Butik

Vi har ingen fysisk butik men du får gärna komma förbi vårt lager och hämta produkten. Däremot så hjälper vi gärna till att hitta rätt produkt per telefon och levererar normalt hem produkterna på en dag.

Tanken från vår sida är att du utvärderar produkten och funktionen i lugn och ro i hemmiljö. Vi har alltid 45 dagars öppet köp och kostnadsfria byten för att ytterligare säkerställa att det skall vara enkelt att handla av oss på Rehaboteket. Många produkter måste ofta utvärderas mera grundligt avseende funktion och stabilitet, vilket blir möjligt i lugn och ro i hemmiljö. Det enda kravet vi har vid retur är att produkten är i samma skick som när du tog emot det, dvs att man kan ex inte träna med produkten i "skarpt läge".   

Hämta produkten på vårt lager

Vi har kontor och lager i Sollentuna, norr om Stockholm och det finns självklart möjlighet att hämta ut produkten samma dag som beställningen är genomförd om man föredrar det. Det krävs dock att ni lagt en beställning på produkten på vår hemsida samt meddelat oss innan ni kommer så att vi hinner förbereda din order innan du är framme.

Adress till lagret:

Rehaboteket
Staffansväg 6 B 
192 78 Sollentuna
Stockholm