Strumpa mot hälsporre PF8™
Strumpa mot hälsporre
Strumpa mot hälsporre Strumpa för hälsporre halsporre_strumpa
360 gif 360 logo

Strumpa mot hälsporre PF8™

  •  299 kr 

Kompressionsstrumpa för onda fötter. Åtta olika kompressionszoner för extra effektiv riktad kompression vid problem. Läs mer

  • Kompressionsstrumpa för smärtande hälar
  • Åtta kompressionzoner säkerställer rätt kompression
  • Komprimerar och stödjer hälen. Säljs alltid i par
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Strumpa mot hälsporre PF8™

Strumpa mot hälsporre PF8™– ger kompression för smärtande fötter. Strumpan är konstruerad med åtta olika kompressionszoner runt fot och fotleden för extra effektiv riktad kompression för fot, häl och vristen.

PF8™ har en unik förstärkning runt framkanten av hälen, den så kallade PF zonen, PF zonen är en extra bred kompressionszon som bidrar till riktad kompression vid plantar fasciit.  PF zonen bidrar till en sträckning och avlastning av senspegeln under foten för problem med plantar fasciit . Stumpan mot hälsporre PF8  fungerar på liknade sätt som tejpning av plantar fasciit men utan tejpens negativa effekter så som problem med att tejpa rätt eller ökad risk för hudskador vid långvarig användning. PF zonen hamnar alltid på rätt ställe tack vare strumpans anatomiska konstruktion. 
Kombinationen av sträckning och kompression bidrar till lokalt ökad cirkulation i det smärtande området vid problem med hälsporre och plantar fasciit. 
Strumpans extremt tunna och smidiga konstruktion säkerställer användning helt utan begränsningar och möjliggör användning under en vanlig strumpa utan risk för att det blir för trångt i skon.
PF8™ har en sk öppen tå design som säkerställer ”normal” kontakt med underlaget och kan med fördel användas under ett par vanliga strumpor. 

Strumpan mot hälsporre bidrar ofta till minskade problem vid problem samt ökar genomströmning över problemområdet bidra till snabbare läkning vid hälsporre/plantar fasciit.  PF8™ används med fördel vid problem så som hälsporre, plantar fasciit, uttrampad hälkudde sk fat pad syndrome, seversskada (apofysit), morgonstelhet i fot och vrist. 

Använd PF8™ vid problem i,
Mellanfot
Hälpartiet
Vid hälsporre
Vid plantar fasciit
Smärta och morgonstelhet i mellanfoten och hälen

Strumpan tvättas i 30° handtvätt och lufttorkas för optimal hållbarhet.  
Strumpan mot hälsporre PF8™ kan användas vid alla tillfällen, träning, inomhus eller på jobbet och säljs alltid i par. PF8 strumpan är inte höger eller vänster, samma strumpa kan användas på endast en fot om problemen med hälsporre eller plantar fasciit endast omfattar en fot och inte båda. 

Egenskaper

Stabilitet

1

Kompression

5

Avlastning

3

Värme

1

Storlekstabell

StorlekSkostorlek
Small 35-39
Medium40-43
Large43-47

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

F. Säljs strumporna mot hälsporre i styck eller per par?
S. PF8™ säljs alltid i par men fungerar för både höger och vänster fot, om du bara har hälsporre i en fot kan du använda båda strumporna på samma fot. 

F. Jag har problem med plantar fasciit i hälen, är detta rätt produkt för mig?
S. Ja. PF8 är utvecklad för bland annat problem med plantar fasciit. PF8 har 8 olika kompressionszoner för optimalt stöd för rätt del av foten med en speceill PF zon som effektivt lyfter och avlastar senspegeln vid plantar fasciit. 

F. Hur tvättar jag min strumpa PF8™?
S. Vi rekommenderar att du tvättar strumpan i 30° handtvätt och låter strumpan lufttorka.

F. Jag har bara problem på en fot? Kan jag använda båda strumporna på samma fot?
S. Ja, PF8 är inte tillverkad höger och vänster och fungerar därmed lika bra på en fot. 

F. Jag är diabetiker och använder strumpor med lös resår. Kan jag använda strumpan PF8 för min onda häl? 
S. Nej, dessvärre är strumpan inte indikerad för diabetiker på grund av den höga kompressionen i strumpan.

F. Kan man använda strumpan mot hälsporre tillsammans med andra kompressionsstrumpor?
S. Nej, strumpan mot hälsporre skall inte användas i kombination med kompressionsstrumpor pga kompressionsstrumpans unika kompressionsprofil som ändras. 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket