Storsäljare
TheraGO axelskydd
TheraGO axelskydd
TheraGO axelskydd
TheraGO axelskydd

TheraGO axelskydd

1 049 kr

Smidigt kompressionsgivande axelskydd vid problem och instabilitet i axeln Läs mer
Extremt smidigt – 1 mm materialtjocklek
Kan användas på höger och vänster arm
Hög grad av kompression

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Extra kompression och extrem smidighet

Axelskyddet TheraGo är tillverkat i ett tunt och andningsaktivt material med elastiska egenskaper. Det unika textilmaterialet består av en kombination av elastiska och oelastiska fibrer som skapar ett axelskydd med hög grad av kompression.

Textilen är endast 1 mm tjock och extremt smidig. Axelskyddet kan användas vardagligt under vanliga kläder utan att störa eller synas. Skyddet är rundstickat. På insidan av ärmens nedre kant sitter ett tunt fixeringsband av silikon. Bandet fäster mot huden och säkerställer att axelskyddet sitter fixerat under användning.

Över axelleden sitter ett extra stabiliserande kryssformat band av mikrofiber. Bandet och dess konstruktion ökar graden av kompression över leden och bidrar till ytterligare stabilisering av axeln. Axelskyddet kan enkelt fixeras och justeras med det semielastiska bandet med kardborrefäste. Axelskyddet kan användas till både höger och vänster arm.

Skyddet säljs styckvis och finns i fem storlekar. Måttet tas mitt på överarmen. Det handtvättas i 30 grader och ska lufttorka innan användning.

Smidighet, kompression och stabilitet

TheraGo är ett smidigt och kompressionsgivande axelskydd med semielastiska bandsystem runt axelleden för extra stabilitet och kontroll vid problem.

Smidighet, kompression och stabilitet

Smart konstruktion

Den anatomiska passformen skapar ett hudnära stöd som ger optimal kompression över axelleden. Det bidrar i sin tur till ökad stabilitet runt leden och ökad cirkulation.

Smart konstruktion

Unik kompressionstextil

TG kompressionstextil består av elastiska och oelastiska textilfibrer för optimal smidighet och formstabilitet. Materialet är endast 1 mm tjockt och rundstickat vilket minskar risken för skav.

Unik kompressionstextil

Vanliga frågor

Ja. En av axelskyddets primära funktioner är att skapa extra stabilitet.

Ja, absolut. Skyddet tvättas i 30 graders handtvätt och ska lufttorka innan användning.

Ja. Axelskyddet har ett vändbart spänne vilket gör att skyddet kan användas både på höger och vänster arm.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten