• EpiCon CRX armbågsskydd
  • EpiCon CRX armbågsskydd
  • EpiCon CRX armbågsskydd

EpiCon CRX armbågsskydd

599 kr

Armbågsskydd CRX vid tennis-, golfarmbåge. Armbågsskyddet har två silikonpelotter för effektiv avlastning vid smärtande armbågar. Läs mer
Stabilitet, kompression och avlastning
Anatomisk konstruktion | Låg profil
Silikonpelotter för riktad avlastning

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding! " Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Armbågsskydd kompression och avlastning av tennisarmbåge

Armbågsskydd som kombinerar effektiv kompressionsbehandling och belastningsavlastning i samma armbågsskydd.  Armbågsskyddet EpiCon CRX är ett innovativt armbågsskydd tillverkat för optimal stabilitet, kompression och effektiv smärtlindring vid problem med tennisarmbåge och golfarm. Armbågsskyddets anatomiska konstruktion tillåter full rörlig i armbågsleden trots aktiv avlastning och förenklar användandet av armbågsskydd vid problem med tennisarmbåge, musarm och golfarmbåge. 
Det unika materialet i armbågsskyddet, CRX ger extra kompression över armbågsleden och underarmen vilket ökar genomblödningen och fungerar direkt smärtlindrande. CRX materialet är även ett väl ventilerande material som säkerställer bästa komfort vid användning av armbågsskyddet vardagligt, på arbetet eller vid idrott och motion. Kompressionsprofilen i skyddet säkerställer okompression över underarmsmuskulaturen vilket är en direkt involverande muskel i samband med problem med tennisarmbåge.
Armbågsskyddet har två anatomiskt formade silikonpelotter placerade på insidan och utsidan av underarmen, silikonpelotterna ger förbättrad riktat avlastning för de inflammerade senfästet på armbågens insida och utsida vid problem med tennisarmbåge och eller golfarmbåge.  Pelotternas placering i armbågsskyddet säkerställer även rätt placering för optimal avlastning av inflammationen. I silikonpelotten finns det ett hål i samma storlek som det inflammerade senfästet. Vid rätt applicering skall du kunna känna smärtpunkten genom hålet varpå den avlastande silikonpelotten alltid hamnar på rätt position för optimal avlastning nedanför senfästet på övre delen av underarmens in och utsida. 
Den unika konstruktionen underlättar appliceringen och säkerställer rätt avlastning varje gång för att säkerställa optimal avlastning på enklaste sätt. 
Silikonpelotterna fungerar även som ett ytterligare skydd över smärtområdet om man är trycköm och vill skydda de inflammerade senfästen mot tryck och stötar.
Kombinationen av kompression och silikonpelotterna bidrar till en effektiv avlastning av tennisarm, golfarm och musarm i samma produkt. 

Använd armbågsskyddet vid  problem med,
- Tennisarmbåge och musarmbåge (lateral epikondylit)
- Golfarmbåge (medial epikondylit)
- Lokalt behov av ökad muskelkompression över underarmsmuskulaturen

Armbågsskyddet tvättas med fördel i 30° handtvätt och skall lufttorkas innan användning.

Vanliga frågor

Svar: Ja, produkten avlastar både tennis- och golfarm i samma produktlösning.

Svar. CRX är ett kompressionsgivande material för extra stöd och kompression över armbågsleden. CRX är extremt tunnt och tar minimalt med plats under kläder.

Svar. Silikonpelotterna har en helt unik form som hjälper till att applicera produkten på rätt sätt för att alltid säkerställa optimal avlastning. I silikonpelotten finns det ett hål i samma storlek som det inflammerade senfästet. Vid rätt applicering skall du kunna känna smärtpunkten genom hålet varpå den avlastnade silikonpelotten alltid hamnar på rätt position för optimal avlastning. Den unika kostruktionen hjälper, säkerställer och avlastar rätt varje gång.

Svar. Vi rekommenderar 30° handtvätt för att minimera det mekaniska slitaget från en tvättmaskin.

Svar. Ja, med tanke på att armbågsskyddet har två silikonpelotter placerad på insidan och utsidan av armbågsleden så avlastar armbågsskyddet både för tennisarm, msuarm och golfarm i samma produkt.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten