Halskragar | Köp stabiliserande hals- & nackkragar online

Halskrage & nackkrage

En halskrage / nackkrage är konstruerad stödja nacke vid problem. Halskragen är tillverkad av ett mjukt formstabilt skummaterial och är klädd med mjuk bomullstrikå. Modellerna finns i olika höjder 6,10 och 12 cm för att säkertälla ett korrekt stöd.

halskrage
Halskragen ger stöd och avlastning vid nackspärr, stelhet och smärtor i nacken
 239 kr 
nackkrage

Nackkrage tillverkad av ett formstabilt skum-material för effektiv avlastning vid nackspärr, ont i nacken och generell stelhet i nacken och skuldran.

 269 kr 
nackkrage_stodfornacken

Högkvalitativ nackkrage för långvarig avlastning av nacken och huvudet vid problem

 649 kr 
stodkrage_whiplashskada

Extra stabil nackkrage med förstärkning för långvariga problem med behov av högre grad av stöd för nacken och omkringliggande muskulatur

 899 kr 

Läs mer om halskrage

En halskrage / nackkrage är konstruerad för att problem i nacken. Halskragen är tillverkad av ett mjukt formstabilt skummaterial och är klädd med mjuk bomullstrikå. Alla våra halskragar har så kallad anatomisk passform vilket ger en överlägsen komfort, förenklad användning och ett förstärkt stöd. En anatomisk halskrage har alltid ett uttag för hakan för att undvika att halskragen tvingar huvudet bakåt i en mindre komfortabel position. Det anatomiska uttaget bidrar även till att trycket mot hakan minskar något som normalt uppskattas i samband med tal eller att äta med en halskrage. Stödet från den anatomiska halskragen tas effektivt upp mot käkbenen vilket ger en bättre komfort och bredare angreppsyta för optimal mängd stöd och avlastning. 
Halskragen fästes på enklaste sätt med hjälp av kardborreband baktill över nacken. Bandet är generellt lite längre än kardborren för att del underlätta applicering av bandet samt att underlätta att ta av kragen. Kardborrebandet kan anpassas längdmässigt vid behov med en vanlig sax. Rekommenderat tvättråd för en nackkrage är 30° handtvätt, låt kragen lufttorka innan användning.
En nackkrage kan användas i alla miljöer och situationer då man önskar uppnå ​ ett extra stöd och avlastning vid smärta i nacken och skuldran vid överbelastningsproblem, på jobbet, hemma framför tv’n eller under fritiden.

Vårt erbjudande

Vi på Rehaboteket erbjuder ett komplett sortiment av halskragar och har olika funktionella alternativ att erbjuda. Halskragarna finns i flera olika höjder 6,8,10 och 12 cm för att på bästa sätt fungerar på olika personer beroende på halsens höjd. Alla våra kragar lagerförs i egna lager med leverans inom 1-2 dagar.

Behöver du hjälp med att välja produkt för dina problem?

Vi på Rehaboteket är väl medvetna om att det kan vara svårt att hitta den mest lämpade produkten för dig i förhållande till upplevda problem. Av just den anledningen har vi alltid bemannad kundservice med kompetent personal om gärna hjälper till. Ring oss på 08-244734 vardagar mellan 9-16 om det är något som du behöver hjälp med. Vill du inte ringa så går det lika bra att ställa dina frågor till oss på kundservice@rehaboteket.seRehaboteket är en trygg handelsplats för dig på nätet. Vi är certifierade av Trygg e-handel och tillämpar Klarnas säkra betalningslösningar. Vill du inte betala för varan innan du har tagit emot den så erbjuder vi kostnadsfritt fakturaköp med 14 dagars betalningsvillkor. Vi erbjuder alltid 45 dagars öppet köp så att du i lugn och ro kan prova och utvärdera halskrage / nackkrage i hemmiljö.