Storsäljare
TheraGo Handledsstöd
TheraGo Handledsstöd
TheraGo Handledsstöd
TheraGo Handledsstöd

TheraGo Handledsstöd

499 kr

Det perfekta handledsstödet för vardagligt användande. Kombinerad kompression, avlastning med överlägsen komfort. Läs mer
Mjuk och komfortabel kompressionstextil
Stabil förformad metallskena för extra stöd
Extra stabiliserande band för exakt justering

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Komfort | Kompression | Extra stöd

Handledsstöd TheraGO är ett fullt justerbart handledsstöd med ett brett användningsområde. Handledsstödet är tillverkat av ett slitstarkt och kompressionsgivande textilmaterial. Materialet är helt unikt för TheraGo serien, den unika kompressionstextilen består av fyra olika textilfibrer med varierande elasticitet. Kombinationen av högelastiska och stumma fibrer ger ett material med hög komfort och kompression i samma konstruktion. Den totala längden är 17 cm och stödet fungerar både på höger och vänster handled.

 

Använd handledsskydd Therago vid karpaltunnelsyndrom, behov av avlastning och stöd av handleden dag som natt, verbelastningsrelaterade problem i handleden, lokala inflammationer i handleden eller vid generella handledsproblem med behov av stöd.

 

Justerbarhet för extra stöd

Handledsstödet har ett extra stabiliserande semi-elastiskt band som bidrar till full reglerbarhet av mängden stöd. Ju hårdare bandet spänns kring handleden desto mera stöd och stabilitet uppnås. 

Justerbarhet för extra stöd

Extra stabilitet och kontroll

Med en anatomiskt förformad aluminiumskena placerad på insidan av handleden avlastas en smärtande handled effektivt. Stödet kan användas med eller utan skena för att täcka upp ett bredare behov, i vissa situationer behövs en extra stabiliserande skena medan vissa situationer kräver full rörlighet.

 

Extra stabilitet och kontroll

Unik kompressionstextil TG

TG kompressiontextil bestående av elastiska och oelastiska textilfibrer för optimal smidighet och formstabilitet. Materialet är endast 1 mm tjockt och rundstickat för optimal smidighet och komfort

Unik kompressionstextil TG

Vanliga frågor

Ja, skenan kan enkelt monteras för höger eller vänster stöd. Stödet har två skenfickor som gör det möjligt att flytta skenan så att den fungerar både för höger och vänster handled i samma skydd.

Ja, skenan kan enkelt formas med handkraft vid behov. Normalt behövs det inte då formen på skenan håller handleden i ett bra viloläge.

Rekommenderat tvättråd är 30° handtvätt. Ta ur skenan innan tvätt så underlättas genomsköljningen. Låt produkten lufttorka innan användning.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten