Storsäljare
Talufit hälkopp
Talufit hälkopp
Talufit hälkopp
Talufit hälkopp

Talufit hälkopp

249 kr

Stötdämpande och stabiliserande hälkopp vid problem med hälsmärta, severs skada, hälsporre, plantar fasciit och uttrampad hälkudde Läs mer
Konstruktion för extra stötdämpning
Fungerar för idrott och motion
Säljs alltid per par

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Extra stabiliserande och stötdämpande hälkopp

Hälkopp TaluFIT är en hälkopp för lindring av problem i hälen för både vuxna och barn. Hälkoppen är tillverkad av en formstabil polymer som bidrar till stötdämpning i kombination med en förstärkt stabilitet av hälen. TaluFIT fungerar ofta bra vid generell hälsmärta, plantar fasciit, hälsporre, uttrampad hälkudde och hälsmärta hos yngre personer med severs skada eller apofysit.

Hälkopp TaluFIT har en helt stötdämpande konstruktion bestående av individuella GRID-celler som täcker hela hälens kontaktyta.

Talufits passform i kombination med dess stabiliserande konstruktion ger stöd runt hela hälens yttre kant runt hälen. Vid problem med en uttrampad hälkudde "flyter" hälkudden ut på sidorna av hälen med vanligtivs nedsatt dämpande funktion. Talufit ger ett extra stöd för hälkuddens sidor samt dess bakre kant vilket effektivt motverkar att hälkudden pressat utåt. Vid problem orsakat av hälsporre och plantar fasciit skapar hälkoppen en mjuk konstruktion för hälen vid vardag, motion eller på arbetet.  

Använd TaluFIT hälkopp vid
- Generell hälsmärta
- Uttrampad hälkudde och fat pad syndrome
- Hälsporre 
- Plantar fasciit
- Hälsmärta hos barn Apofysit, Severs skada
- Haglund häl 

Hälkoppen finns i tre olika storlekar baserat på både kroppsvikt och hälens storlek.
De olika storlekarna säkerställer att hälkoppen följer hälen på bästa sätt och bidrar ytterligare till att öka stödets för en smärtande häl.  
Hälkoppen kan enkelt flyttas mellan olika skor och placeras antingen direkt ned i skorna mot skons hälkappar alternativt placeras in direkt mot foten under strumpan för att ytterligare förstärka fixeringen av hälkoppen.
TaluFIT rengörs enkel med handljummet vatten och torkas av med en torr trasa.  

Stabilitet
Stötdämpning

Extra stabilitet och stötdämpning

Unik hälkopp av formstabilt gummi för extra stabilitet, stötdämpning och optimal ihopsamlande egenskaper vid smärta och problem relaterat till hälen eller hälkudden.

Extra stabilitet och stötdämpning

Finns i tre storlekar för barn, dam och herr

Talufit tillverkas i en unik mindre storlek för barns outvecklade hälar samt i en under 80 kg samt över 80 kg konstruktion primärt för dam och herr.

Finns i tre storlekar för barn, dam och herr

Samlar ihop hälkudden samtidigt som koppen dämpar hälisättningen

Hälkoppens konstruktion och material har för avsikt att stödja hälen och motverkar att hälkudden flyter ut. Så mycket stöd av hälkudden som möjligt bidrar till ytterligare stöd hälbenet där det behövs som mest.

Samlar ihop hälkudden samtidigt som koppen dämpar hälisättningen

Vanliga frågor

Svar. Vi rekommendera att ni väljer barnmodellen även fast hon väger lite över 50 kg.

Svar. Hälkopparna är väldigt lätta att sköta och hålla rena, det enda ni behöver göra är att sköja koppen under ljummet vatten och låta den lufttorka innan användning.

Svar. Hälkopparna fungerar alltid bäst om de används i en stabilare sko. Fördelen med en stabil sko är att den i regel alltid har en stabilare hälkappa vilket medför att hälkappan stödjer hälkoppen och stödjer hälbenet. Hälkoppen kan placeras fritt i skon alternativt placeras in under strumpan för att ytterligare förbättra fixeringen av koppen mot hälbenet.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten