Stötdämpande sula Balance 2 | Rehaboteket
stotdampande_sula
stotdampande_sula stotdampande_sula stotdampande_sula stotdampande_sula
Populär

Stötdämpning | Stöd | Komfort

  •  199 kr 

Stötdämpande komfortsula med inbyggt häl- och valvstöd optimalt för träning, motion eller en lång arbetsdag på stående fot. 

Läs mer

  • Förstärkt häl och mellanfotsstöd
  • Extra stötdämpning häl och framfot
  • Optimalt för vardag som idrott och motion
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Stötdämpande sula Balance 2

Stötdämpande Balance 2 är en heldämpande sula tillverkad av mjuk och komfortabelt PU skum för bästa komfort.
Sulan ger effektiv stötdämpning över hela foten och kan användas både för vardagligt användande som vid idrott och motion utan begränsningar. 

Hälpartiet och mellanfoten har ett nylonförstärkt formgjutet extra stabiliserande inlägg för att skapa ett effektivt häl- och mellanfotsstöd. Det formgjutna inlägget är skålformat i hälpartiet för att stödja hälens ytterkanter och mellanfotsstödet upptaget för att skapa ett effektivt hålfotsstöd för stabilisering av mellanfoten. 
Mitt under hälen centralt under hälbenet sitter ett ingjutet mjukare gelmaterial som skapar effektivare stötdämpning lokalt över hälen för att ge extra stötdämpning vid den normalt hårda hälisättningen som uppstår vid promenad eller högintensiv belastning idrott och motion. Gelinlägget i kombination med sulans mjuka Pu skum och det skålformade hälpartiet ger flera unika funktioner för smärtande hälar i samma sula. 

Mitt under främre trampdynan sitter ytterligare ett mjukt och dämpande gelmaterial. Gelinlägget är konstruerat för att täcka hela främre trampdynan från lilltå till stortå och ger ytterligare en mjuk och komfortabel upplevelse vid hård belastning av framfoten. De extra stötdämpande inläggen över häl och framfot har en lätt vidhäftande yta som förbättrar fixeringen av sulan i skorna. Ytan blir smutsig med tiden och får nedsatt fästförmåga men kan på enklaste sätt torkas av med en fuktig trasa för att återfå den vidhäftande funktionen. Ovansidan mot foten är täkt med en mjuk och slitstark textil för bästa komfort och minimal friktion. 

Properties Insoles

Framfotsstöd

1

Hålfotsstöd

3

Stötdämpning

4

Stabilitet

3

Storlekstabell

Skostorlek Längd i mm
35 - 37 230 - 244 mm
38 - 40 Dam 245 - 259 mm
39 - 41 Herr 260 - 274 mm
42 - 43275 - 289 mm
44 - 47 290 - 305 mm

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Jag har normalt 39 i skostorlek. Vilken storlek på sulan skall jag välja? 
Svar. Sulan tillverkas i dam och herr storlekar i storleksspannet 38 - 41. Rätt storlek beroende på dam / herr är damstorleken 38-40 och herr storleken 39-41 

Fråga. Kan man anpassa sulan för exakt passform? 
Svar. Ja, sulan kan på enklaste sätt anpassas för exakt passform genom att klippas ned i framkanten. Vi rekommenderar att du måttar med skons befintliga innersula för exakt anpassning. 

Fråga. Tar sulan mycket plats i mina skor? 
Svar. Nej, sulan tar inte mera plats än den befintliga innersulan i skorna som skall tas ur skon innan du lägger ned den nya sulan. 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket