Storsäljare
Strumpa mot hälsporre PF8™
Strumpa mot hälsporre PF8™
Strumpa mot hälsporre PF8™
Strumpa mot hälsporre PF8™

Strumpa mot hälsporre PF8™

379 kr

Kompressionsstrumpa för onda fötter. Åtta olika kompressionszoner för extra effektiv riktad kompression vid problem. Läs mer
Kompressionsstrumpa för smärtande hälar
Åtta kompressionzoner säkerställer rätt kompression
Komprimerar och stödjer hälen. Säljs alltid i par

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Strumpa mot hälsporre PF8™

Strumpa mot hälsporre PF8™– ger kompression för smärtande fötter. Strumpan är konstruerad med åtta olika kompressionszoner runt fot och fotleden för extra effektiv riktad kompression för fot, häl och vristen.

PF8™ har en unik förstärkning runt framkanten av hälen, den så kallade PF zonen, PF zonen är en extra bred kompressionszon som bidrar till riktad kompression vid plantar fasciit.  PF zonen bidrar till en sträckning och avlastning av senspegeln under foten för problem med plantar fasciit . Stumpan mot hälsporre PF8  fungerar på liknade sätt som tejpning av plantar fasciit men utan tejpens negativa effekter så som problem med att tejpa rätt eller ökad risk för hudskador vid långvarig användning. PF zonen hamnar alltid på rätt ställe tack vare strumpans anatomiska konstruktion. 
Kombinationen av sträckning och kompression bidrar till lokalt ökad cirkulation i det smärtande området vid problem med hälsporre och plantar fasciit. 
Strumpans extremt tunna och smidiga konstruktion säkerställer användning helt utan begränsningar och möjliggör användning under en vanlig strumpa utan risk för att det blir för trångt i skon.
PF8™ har en sk öppen tå design som säkerställer ”normal” kontakt med underlaget och kan med fördel användas under ett par vanliga strumpor. 

Strumpan mot hälsporre bidrar ofta till minskade problem vid problem samt ökar genomströmning över problemområdet bidra till snabbare läkning vid hälsporre/plantar fasciit.  PF8™ används med fördel vid problem så som hälsporre, plantar fasciit, uttrampad hälkudde sk fat pad syndrome, seversskada (apofysit), morgonstelhet i fot och vrist. 

Använd PF8™ vid problem i,
Mellanfot
Hälpartiet
Vid hälsporre
Vid plantar fasciit
Smärta och morgonstelhet i mellanfoten och hälen

Strumpan tvättas i 30° handtvätt och lufttorkas för optimal hållbarhet.  
Strumpan mot hälsporre PF8™ kan användas vid alla tillfällen, träning, inomhus eller på jobbet och säljs alltid i par. PF8 strumpan är inte höger eller vänster, samma strumpa kan användas på endast en fot om problemen med hälsporre eller plantar fasciit endast omfattar en fot och inte båda. 

Unik kompressionsteknik för problem med hälsporre

Unik kompressionsstrumpa för problem med hälsporre. Den höga valvkompression avlastar senspegeln under foten effektivt vid problem med hälsporre och plantar fasciit

Unik kompressionsteknik för problem med hälsporre

Stödjer hälkudden och senspegeln under foten

Den unika PF zonen i kombination med materialet kombinerar ett extra stöd för hälkudden under hälen för problem med hälsporre med ökad kompression för ökat stöd av senspegeln under foten i samband med plantar fasciit.

Stödjer hälkudden och senspegeln under foten

Tunn och smidig för alla situationer

Den ultra tunna strumpan används direkt mot foten med en vanlig strumpa ovanpå tar minimalt med plats och kan användas i alla skor för alla situationer.

Tunn och smidig för alla situationer

Vanliga frågor

PF8™ säljs alltid i par men fungerar för både höger och vänster fot, om du bara har hälsporre i en fot kan du använda båda strumporna på samma fot.

Ja. PF8 är utvecklad för bland annat problem med plantar fasciit. PF8™ har 8 olika kompressionszoner för optimalt stöd för rätt del av foten med en speceill PF zon som effektivt lyfter och avlastar senspegeln vid plantar fasciit.

Vi rekommenderar att du tvättar strumpan i 30° handtvätt och låter strumpan lufttorka.

Ja, PF8™ är inte tillverkad höger och vänster och fungerar därmed lika bra på en fot.

Nej, dessvärre är strumpan inte indikerad för diabetiker på grund av den höga kompressionen i strumpan.

Nej, strumpan mot hälsporre skall inte användas i kombination med kompressionsstrumpor pga kompressionsstrumpans unika kompressionsprofil som ändras.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten