Storsäljare
  • Talufit hälkopp
  • Talufit hälkopp
  • Talufit hälkopp
  • Talufit hälkopp

Talufit hälkopp

249 kr

Vår mest stötdämpande och stabiliserande hälkopp för generell hälsmärta, Severs skada (apofysit), plantarfasciit (hälsporre) och uttrampad hälkudde. Hälkoppen finns i barnstorlek och kan användas av alla. Läs mer
Unik konstruktion för extra stötdämpning
Fungerar för idrott, motion och vardagligt
Säljs alltid per par | Finns i barnstorlek

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding! " Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

TaluFIT – extra stabilitet och stötdämpning

TaluFIT hälkopp är tillverkad av en formstabil polymer som bidrar till stötdämpning i kombination med en förstärkt stabilitet av hälen. Hälkoppen har en stötdämpande konstruktion bestående av individuella GRID-celler som täcker hela hälens kontaktyta. 

Stödjande passform

TaluFITs passform i kombination med dess stabiliserande konstruktion ger stöd runt hela hälens yttre kant. Vid problem med en uttrampad hälkudde “flyter" hälkudden ut på sidorna av hälen, vilket minskar hälens stötdämpande förmåga. TaluFITs hälkopp ger extra stöd åt hälkuddens sidor och bakre kant vilket effektivt motverkar att hälkudden pressat utåt. Vid hälsmärta orsakad av plantarfasciit skapar hälkoppen en mjuk konstruktion för hälen vid vardagsaktiviteter, idrott eller på arbetet. 

Användningsområden

TaluFIT hälkopp kan användas vid följande tillstånd: 

- generell hälsmärta 
- uttrampad hälkudde (fettkuddesyndrom, Fat Pad Syndrome) 
- plantarfasciit (hälsporre) 
- Severs skada (hälsmärta hos barn, apofysit) 
- Haglunds häl.  

Storlek

Hälkoppen finns i tre storlekar baserat på kroppsvikt och hälens storlek. I storleksguiden hittar du mer information om hur du väljer storlek. Det är viktigt att välja rätt storlek för optimal passform och avlastning av den smärtande hälen. Produkten säljs i par.

Applicering

Hälkoppen kan enkelt flyttas mellan olika skor och placeras direkt ned i skon mot skons hälkappa. Alternativt placeras den direkt mot foten innanför strumpan för att ytterligare förstärka fixeringen av hälkoppen.

Skötsel

TaluFIT rengörs enkelt med ljummet vatten och torkas av med en torr trasa.

 

Extra stabilitet och stötdämpning

Unik hälkopp av formstabilt gummi för extra stabilitet och stötdämpning

 

Extra stabilitet och stötdämpning

Flera storlekar

TaluFIT finns i barnstorlek, särskilt anpassad för barns outvecklade hälar. Den finns i två vuxenstorlekar baserat på kroppsvikt: upp till 80 kg (dam) och över 80 kg (herr).

Flera storlekar

Stödjande passform

Hälkoppens konstruktion har för avsikt att stödja hälen och motverka att hälkudden – kroppens egna stötdämpare – flyter ut.

Stödjande passform

Vanliga frågor

Vi rekommenderar att du väljer barnstorleken (Small) även fast hon väger lite över 50 kg.

Hälkopparna rengörs enkelt med ljummet vatten och kan därefter lufttorka eller torkas av med en torr trasa.

Hälkoppen fungerar alltid bäst om den används i en sko med stabil hälkappa. Den kan placeras direkt i skon mot skons hälkappa. Alternativt placeras den innanför strumpan för att ytterligare förbättra fixeringen av koppen mot hälbenet.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten