Storsäljare
TheraGO Axelskydd
TheraGO Axelskydd
TheraGO Axelskydd
TheraGO Axelskydd

TheraGO Axelskydd

999 kr

Extra smidigt kompressionsgivande axelskydd vid problem och instabilitet i axeln.  Läs mer
Extrem smidighet | Materialtjocklek endast 1mm
Fungerar på höger och vänster sida
Hög grad av kompression

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Axelskydd TheraGO extra stöd, extrem smidighet

Axelskydd TheraGo är ett anatomiskt axelskydd tillverkat av rundstickat kompressionstextil med elastiska egenskaper. Det unika materialet består av en kombination av elastiska och oelastiska fibrer som bidrar till extra effektiva kompressionsgivande egenskaper.  Textilmaterialet har hög grad av andningsförmåga och är endast 1mm tjockt för optimal smidighet och kan användas vardagligt under normala klädesplagg utan att störa eller synas. Insidan av axelskyddets nedre del på överarmen sitter ett tunt fixeringsband av silikon, bandet fäster mot huden och säkerställer att axelskyddet förblir väl fixerat under användning.

Över axelleden sitter ett extra stabiliserande X band tillverkat av mikrofiber, bandet och dess konstruktion ökar kompressionen lokalt runt leden och bidrar till ytterligare stabiliserande egenskaper.
Axelskyddet justeras på enklaste sätt med kardborre för att säkerställa fixering vid användning och kan enkelt monteras om för att passa höger eller vänster sida.

Skyddet säljs per styck, fungerar på höger eller vänster axel och finns i 5 olika storlekar. Måttet tas mitt på överarmen.
Handtvättas i 30° handtvätt och skall lufttorka innan användning

Stabilitet
Kompression
Värme
Avlastning

Smidigt axelskydd med kompression och extra stabiliserande bandsystem

Extra smidigt axelskydd av kompressionstextil med semielastiska bansystem runt axelleden för extra stabilitet och kontroll vid problem.

Smidigt axelskydd med kompression och extra stabiliserande bandsystem

Anatomisk konstruktion för optimal kompression

Den unika passformen skapar ett hudnära stöd som samtidigt ger optimal kompression över axelleden. Kompressionen ökar stabilitet runt leden och bidrar samtidigt till ökad cirkulation i leden.

Anatomisk konstruktion för optimal kompression

Unik kompressionstextil TG

TG kompressiontextil bestående av elastiska och oelastiska textilfibrer för optimal smidighet och formstabilitet. Materialet är endast 1 mm tjockt och rundstickat för optimal smidighet och komfort.

Unik kompressionstextil TG

Vanliga frågor

Svar. Ja, det är en av axelskyddet primära funktioner att skapa extra stabilitet

Svar. Ja, absolut. Skyddet tvättas i 30° handtvätt och skall lufttorkas innan användning

Svar. Ja, axelskyddet har ett vändbart spänne som för att man kan använda den både på höger och vänster sida.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten