Gelsula SLIM | Rehaboteket
gelsula_stotdampning
gelsula_stotdampning gelsula_stotdampande
Kampanj

Extra tunn | Stötdämpande | För vardag och motion

  •  99 kr 
  • 199 kr

Stötdämpande gelsula med en extra tunn och smidig konstruktion för vardagliga skor med begränsat utrymme. 

Läs mer

  • Extra tunn och smal sula
  • Stötdämpande gelmaterial
  • Optimalt för vardagsskor
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Gelsula SLIM

Gelsula SLIM är en stötdämpande gelsula för vardagligt användande. Sulan är konstruerad för en kombination av stötdämpning och lättare stöd av häl och mellanfot. 
Runt hälen sitter det en förstärkningskant som tillsammans med skons hälkappa skapar ett yttre stöd för hälen. Mitt under hälbenet har gelsulan ett "bikupemönster" bestående av sexkantiga stötdämpande celler för förbättrad dämpning av hälen. Det yttre stödet för hälen fortsätter in i hålfoten och skapar ett lättare valvstöd även för mellanfoten i samma konstruktion. 
Sulan har en extra tunn konstruktion över framfoten med en materialtjocklek på endast 3 mm vilket i regel får plats i de flesta skorna.
Om skon har en uttagbar sula så skall den med fördel tas bort för att ge utrymme åt den nya sulan. 

Gelsulan kan enkelt justeras i längd och bredd vid behov och har tydliga markeringar i sulans framkant för en jämn och korrekt anpassning efter befintliga skor. 
Sulans undersida är lätt vidhäftande för att på bästa sätt fixeras i skon och motverka rörelse av sulan vid användning. 

Storlekstabell

Storlek
35 - 38
39 - 42
43 - 46

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Kan sulan anpassas i längd? 
Svar. Ja absolut med hjälp av en vass sax kan både bredden och längden klippas ned 

Fråga. Hur tvättar man sulan?
Svar. Sulan tvättas genom att torka av ovansidan med en fuktig trasa. Om den vidhäftande undersidan blir smutsig kan den enkelt sköljas av med vatten och lufttorka. 

Fråga. Är detta en sula jag kan använda i mina vardagsskor?
Svar. Ja, det är precis det som gelsulan är avsedd för, den tar mindre plats än andra sulor för att även fungera i aningen trängre vardagsskor. 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket