Armbågsskydd & armbågsstöd | Rehaboteket

Armbågsskydd & armbågsstöd

Armbågsskydd och armbågsstöd är primärt konstruerade för att behandla smärttillstånd, svullnad och inflammationer i armbågsleden. Beroende på problem och omfattning ger de olika armbågsskydden stöd, avlastning eller kompression över armbågsleden för att på bästa sätt bidra till effektiv smärtlindring eller avlastning.  Med marknadens bredaste sortiment av armbågsskydd speciellt utvecklade för tennisarm, musarm, golfarm, svullnad i armbågen så hittar du alltid flera alternativa produkter för optimalt resultat av din smärtande armbågsled. Våra anatomiska armbågsstöd bidrar till avlastning, lokal kompression och lokal värmebehandling för en smärtande armbågsled. Armbågsstöden är alla tillverkade med en anatomisk passform och är konstruerade för att verka optimalt utan att störa armbågens rörelse. Produkterna kan användas oavsett aktivitet och fungerar lika bra på kontoret som vid motion och träning. 

Alla armbågsskydd är CE märkta enligt MDD klass I för att säkerställa funktion. 

Våra anatomiska armbågsstöd bidrar till avlastning, lokal kompression och lokal värmebehandling för en smärtande armbågsled.
Våra armbågsstöd och armbågsskydd finns i flera olika modeller med följande primärfunktion. 
Avlastande armbågsstöd, ger effektiv avlastning av ex inflammerade senfästen vid tennisarm, golfarm och musarmbåge. 
Stabiliserande armbågsskydd stödjer armbågsleden och bidrar till extra stöd 
Skyddande armbågsskydd, är skydd med olika typer av stötdämpande och skyddande pelotter 
Kompressionsgivande armbågsstöd, är armbågsstöd med hög kompression för att effektivt avlasta och motverka svullnad
Armbågsskydd för överrörlighet, är armbågsskydd som effektivt stabiliserar armbågssleden och motverkar översträckning av leden vid problem med överrrörlighet 

Armbågsstöden är alla tillverkade med en unik anatomisk passform och är konstruerade för att verka optimalt utan att störa armbågens rörelse. Armbågsskydden och armbågsstöden kan användas oavsett aktivitet och fungerar lika bra på kontoret som vid motion och träning. 

Alla våra produkter för armbågen är hög funktionella ortopedtekniska hjälpmedel, ortoser och är CE-märkta enligt MDD klass II a för att säkerställa rätt funktion och kvalitet på produkterna. 
Vi lagerför alla våra produkter i egna lager och skickar alla beställningar placerade innan kl. 16 samma dag för att säkerställa att du får hem ditt armbågsskydd eller armbågsstöd snabbt och smidigt. 
Rehaboteket är certifierade av trygg E-handel och använder oss av Klarnas säkra betalningslösningar allt för att du som vår kund skall känna dig trygg när du handlar hos oss på Rehaboteket.se

tennisarmbagsband
Tennisarmbågsband universal är ett enkelt och smidigt band för avlastning av tennisarm och golfarm. Den universala storleken passar alla
229 kr
tennisarmbsbandagespanne_for_tennisarm
Tennisarmbågsbandage -EpiCon är ett smidigt anatomisk konstruerat spänne för effektiv avlastning av tennisarmbåge, golfarm och musarm i samma produkt
339 kr
Tennisarmbågsband PROband_for_tennisarmbageband_epiondylit_tennisarm
Unikt band för tennis-, golf och musarm. Den anpassningsbara silikonpelotten säkerställer optimal avlastning vid problem.
399 kr
armbågsskydd tennisarmarmbågsskydd tennisarmbågearmbagsskydd_tennisarmarmbagsskydd_tennisarm
Armbågsskydd för avlastning och värmebehandling vid smärtande tennisarm, golfarm eller musarm
389 kr
armbågsskydd_tennisarmarmbågsskydd_tennisarmarmbagsskydd vid epikondylitarmbagsskydd vid epikondylit
Armbågsskydd CoTEX vid tennis-, golfarmbåge. Armbågsskyddet har två silikonpelotter för effektiv avlastning vid smärtande armbågar.
369 kr 495
armbagsskydd_tennisarmarmbagsskydd_tennisarmbagearmbagsskydd_musarmarmbagsskydd_tennisarmbage

EpiSYS är ett helt unikt system för behandling av tennisarmbåge. Systemet kombinerar avlastning och kylbehandling vid problem med tennisarmbåge. 

939 kr
epikondylitbandageepikondylitbandage_epikondylitepikondylitbandage_tennisarmbage

Epikondylitbandage för behandling av en smärtande tennisarm, golfarm eller musarm. BOA konstruktionen ger exakt anpassing för optimal avlastning

699 kr
Armbagsskydd hyperextension
Armbågsskydd med hyperextensionsstopp för effektiv stabilisering av en överrörlig armbågsled. Skyddet motverkar översträckning och tillåter full justering
1 099 kr
armbågsstöd armbagsstod_overstrackt_armbagearmbagsstod_overstrackning

Armbågsstöd Pushmed ger ett effektivt stöd för en översträckt armbåge. Armbågsstödets unika anpassningsbara konstruktion ger en optimal individuell anpassning på enklaste sätt. 

1 699 kr
armbagsskydd
Armbågsskydd tillverkat av värmande och stabiliserande NeoTex för optimal funktion med en smidig anatomisk konstruktion
249 kr
armbågsskydd handboll
Armbågsskydd handboll är speciellt utvecklat för handbollsspelarens högst ställda krav på stöd och stötdämpning utan att påverka rörelsen i armbågen.
399 kr
armbagsstod for ulnarisinklamning

Unikt armbågsskydd för behandling av ulnarisinkläming i armbågsleden. Ulnarisskyddet kan användas dagtid som natttid och motverkar böjning av armbågen. 

969 kr
armbågsstöd

Extra stöd och kompression av en smärtande armbåge 

299 kr