada, hälsporre, plantar fasciit och uttrampad hälkudde Läs mer

  • Konstruktion för extra stötdämpning
  • Fungerar för idrott och motion
  • Säljs alltid per par
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Hälkopp TaluFIT

Hälkopp TaluFIT är en hälkopp för lindring av problem i hälen för både vuxna och barn. Hälkoppen är tillverkad av en formstabil polymer som bidrar till stötdämpning i kombination med en förstärkt stabilitet av hälen. TaluFIT fungerar ofta bra vid generell hälsmärta, plantar fasciit, hälsporre, uttrampad hälkudde och hälsmärta hos yngre personer med severs skada eller apofysit.

Hälkopp TaluFIT har en helt stötdämpande konstruktion bestående av individuella GRID-celler som täcker hela hälens kontaktyta.

Talufits passform i kombination med dess stabiliserande konstruktion ger stöd runt hela hälens yttre kant runt hälen. Vid problem med en uttrampad hälkudde "flyter" hälkudden ut på sidorna av hälen med vanligtivs nedsatt dämpande funktion. Talufit ger ett extra stöd för hälkuddens sidor samt dess bakre kant vilket effektivt motverkar att hälkudden pressat utåt. Vid problem orsakat av hälsporre och plantar fasciit skapar hälkoppen en mjuk konstruktion för hälen vid vardag, motion eller på arbetet.  

Använd TaluFIT hälkopp vid
- Generell hälsmärta
- Uttrampad hälkudde och fat pad syndrome
- Hälsporre 
- Plantar fasciit
- Hälsmärta hos barn Apofysit, Severs skada
- Haglund häl 

Hälkoppen finns i tre olika storlekar baserat på både kroppsvikt och hälens storlek.
De olika storlekarna säkerställer att hälkoppen följer hälen på bästa sätt och bidrar ytterligare till att öka stödets för en smärtande häl.  
Hälkoppen kan enkelt flyttas mellan olika skor och placeras antingen direkt ned i skorna mot skons hälkappar alternativt placeras in direkt mot foten under strumpan för att ytterligare förstärka fixeringen av hälkoppen.
TaluFIT rengörs enkel med handljummet vatten och torkas av med en torr trasa.  

Storlekstabell

Storlek Kroppsvikt
Small - BarnVikt max ca 50 kg
Medium - KvinnorVikt max ca 80 kg
Large - MänVikt över 80 kg

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Min dotter på 12 år, hon väger 54 kg. Vilken storlek på hälkoppen skall vi välja?
Svar. Vi rekommendera att ni väljer barnmodellen även fast hon väger lite över 50 kg.

Fråga. Hur tvättar jag mina hälkoppar?
Svar. Hälkopparna är väldigt lätta att sköta och hålla rena, det enda ni behöver göra är att sköja koppen under ljummet vatten och låta den lufttorka innan användning. 

Fråga. Hur skall hälkoppen användas? 
Svar. Hälkopparna fungerar alltid bäst om de används i en stabilare sko. Fördelen med en stabil sko är att den i regel alltid har en stabilare hälkappa vilket medför att hälkappan stödjer hälkoppen och stödjer hälbenet. Hälkoppen kan placeras fritt i skon alternativt placeras in under strumpan för att ytterligare förbättra fixeringen av koppen mot hälbenet. 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket