Storsäljare
  • TheraGo handledsstöd
  • TheraGo handledsstöd
  • TheraGo handledsstöd
  • TheraGo handledsstöd

TheraGo handledsstöd

499 kr

Det perfekta handledsstödet för vardagligt användande – kompression, avlastning och komfort i en produkt Läs mer
Mjuk och behaglig kompressionstextil
Stabil förformad metallskena för extra stöd
Extra stabiliserande band för exakt justering

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding! " Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Komfort | Kompression | Extra stöd

Handledsstöd TheraGO är ett fullt justerbart handledsstöd med ett brett användningsområde. Handledsstödet är tillverkat av ett slitstarkt och kompressionsgivande textilmaterial, som är unikt för TheraGo-serien. Den består av fyra olika textilfibrer med varierande elasticitet. Kombinationen av högelastiska och stumma fibrer ger ett material med hög komfort och kompression i samma konstruktion. Handledsstödets totala längd är 17 cm och stödet kan användas på både höger och vänster handled.

Handledsstödet kan användas vid följande tillstånd:

  • - karpaltunnelsyndrom
  • - behov av avlastning och stöd av handleden, dag- eller nattetid
  • - överbelastningsrelaterade besvär i handleden
  • - lokala inflammationer i handleden.

 

Anpassningsbart stöd

Med det semi-elastiska bandet kan graden av stöd anpassas efter behov och situation. Ju hårdare bandet spänns runt handleden, desto mer stöd och stabilitet uppnås.

Anpassningsbart stöd

Anatomiskt formad skena

Den anatomiskt förformade aluminiumskenan på insidan av handleden ger effektiv avlastning av en smärtande handled. Skenan kan tas ur och handledsstödet användas utan skena för att täcka upp ett bredare användningsområde och behov.

 

Anatomiskt formad skena

Unik kompressionstextil

TG kompressionstextil består av elastiska och oelastiska textilfibrer för optimal smidighet och formstabilitet. Materialet är endast 1 mm tjockt och rundstickat för att undvika skav och obehag.

Unik kompressionstextil

Vanliga frågor

Ja. Skenan kan enkelt monteras för höger- eller vänsterstöd. Stödet har två skenfickor som gör det möjligt att flytta skenan så att den fungerar både för höger och vänster handled i samma skydd.

Ja. Skenan kan enkelt formas med handkraft vid behov. Normalt behövs det inte eftersom formen på skenan håller handleden i ett bra viloläge.

Rekommenderat tvättråd är 30 grader handtvätt. Ta ur skenan innan tvätt så underlättas genomsköljningen. Låt produkten lufttorka innan användning.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten