Storsäljare
Stötdämpande sula Balance 2
Stötdämpande sula Balance 2
Stötdämpande sula Balance 2
Stötdämpande sula Balance 2

Stötdämpande sula Balance 2

199 kr

Förstärkt häl och mellanfotsstöd
Extra stötdämpning häl och framfot
Optimalt för vardag som idrott och motion
Stabilitet
Kompression
Värme
Avlastning

Leveranstid 0-2 dagar.

Stötdämpning | Stöd | Komfort

Stötdämpande Balance 2 är en heldämpande sula tillverkad av mjuk och komfortabelt PU skum för bästa komfort.
Sulan ger effektiv stötdämpning över hela foten och kan användas både för vardagligt användande som vid idrott och motion utan begränsningar. 

Hälpartiet och mellanfoten har ett nylonförstärkt formgjutet extra stabiliserande inlägg för att skapa ett effektivt häl- och mellanfotsstöd. Det formgjutna inlägget är skålformat i hälpartiet för att stödja hälens ytterkanter och mellanfotsstödet upptaget för att skapa ett effektivt hålfotsstöd för stabilisering av mellanfoten. 
Mitt under hälen centralt under hälbenet sitter ett ingjutet mjukare gelmaterial som skapar effektivare stötdämpning lokalt över hälen för att ge extra stötdämpning vid den normalt hårda hälisättningen som uppstår vid promenad eller högintensiv belastning idrott och motion. Gelinlägget i kombination med sulans mjuka Pu skum och det skålformade hälpartiet ger flera unika funktioner för smärtande hälar i samma sula. 

Mitt under främre trampdynan sitter ytterligare ett mjukt och dämpande gelmaterial. Gelinlägget är konstruerat för att täcka hela främre trampdynan från lilltå till stortå och ger ytterligare en mjuk och komfortabel upplevelse vid hård belastning av framfoten. De extra stötdämpande inläggen över häl och framfot har en lätt vidhäftande yta som förbättrar fixeringen av sulan i skorna. Ytan blir smutsig med tiden och får nedsatt fästförmåga men kan på enklaste sätt torkas av med en fuktig trasa för att återfå den vidhäftande funktionen. Ovansidan mot foten är täkt med en mjuk och slitstark textil för bästa komfort och minimal friktion. 

Stötdämpning när den är som bäst

Heldämpande sula av polyuretan med två mjukare och ytterligare stötdämpande zoner under framfot och lokalt i hälen

Schenkstöd för häl och mellanfot

Den stabila konstruktionen lokalt placerad i mellanfot och runt hälen skapar en extra stabil och stabiliserande konstruktion för stöd och stabilitet.

Förbättrad dämpning lokalt häl och främre trampdynan

Det mjuka vita PU inläggen är speciellt utvecklade för att förbättra dämpningen över framfot och hälpartiet. Två områden som ofta drabbas av problem om sulorna eller skorna är för hårda.

Vanliga frågor

Svar. Sulan tillverkas i dam och herr storlekar i storleksspannet 38 - 41. Rätt storlek beroende på dam / herr är damstorleken 38-40 och herr storleken 39-41

Svar. Ja, sulan kan på enklaste sätt anpassas för exakt passform genom att klippas ned i framkanten. Vi rekommenderar att du måttar med skons befintliga innersula för exakt anpassning.

Svar. Nej, sulan tar inte mera plats än den befintliga innersulan i skorna som skall tas ur skon innan du lägger ned den nya sulan.

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten