Storsäljare
  • Strumpa mot hälsporre PF8™
  • Strumpa mot hälsporre PF8™
  • Strumpa mot hälsporre PF8™
  • Strumpa mot hälsporre PF8™

Strumpa mot hälsporre PF8™

379 kr

Kompressionsstrumpa för onda fötter. Åtta olika kompressionszoner för extra effektiv riktad kompression vid problem. Läs mer
Kompressionsstrumpa för smärtande hälar
Åtta kompressionszoner säkerställer rätt kompression.
Komprimerar och stödjer hälen. Säljs alltid i par.

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding! " Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Strumpa mot hälsporre PF8™

Strumpan mot hälsporre, PF8™, ger kompression åt smärtande fötter. Strumpan är konstruerad med åtta olika kompressionszoner runt fot och fotled för extra effektiv riktad kompression av foten, hälen och vristen.

Riktad kompression som avlastar plantarfascian

PF8™ har en unik förstärkning runt framkanten av hälen, den så kallade PF-zonen. PF-zonen är en extra bred kompressionszon som bidrar till riktad kompression vid plantarfasciit.  PF-zonen bidrar till en sträckning och avlastning av senspegeln under foten, vilken är involverad vid problem med plantarfasciit. PF8-strumpan mot hälsporre fungerar på liknande sätt som tejpning av plantarfasciit men utan tejpens negativa effekter såsom svårigheten att tejpa rätt och en ökad risk för hudskador vid långvarig användning. PF-zonen hamnar alltid på rätt ställe tack vare strumpans anatomiska konstruktion. Kombinationen av sträckning och kompression bidrar till lokalt ökad cirkulation i det smärtande området vid problem med hälsporre eller plantarfasciit.

Smidig passform

 Strumpans extremt tunna och smidiga konstruktion säkerställer användning helt utan begränsningar och möjliggör användning under en vanlig strumpa utan risk för att det blir för trångt i skon. PF8™ har en så kallad öppen tådesign som säkerställer ”normal” kontakt med underlaget. Strumpan kan med fördel användas under ett par vanliga strumpor.

Användningsområde

PF8™-strumpan bidrar ofta till minskade besvär vid hälsporre. Den ökar cirkulationen i problemområdet och bidrar till snabbare läkning vid hälsporre/plantar fasciit. Strumpan används med fördel vid problem som hälsporre/plantarfasciit, uttrampad hälkudde (fat pad syndrome),  Severs skada (apofysit) och morgonstelhet i fot och vrist.

Strumpan mot hälsporre PF8™ kan användas vid alla tillfällen, träning, inomhus eller på jobbet. Den säljs i par men har ingen höger- och vänstermodell. Samma strumpa kan alltså användas på både höger och vänster fot. Om problemen med hälsporre endast omfattar en fot kan den andra strumpan användas som reserv. 
 
Skötselråd

Strumpan tvättas i 30° handtvätt och lufttorkas för optimal hållbarhet.

Unik kompressionseffekt

Den höga valvkompressionen avlastar effektivt senspegeln under foten vid problem med hälsporre och plantarfasciit.

Unik kompressionseffekt

Extra stöd där det behövs

Den unika PF-zonen i kombination med materialet kombinerar ett extra stöd för hälkudden under hälen med ökad kompression för ökat stöd av senspegeln under foten.

Extra stöd där det behövs

Tunn och smidig konstruktion

Den ultratunna strumpan används direkt mot foten med en vanlig strumpa utanpå. Den tar minimalt med plats och kan användas i alla skor för alla situationer.

Tunn och smidig konstruktion

Vanliga frågor

PF8™ säljs alltid i par men fungerar för både höger och vänster fot. Om du bara har hälsporre på en fot kan du använda båda strumporna till den foten.

Ja. PF8 är utvecklad för bland annat problem med plantarfasciit. PF8™ har åtta olika kompressionszoner för optimalt stöd för rätt del av foten. Den har en speciell PF-zon som effektivt lyfter och avlastar senspegeln vid plantarfasciit.

Vi rekommenderar att du tvättar strumpan i 30° handtvätt och låter strumpan lufttorka.

Ja. PF8™ är inte tillverkad i höger- och vänstermodell. Båda strumporna i paret kan därmed användas till samma fot.

Nej. Dessvärre är strumpan inte indicerad för diabetiker på grund av den höga kompressionen i strumpan.

Nej. PF8-strumpan mot hälsporre ska inte användas i kombination med kompressionsstrumpor eftersom strumpans unika kompressionsprofil då ändras.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten