TheraGO handledsstöd med skena | Rehaboteket
handledsstöd med skena
handledsstöd med skena handledsstöd handledsstöd therago_handledsstöd
Storsäljare

Komfort | Kompression | Extra stöd

  •  439 kr 

Det perfekta handledsstödet för vardagligt användande. Kombinerad kompression, avlastning med överlägsen komfort

Läs mer

  • Mjuk och komfortabel kompressionstextil
  • Stabil förformad metallskena för extra stöd
  • Extra stabiliserande band för exakt justering
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

TheraGO handledsstöd med skena

Handledsstöd TheraGO är ett fullt justerbart handledsstöd med ett brett användningsområde. Handledsstödet är tillverkat av ett slitstarkt och kompressionsgivande textilmaterial. Materialet är helt unikt för TheraGo serien, den unika kompressionstextilen består av fyra olika textilfibrer med varierande elasticitet. Kombinationen av högelastiska och stumma fibrer ger ett material med hög komfort och kompression i samma konstruktion. Den totala längden är 17 cm och stödet fungerar både på höger och vänster handled.

Handledsstödet har en anatomiskt förformad aluminiumskena placerad på insidan av handleden för att skapa ett extra stabilt stöd. Skenan kan vid behov omformas med handkraft. Stödet kan användas med eller utan skena för att täcka upp ett bredare behov, i vissa situationer behövs en extra stabiliserande skena medan vissa situationer kräver full rörligt. Genom att skenan är placerad i en öppen skenficka kan handledsstödets stabiliserande egenskaper enkelt anpassas och justeras i linje med behov. Stödet fungerar lika bra på höger som vänster handled, skenan behöver monteras om för att byta sida vilket görs på enklaste sätt genom att ta ur skenan ur skenfickan och placera den i den andra fickan på motsatt sida. Handledsstödet har ett extra stabiliserande band som reglerar graden av stöd. Ju hårdare bandet spänns desto mera stöd och stabilitet ger stödet.

Använd handledsskydd Therago vid,
Karpaltunnelsyndrom 
Behov av avlastning och stöd av handleden dag som natt.
Överbelastningsrelaterade problem i handleden 
Lokala inflammationer i handleden
Vid generella handledsproblem med behov av stöd

Handledsstödet stabil tvättas på enklaste sätt i 30° handtvätt och skall lufttorka innan användning.

Egenskaper

Stabilitet

4

Kompression

4

Avlastning

4

Värme

2

Storlekstabell

Storlek Omkretsmått handled
Storlek 114-15 cm
Storlek 215-16 cm
Storlek 316-17 cm
Storlek 417-19 cm
Storlek 519-21 cm
Passar både höger och vänster

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Fungerar skyddet för höger och vänster handled? 
Svar. Ja, skenan kan enkelt monteras för höger eller vänster stöd. Stödet har två skenfickor som gör det möjligt att flytta skenan så att den fungerar både för höger och vänster handled i samma skydd. 

Fråga. Går skenan att omformas om det behövs?
Svar. Ja, skenan kan enkelt formas med handkraft vid behov. Normalt behövs det inte då formen på skenan håller handleden i ett bra viloläge. 

Fråga. Hur tvättar jag mitt handledsstöd? 
Svar. Rekommenderat tvättråd är 30° handtvätt. Ta ur skenan innan tvätt så underlättas genomsköljningen. Låt produkten lufttorka innan användning. 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket