Ont i armen? Lindra värken effektivt | Rehaboteket

Ont i armen

Ont i armen och värk i armen orsakas ofta av överbelastningsskador i samband med ensidiga och tunga rörelser. Armbågsleden är en utsatt led som dagligen utsätts för omfattande belastning. Ont och värk i armen kommer ofta från inflammationer orsakade av överbelastning. En av de vanligaste inflammationerna som orsakar värk i armarna är epikondylit med tydliga smärtpunkter på armbågsledens in eller utsida. 

tennisarmbagsband
Tennisarmbågsband universal är ett enkelt och smidigt band för avlastning av tennisarm och golfarm. Den universala storleken passar alla
239 kr
armbagsskydd_tennisarm
Armbågsskydd för avlastning och värmebehandling vid smärtande tennisarm, golfarm eller musarm
399 kr
tennisarmbsbandage
Tennisarmbågsbandage -EpiCon är ett smidigt anatomisk konstruerat spänne för effektiv avlastning av tennisarmbåge, golfarm och musarm i samma produkt
339 kr
Tennisarmbagsband PRO
Unikt band för tennis-, golf och musarm. Den anpassningsbara silikonpelotten säkerställer optimal avlastning vid problem med tennisarmbåge
399 kr
epikondylitbandage

Epikondylitbandage för behandling av en smärtande tennisarm, golfarm eller musarm. BOA konstruktionen ger exakt anpassing och justering

699 kr
armbågsskydd_tennisarm
Armbågsskydd CoTEX vid tennis-, golfarmbåge. Armbågsskyddet har två silikonpelotter för effektiv avlastning vid smärtande armbågar.
495 kr
armbagsskydd
Armbågsskydd tillverkat av värmande och stabiliserande NeoTex för optimal funktion med en smidig anatomisk konstruktion
249 kr
Armbagsskydd hyperextension
Armbågsskydd med hyperextensionsstopp för effektiv stabilisering av en överrörlig armbågsled. Skyddet motverkar översträckning och tillåter full justering
1 199 kr
armbagsstod for ulnarisinklamning

Unikt armbågsskydd för behandling av ulnarisinkläming i armbågsleden. Ulnarisskyddet kan användas dagtid som natttid och motverkar böjning av armbågen. 

999 kr
armbågsskydd handboll
Armbågsskydd handboll är speciellt utvecklat för handbollsspelarens högst ställda krav på stöd och stötdämpning utan att påverka rörelsen i armbågen.
399 kr
armbågsstöd för armbågen

Armbågsstöd med extra kompression och lätt stöd för generell smärta i armbågensleden eller lokala senfästen. 

299 kr
armbågsstöd

Armbågsstöd Pushmed ger ett effektivt stöd för en översträckt armbåge. Armbågsstödets unika anpassningsbara konstruktion ger en optimal individuell anpassning på enklaste sätt. 

1 699 kr
armbagsskydd

Smidigt och andningsaktivt armbågsskydd avlastning av tennisarmbåge, golfarmbåge och musarmbåge. 

459 kr
band för tennisarmbåge

EpiGrip Plus är ett extra smidigt justerbart tennis- och golfarmbågsbandage för avlastning av en smärtande armbåge

499 kr
tennisarmbågsband

EpiC är ett extra smidigt avlastande armbågsspänne för effektiv avlastning av lokala inflammationer i armbåge så som tennisarmbåge, golfarmbåge eller musarm. 

369 kr

Armbågsskydd Self är en ny ultrasmidig produkt för extra kompression och smärtlindring av armbågsleden vid smärta, inflammation och svullnad i armbågen. 

379 kr
tennisarmbagsskydd

Tennisarmbågsskydd Epi Plus, marknadens mest utvecklade skydd för kombinerad vibrationsreducering och avlastning av tennisarm, golfarm

999 kr
armbågsstöd_kyla_kompression
NovaCool är ett unikt kompressions system med kylbehandling för smärta i armbågen. NovaCool fungerar lika bra vid inflammationsproblem ex tennisarmbåge som vid idrottsskador i armbåge.
799 kr
armbagsskydd_tennisarm

EpiSYS är ett helt unikt system för behandling av tennisarmbåge. Systemet kombinerar avlastning och kylbehandling vid problem med tennisarmbåge. 

939 kr

Tunt, smidigt och lätt värmande armbågsstöd för reumatisk värk, svullnad och smärta i armbågen. Det unika materialet stödjer och värmer effektivt vid smärta och stelhet.

339 kr

Ont i armen och värk i armen orsakas ofta av överbelastningsskador i samband med ensidiga, tunga och repetitiva rörelser.

Armbågsleden är en led som dagligen utsätts för omfattande belastning. Ont och värk i armen kommer ofta från inflammationer orsakade av överbelastning. En av de vanligaste inflammationerna som orsakar värk i armarna är epikondylit med tydliga smärtpunkter på armbågsledens in eller utsida.  
Andra orsaker som ofta orsakar ont i armarna vardagligt är bursit, bursit är en slemsäcksinflammation som ofta smärtar intensivt på armbågsspetsens yttersta utskott. Smärta och värk i armarna vid idrott och annan högintensiv aktivitet kan ha att göra med överrörlighet (hyperextension) av armen. En översträckt arm forceras ofta med kraft utanför armens normala rörelseomfång med ofta belastningsrelaterad värk i armen som direkt följd. Med marknadens mest kompletta sortiment av behandlande armbågsskydd för värk i armen hittar du alltid en lösning hos oss.
Vi har unika lösningar för tennisarmbåge, musarm, golfarmbåge, inflammation i armbågen och mycket mer.
Vi erbjuder alltid flera alternativ av funktionella produkter av högsta kvalitet och funktion. Alla våra produkter är CE-märkta MDD klass II för att säkerställa funktion och kvalitet