Kampanj Storsäljare
  • Stötdämpande sula Balance 2
  • Stötdämpande sula Balance 2
  • Stötdämpande sula Balance 2

Stötdämpande sula Balance 2

162 kr

Ord pris 249 kr

 (-35%)

Stötdämpande komfortsula med inbyggt häl- och valvstöd optimalt för träning, motion eller en lång arbetsdag på stående fot. Läs mer
Förstärkt häl och mellanfotsstöd
Extra stötdämpning häl och framfot
Optimalt för vardag som idrott och motion

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding! " Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Stötdämpning | Stöd | Komfort

Stötdämpande Balance 2 är en heldämpande sula tillverkad av mjuk och komfortabelt PU skum för bästa komfort.
Sulan ger effektiv stötdämpning över hela foten och kan användas både för vardagligt användande som vid idrott och motion utan begränsningar. 

Hälpartiet och mellanfoten har ett nylonförstärkt formgjutet extra stabiliserande inlägg för att skapa ett effektivt häl- och mellanfotsstöd. Det formgjutna inlägget är skålformat i hälpartiet för att stödja hälens ytterkanter och mellanfotsstödet upptaget för att skapa ett effektivt hålfotsstöd för stabilisering av mellanfoten. 
Mitt under hälen centralt under hälbenet sitter ett ingjutet mjukare gelmaterial som skapar effektivare stötdämpning lokalt över hälen för att ge extra stötdämpning vid den normalt hårda hälisättningen som uppstår vid promenad eller högintensiv belastning idrott och motion. Gelinlägget i kombination med sulans mjuka Pu skum och det skålformade hälpartiet ger flera unika funktioner för smärtande hälar i samma sula. 

Mitt under främre trampdynan sitter ytterligare ett mjukt och dämpande gelmaterial. Gelinlägget är konstruerat för att täcka hela främre trampdynan från lilltå till stortå och ger ytterligare en mjuk och komfortabel upplevelse vid hård belastning av framfoten. De extra stötdämpande inläggen över häl och framfot har en lätt vidhäftande yta som förbättrar fixeringen av sulan i skorna. Ytan blir smutsig med tiden och får nedsatt fästförmåga men kan på enklaste sätt torkas av med en fuktig trasa för att återfå den vidhäftande funktionen. Ovansidan mot foten är täkt med en mjuk och slitstark textil för bästa komfort och minimal friktion. 

Stötdämpning när den är som bäst

Heldämpande sula av polyuretan med två mjukare och ytterligare stötdämpande zoner under framfot och lokalt i hälen

Stötdämpning när den är som bäst

Schenkstöd för häl och mellanfot

Den stabila konstruktionen lokalt placerad i mellanfot och runt hälen skapar en extra stabil och stabiliserande konstruktion för stöd och stabilitet.

Schenkstöd för häl och mellanfot

Förbättrad dämpning lokalt häl och främre trampdynan

Det mjuka vita PU inläggen är speciellt utvecklade för att förbättra dämpningen över framfot och hälpartiet. Två områden som ofta drabbas av problem om sulorna eller skorna är för hårda.

Förbättrad dämpning lokalt häl och främre trampdynan

Vanliga frågor

Sulan tillverkas i dam och herr storlekar i storleksspannet 38 - 41. Rätt storlek beroende på dam / herr är damstorleken 38-40 och herr storleken 39-41

Ja, sulan kan på enklaste sätt anpassas för exakt passform genom att klippas ned i framkanten. Vi rekommenderar att du måttar med skons befintliga innersula för exakt anpassning.

Nej, sulan tar inte mera plats än den befintliga innersulan i skorna som skall tas ur skon innan du lägger ned den nya sulan.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten