Hälkopp - Hälkoppsinlägg som fungerar | Rehaboteket

Hälkopp

Hälkoppar eller hälkoppsinlägg är produkter konstruerade som en kopp runt hälbenet. Hälkoppen får en unik anatomisk passform även för en pre-fabricerad produkt som ger ett unikt stöd av kroppens egnes stötdämpare hälkudden under hälbenet. Vid belastningsproblem i hälen har ofta kroppens egna hälkudde pressats utåt på sidorna av hälen med nedsatt funktion i forma av stötdämpning vid kraftigare hälisättningar eller arbete på hårdare underlag.

Hälkopparna är tillverkade av ett extremt slitstarkt och stötdämpande gummimaterial. Det unika och patenterade våffelmönstret under hälbenet viker som på ett effektivt sätt för att bidra till ökad stötdämpning vid kraftigare hälisättningar. Tack vare hälkoppens den unika konstruktionen bidrar hälkoppen till att stabilisera hälen vid belastning. Hälkoppens kanter och konstruktions stödjer kroppens fettkudde och bidrar till att hälkudden bygger på höjden under hälbenet för optimal stötdämpning och inte på bredden som försämrar stötdämpningen av hälen. 

Med marknadens bredaste sortiment av hälkoppar och hälortoser till marknadens bästa priser kan du vara säker på att köpa rätt hälkoppsinlägg hos oss på Rehaboteket. Att köpa hälkopp hos oss innebär alltid 45 dagars öppet köp för att du skall kunna prova produkten och funktion i lugn och ro i hemmiljö. 

Alla våra hälkoppar och hälkoppsinlägg är CE-märkta enligt MDD klass I för att säkerställa rätt funktion och kvalitet på produkterna. 

Vi lagerför alla våra hälkoppar i egna lager och skickar alla beställningar placerade innan kl. 16 samma dag för att säkerställa att du får hem dina produkter snabbt och smidigt. 
Rehaboteket är certifierade av trygg E-handel och använder oss av Klarnas säkra betalningslösningar allt för att du som vår kund skall känna dig trygg när du handlar hos oss på Rehaboteket.se

Hälkopp tulis
Tulis hälkopp är en effektiv hälkopp för ökad stötdämpning vid hälsmärta. Hälkoppen kombinerar stöd runt hälen och stötdämpning i samma produkt.
239 kr
hälkopp tulishalkopp Tulis HD
Extra effektiv hälkopp för optimal stötdämpning och stöd vid smärtande hälar. Hälkoppen HD finns även i en unik storlek för hälsmärta hos barn Apofysit
199 kr 269
Stötdämpande hälskydd
Unikt hälskydd för optimal stötdämpning av en smärtande häl. Hälskyddet fungerar lika bra till vardags som vid träning barfota ex gymnastik och dans.
349 kr
halskyddhalskydd_for_ond_halhalskydd_halsporrehalskydd_for_halsmarta

Hälskydd Universal med inbyggd hälkopp ger extra stötdämpning och extremt enkel applicering i samma hälskydd för smärtande hälar

399 kr

PF8 Sandal är en ny helt unik sandal för hälsporre, hälsmärta med en mjuk avlastningszon under hälbenet för effektiv lidring av belastningsrelaterad smärta i hälen. 

599 kr 749