Kampanj
Merino Magic Step
Merino Magic Step
Merino Magic Step

Merino Magic Step

150 kr

Ord pris 299 kr

 (-50%)

Temperaturbalanserande sula tillverkad av 100% merinoull i kombination med mjukt och dämpande minnesskum Läs mer
100% merinoull med temperatur-balancerande effekt
Memory foam dämpar stötar och skyddar leder och ligament
Minnesskum ger din fot en individuell bädd

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Temperaturbalans | Mjukt minnesskum

Merino Magic Step med högklassig 100% merinoull för ett optimalt fot/skoklimat. Merinoullens egenskaper skapar god ventilation och värme / sval känsla i skon. Det mjuka minnesskummet formar sig efter foten och skapar unik tryckavlastning av foten. 
Njut av den märkbara komfortupplevelsen i Merino Magic Step - kombinationen av stötupptagning, optimal komfort och tryckavlastning i en och samma sula. 

Vanliga frågor

Merinoull är en extra fin kvalitet på ull med temperatur reglerande egenskaper som både värme och håller foten sval. Merino Magic Step fungerar lika bra för ökad ventilation och förbättrat fotklimat som för en lätt värmande effekt i skorna. 

Memory foam är ett trögelastiskt skummaterial som långsamt formar sig efter tryckpunkterna. Fördelen med att använda memory foam i sulor är att de formar sig efter fotens tryckpunkter samtidigt som det skapar ett mjukare steg för bättre stötdämpning.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten