Storsäljare
Knäskydd Dynamics Plus
Knäskydd Dynamics Plus
Knäskydd Dynamics Plus

Knäskydd Dynamics Plus

1 199 kr

Knäskydd med extra kompression och stöd i kombination med extrem smidighet för förbättrad kontroll vid knäproblem. Läs mer
Extra kompression runt knäleden
ArthroFlex zon för optimal komfort vid användning
Plus pelott för extra stödjande egenskaper

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Knäskydd med stabilitet, kontroll och kompression

Knäskydd Dynamics Plus är anatomiskt knäskydd av hög kvalitet. Skyddets rundstickade konstruktion ger bra passform och högre grad av kompression runt leden och fungerar lika bra för högintensiv idrott och motion med högt ställda krav på smidighet och komfort som för användning under en hel arbetsdag vid behov av extra stöd och kompression.

Knäskyddet har flera unika funktioner som skapar förutsättningar för ökad grad av så kallad proprioception, ledpositionssinne. Proprioception ger en ökad uppmärksamhet av den skadade kroppsleden, dess position vilket i sin tur påverkar vår indirekta muskelstyrning och muskelmotorik. Dynamics Plus är konstruerad med flera specifika stimulerande funktioner för att förbättra proprioceptionen med den unika Plus pelotten av silikon som en direkt bidragande proprioceptorisk funktion placerad över knäleden, främre lårmuskeln samt knäskålssenans fäste för ökad muskelstimulering och förbättrat ledpositionssinne.  
Plus pelotten som sitter placerad på framsidan av knäskyddet skapar även extra stöd och kontroll av en överrörlig knäskål.
Knäskyddet är tillverkad av en unik materialkomposition för ökad elasticitet, kompression och bra ventilation för att alltid ge stöd och bästa komfort vid användning.
Materialegenskaperna skapar även en helt unik fixeringsförmåga för på bästa sätt stödja knäleden oavsett aktivitet eller rörelsemönster.
Över in- och utsidan av knäleden sitter det två förstärkta fjäderskenor tillverkade av rostfritt stål. Skenorna har en unik konstruktion i form av ”flätade” flexibla metalltrådar som tillsammans skapar extra avlastning samtidigt som konstruktionen minimerar påverkan av böj och sträck i knäleden.

I knävecket sitter en mjuk och högelastisk ArthroFlex zon. Zonen är speciellt utvecklat för att minimera risken för skav och obehag över knäveckets normalt känsliga hud. ArthroFlex är extremt tunn med en materialtjocklek på endast 1/2 mm och ytterligare högre grad av kompression för bästa komfort vid användning. Då Arthroflex zonen är mjuk och högelastisk så skapar materialet en jämn kompression och fungerar optimalt som stöd vid exempelvis problem med Bakers cysta i knävecket.

Använd Dynamics Plus vid,

- Generell knäsmärta med behov av extra stöd
- Vid lättare degenerativa förändringar artros
- Vid degenerativa ledinflammationer artrit
- Lättare instabilitet och osäkerhet i knäleden
- Patellära problem med instabilitet eller artros

Knäskyddet kan användas både på höger och vänster knäled och tvättas med fördel i 30° handtvätt för att minimera tvättmaskinens mekaniska slitage på knäskyddets olika komponenter. Låt knäskyddet lufttorka innan användning. Produkten är en medicinteknisk produkt klass 1 och är CE märkt. 

Anatomiskt knäskydd med rundstickad konstruktion

Unikt knäskydd med hög grad av kompression och smidighet. Den anatomiska passformen och den rundstickade konstruktionen ger förbättrade egenskaper avseende stöd och stabilitet

Anatomiskt knäskydd med rundstickad konstruktion

ArthroFlex zon utvecklat för att minimera risken för skav och obehag

ArthroFlex är en unik konstruktion placerad i knävecket för extrem smidighet och minimera risken för skav och obehag över knäveckets tunna och ofta känsliga hud.

ArthroFlex zon utvecklat för att minimera risken för skav och obehag

Plus pelotten skapar extra stöd för en överrörlig knäskål.

Unik PLUS-pelott som skapar ökad grad av stabilitet, högre kompression och har en unik konstruktion för ökad proprioception upp över lår och ned över främre underbenet

Plus pelotten skapar extra stöd för en överrörlig knäskål.

Vanliga frågor

Svar. Ja, absolut! Om du är i behov av extra stöd och avlastning och samtidigt söker ett extra smidigt knäskydd så är Dynamics Plus en av de smidigaste knäskydden på marknaden idag.

Svar. Nej, det sitter i stängda fickor men skenorna är inte på något en störande konstruktion för en knäled i rörelse. De är fullt flexibla, påverkar inte knäledens rörelse varken i böj eller sträck och skapar ingen ökad risk för skav och obehag.

Svar. Pluspelotten är en mjuk silikonpelott som kombinerar extra stöd för knäskålen. Pelotten är utrustad med fyra vingar som ytterligare ökar kontakten med knäledens främre muskulatur för en ytterligare förbättrad muskelmotorik så kallad proprioception.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten