Kampanj Storsäljare
  • Cush Plus inläggssula
  • Cush Plus inläggssula
  • Cush Plus inläggssula

Cush Plus inläggssula

227 kr

Ord pris 349 kr

 (-35%)

Cush Plus en heldämpande, stabiliserande inläggssula för ett mjukare och stabilare steg oavsett situation eller aktivitet. Läs mer
Extra stabilitet för häl och mellanfot
Tillverkad av mjuk och stötdämpande PU
Utvecklad för neutrala och höga fotvalv < 35 mm

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding! " Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Cush Plus - optimerat stöd och extrem stötdämpning

Cush Plus är en heldämpande sula för neutrala och höga fotvalv tillverkad av mjuk och formstabil polyuretan PU. PU är ett väldigt stötdämpande material samtidigt som det har en enorm slitstyrka och hållbarhet över tid.
Då Cush Plus är tillverkad i sin helhet av PU materialet ger sulan samma grad av stötdämpning för häl, mellanfot och framfot i en och samma sula. PU materialet har en lätt vidhäftande yta som säkerställer fixering och minskar risken för rörelse i skon något som gör sulan extra lämpad även för högintensiv idrott och motion med start och stopprörelse som normalt påfrestar sulorna och skorna.

Cush Plus har ett förstärkt häl- och mellanfotsstöd tillverkad av nylon som stabiliserar häl och hålfot i samma konstruktion. Hälpartiet är noggrant rundat för att skapa ett effektivt stöd runt hälens ytterkant och hålfotsstödet har en för funktion att naturlig flex på  6 mm som ger ett stabilt stöd som samtidigt tillåter mellanfoten att följa ett naturligt rörelsemönster vid belastning.Det stötdämpande PU materialet som täcker hela foten i kombination med det stabila nyloninlägget under materialet skapar en sula som på bästa sätt kombinerar stötdämpning och stöd för normalhöga till höga fotvalv upp till 35 mm.
Unika egenskaper Cush Plus

- Dynamiskt hålfotsstöd - skapar ett följsamt stöd som stabiliserar hålfoten och samtidigt tillåter rörelse.  Flexen är 6 mm i hålfoten vilket gör att det dynamiska valvstödet fördelar ut hålfotsstödet över hela mellanfoten och skapar ett följsamt stöd som stabiliserar hålfoten och samtidigt tillåter rörelse.
- Stabilt hälstöd – centrerar och stabiliserar hälen samtidigt som den rigida stödjebarriären runt hälens fettkudde skapar ett extra stöd för att minska problem och uttröttning. Hälstödet bidrar till att bevara hälens naturliga stötupptagning, fettkudden under hälbenet.
- Stötdämpande hälzon – minskar stöten mot hälen vid hälisättningen. Det inkapslade PU materialet under hälen optimerar stötdämpningen upp och ner med minimal utmattning i tjocklek för bästa långsiktiga stötdämpande förmåga.

Sulan lämpar sig lika bra för vardagligt användande, på arbetsplatsen som för idrott och motion och och kan enkelt anpassas för exakt passform med en vass sax och har storlekslinjer framtill på sulan för att underlätta anpassningen. 
Rengör sulan med handljummet vatten och en mild tvållösning. Undvik att torka sulan i värmeskåp eller i närheten av andra värmekällor.

Schenkförstärkning för extra stöd

Extra stabil sula med en rigid schenk, en plastförstärkning med en anatomisk passform för förbättrat hälstöd och hålfotsstöd. Schenken är utvecklad för neutrala och höga fotvalv med en valvhöjd upp till 35 mm

Schenkförstärkning för extra stöd

Förstärkt hälkopp med extra dämpande PU zon

Den formade hälkoppen i sulan skapar ett extra effektivt hälstöd för förbättrad stötdämpning och stöd runt hälens hälkudde i belastning. Mitt under hälen sitter ett mjukare PU inlägg som skapar ytterligare stötdämpning för en problematisk häl.

Förstärkt hälkopp med extra dämpande PU zon

Utvecklad för neutrala och höga fotvalv

Cush Plus är utvecklad för neutrala och höga fotvalv med en valvhöjd upp till 35 mm. Den unika kombinationen av en hård schenk och ett mjukt stötdämpande PU material skapar en unik effekt för att kombinera optimalt stöd och stötdämpning i samma inläggssula

Utvecklad för neutrala och höga fotvalv

Vanliga frågor

Ja Cush Plus är vår mest stötdämpande sula vilket ger en optimal stötdämpning samtidigt som det stabila stödet runt hälen och i hålfoten är tillverkar för att både stabilisera hälen samt hålfoten för neutrala och höga fotvalv.

Nej, sulan tar inte mera plats än den befintliga innersulan i skorna som skall tas ur skon innan du lägger ned den nya sulan

Cush Plus har en storlekstabell som även innehåller maxmåttet på sulan. Om du är osäker på vilken storlek kan du på enklaste sätt mäta av din befintliga sula och beställa på centimetermåttet istället för skostorlek så kommer du garanterat får rätt storlek.  

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten