Stödstrumpor för gravida med bevisad effekt
Stödstrumpor för gravida
Stödstrumpor för gravida stodstrumpbyxor_for_gravida

Stödstrumpor för gravida motverkar åderbråck och svullnad i anklar och underben

  • 289 kr

Stödstrumpor för gravida med kompressionsklass 1 för bevisad effekt vid problem med svullnad och trötthet i anklar och ben. Stödstrumporna för gravida motverkar effektivt åderbråck under graviditeten. Läs mer

  • Stödstrumpbyxor speciellt utvecklade för gravida
  • Motverkar åderbråck och svullnad i anklar och ben
  • Graderad kompression för bevisa effekt
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Stödstrumpor för Gravida Beige

Stödstrumpor för gravida med bevisad kompressionsklass 1 för optimal effekt vid problem med svullnad, trötthet i anklar och ben i samband med graviditet. Stödstrumporna har så kallad graderad kompression vilket innebr att stödet från stödstrumporna är som högst runt anklarna där behovet av ökat tryck är som störst.
Trycket är 15-21 mmHg och avtar succesivt upp över benen för att på bästa sätt bidra till förbättra cirkulation och förbättrat återflöde. 

Ett vanligt problem i samband med graviditeten är åderbråck i underben och ben. En stödstrumpa med kompressionsklass 1 förebygger uppkonsten av åderbråck effektivt. Stödstrumpan ökar cirkulationen i benen och förbättra återflödet från foten vilket innebär minskad svulland och därmed minskad risk för att utveckla åderbråck i samband med graviditeten. Stödstrumporna för gravida har även en kompressionsgivande effekt runt foten för att därmed motverka svulland i foten under graviditeten. 

Stödstrumpan för gravida är tillverkad av 76% polyamid, 23 % elastan och 1 % bomull för att säkerställa bästa komfort och slitstyrka. Stödstrumpan tvättas i 30° handtvätt och skall lufftorka innan använding. 

Vanliga Frågor & Svar

Egenskaper

Stabilitet

0

Kompression

0

Avlastning

0

Värme

0

Storlekstabell

StorlekVikt (kg)Längd (cm)Skostorlek Omkretsmått ankel (cm) Lårmått (cm)
Small41-51150-162 36 - 38 17-20>60
Medium 47-72 158-168 37 - 39 19-22 >62
Large 52-74 165-174 38 - 40 20-24 >64
X-Large 65-85 172-182 39 - 41 21-26 >66
XX-Large76-92177-18540 - 4222-27>68

Måttinstruktioner

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem