Hälskydd - Effektiva stöd & ortoser | Rehaboteket

Hälskydd

Hälskydd eller hälortoser är produkter som effektivt behandlar smärtande hälar vid problem så som uttrampade hälkuddar (fat pad syndrome) hälsporre, plantar fasciit. 
Med marknadens bredaste sortiment av hälskydd och hälstöd speciellt utvecklade för avlasta hälen vid smärta hittar du alltid en funktionell lösning för hälsmärta hos oss på Rehaboteket.   
 

Hälortoser eller hälskydd är tillverkade för att behandla smärta i hälen oavsett aktivitet och skoval. Hälskydden tar minimalt med plats i skorna då det är konstruerade att endast placeras över den delen på hälen som normalt inte har en begränsning av utrymme i ett par normala skor. 

Hälskydd bidrar till ett mjukare steg tack vare dess unika konstruktion med optimal stötdämpning för en smärtande häl. Hälskydd och hälortoser ger ett effektivt hälstöd runt hela hälens fettkudde och bidrar effektivt till en ”ihopsamlande” funktion. Hälskyddets ihopsamlande hälstöd innebär innebär ett naturligt stöd för hälens stötdämpande fettkudde, hälstödet bidrar till att fettkudden arbetar mera på höjden under hälbenet och fokuserar stötdämpningen under hälen istället för runt hälen. 

Alla våra hälskydd, hälstöd och hälortoser är högfunktionella ortopedtekniska hjälpmedel, och är CE-märkta enligt MDD klass I för att säkerställa rätt funktion och kvalitet på produkterna. 

Vi lagerför alla våra hälskydd i egna lager och skickar alla beställningar placerade innan kl. 16 samma dag för att säkerställa att du får hem dina produkter snabbt och smidigt. 
Rehaboteket är certifierade av trygg E-handel och använder oss av Klarnas säkra betalningslösningar allt för att du som vår kund skall känna dig trygg när du handlar hos oss på Rehaboteket.se

multikil för hälsmärtahälkil_ont_i_halenstötdämpande multikil
Stötdämpande multikil för effektiv behandling av smärtsamma hälar. Multikilens unika funktion säkerställer effektiv stötdämpning och stöd
209 kr
Hälkopp tulis
Tulis hälkopp är en effektiv hälkopp för ökad stötdämpning vid hälsmärta. Hälkoppen kombinerar stöd runt hälen och stötdämpning i samma produkt.
239 kr
hälkopp tulishalkopp Tulis HD
Extra effektiv hälkopp för optimal stötdämpning och stöd vid smärtande hälar. Hälkoppen HD finns även i en unik storlek för hälsmärta hos barn Apofysit
199 kr 269
Stötdämpande hälskydd
Unikt hälskydd för optimal stötdämpning av en smärtande häl. Hälskyddet fungerar lika bra till vardags som vid träning barfota ex gymnastik och dans.
349 kr
strumpa mot halsporrestrumpa mot hälsporretejpa_halsporrestrumpa_halsporre

PF8 Active strumpa mot hälsporre med kraftigare kompression som lämpar sig vid optimalt vid promenad, idrott och motion. 

339 kr 399
sandal hälsporresandal för hälsporresandal för halsporre sandal for halsmarta

PF8 Sandal är en ny helt unik sandal för hälsporre, hälsmärta med en mjuk avlastningszon under hälbenet för effektiv lidring av belastningsrelaterad smärta i hälen. 

599 kr 749
halskyddhalskydd_for_ond_halhalskydd_halsporrehalskydd_for_halsmarta

Hälskydd Universal med inbyggd hälkopp ger extra stötdämpning och extremt enkel applicering i samma hälskydd för smärtande hälar

399 kr