Kampanj
Pedag Outdoor
Pedag Outdoor
Pedag Outdoor
Pedag Outdoor

Pedag Outdoor

314 kr

Ord pris 449 kr

 (-30%)

Outdoor sulor för extra stabilitet och stöder fotens naturliga rörelse, hälkappan och den frikopplade hälen dämpar foten på ett naturligt sätt. Läs mer
För omfattande långvarig belastning
Aktivt kol för optimalt sko- och fotklimat
Finns för LÅG, MELLAN och HÖGA fotvalv

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Unik ortopedisk inläggssula för långvarig krävande belastning

Det är ofta de små sakerna som gör stor skillnad, särskilt vid utomhusaktiviteter. Med pedag Outdoor-inläggssulorna får du alla detaljer som du kan känna direkt och inte längre vill missa. Tack vare sin speciella konstruktion är sulan den perfekta partnern för omfattande aktiviteter i naturen, oavsett vilken terräng du befinner dig i.

Sulorna stabiliserar foten och stöder dess naturliga rörelse, hälkopp och den frikopplade hälen dämpar foten på ett naturligt sätt. Det uppbyggda stödet i hålfoten stabiliserar mellanfoten och det inmonterade framfotsstödet lyfter främre fotvalvet och avlastar effektivt främre trampdynan. 
Outdoor finns i tre olika höjder för ett lågt, neutralt och högt fotvalv. 

Ovanskiktet i Outdoor  uppfyller extrema krav: Den är särskilt absorberande och torkar snabbt. Och det högpresterande aktiva kolfiltret ger extra fräschör och förbättrat skoklimat i vandringsskon. 

Outdoor sulan har flera unika egenskaper och fungerar optimalt för längre tids användning med höga krav på utrustning och funktion. 
- Innersula för omfattande utomhusaktiviteter (trekking, golf, hiking)
​​​​- Hälkopp och hålfotsstöd  stabiliserar och skyddar foten med lätt dämpning
- Stödjer den naturliga rullrörelsen
- Förhindrar trötthet i foten
- Effektivt mot fotlukt tack vare aktivt kol
- Individuell passform tack vare LÅG, MELLAN och HÖG fotvalv
- Lätt att anpassa i storlek vid behov

Extra stöd för hålfot och framfot

Pedag Outdoor har en unik konstruktion av extra stöd för häl, mellanfot och framfort i samma konstruktion. Sulan finns för lågt, neutralt och högt valv. 

Extra stöd för hålfot och framfot

Aktivt kol för optimalt fot/sko klimat

Det mellersta lagret av aktivt kol skapar ett optimalt sko och fotklimat 

Aktivt kol för optimalt fot/sko klimat

Vanliga frågor

Ja originalsulan tas bort och ersätts med din nya Outdoor-sula

Du kan på enklaste sätt anpassa längden på sulan genom att klippa ned framkanten för exakt passform. Sulan som du tar ut dina skor fungerar som en perfekt mall för anpassningen. 

Ca 70 % har ett normalt valv med en jämn belastning över hela foten och skall välja MID höjden.
Ett lågt valv kännetecknas av en platt fot, rakare insida och ett våtavtryck som visar att hålfoten har fallit ned, välj LOW. 
Ett högt valv har mindre kontakt med underlaget i mellanfoten och visar ofta två belastningspunkter, framfot och häl, välj HIGH.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten