Köp vadskydd med kompression online | Rehaboteket

Vadskydd

Vadskydd är kompressionsgivande produkter för behandling av problem i underbenet. Vanliga problemområden som ett vadskydd fungerar optimalt för är exempelvis benhinneinflammationer, hälseneinflammation och muskelrelaterade underbensproblem. Vill du har hjälp med att hitta den mest lämpade produkten för dina problem? Ring oss på 08-244734 vardagar mellan 9-16 eller maila på kundservice@rehaboteket.se så hjälper vi gärna till.

vadskydd
Vadskydd för problem med underbensmuskulaturen vid tex benhinneinflammation och muskelbristningar.
 269 kr 
Nyhet
vadskydd_gubbvad

Smidigt vadskydd tillverkad av tunn och elastisk textilfiber för extra kompression och muskelstöd

 299 kr 
Storsäljare
vadskydd_for_gubbvad

Anatomiskt vadskydd av kompressionstextil med två extra kompressionsgivande bandsystem för ökat stöd och muskelstabilitet

 499 kr 
vadskydd_sleeve för underben
Vadskydd SELF är ett kompressionsgivande vadskydd för muskelproblem i vadmuskeln
 339 kr 

Vadskydd MIO är ett anatomiskt vadskydd tillverkade av Air-X för kompression och komfort 

 299 kr 
kompressionsstrumpor sport idrott

Kompressionsstrumpa SRX utvecklad för sport och idrott. Kompressionen i strumpan förstärker funktion och påskyndar återhämtning efter träning och motion. 

 449 kr 

NovaCool ger lokal kyla och kompression för problem i underbenet, hälsenan eller vadmuskeln

 749 kr 

Läs mer vadskydd

Smärta och problem i underbenen är ett vanligt förekommande problem både inom idrott och motion men även vardagligt vid mera omfattande belastning på arbetet. Många problem som uppstår i underbenet kan relateras till foten och fotens ställning i belastade lägen. Rätt utrustning i förhållande till belastningsmönster är alltid av högsta vikt vid omfattande muskulära eller inflammatoriska problem i underbenen. Det finns flera olika modeller av vadskydd och underbensprodukter för att öka graden av kompression vid benhinneinflammationer, hälseneinflammationer eller generella muskulära problem i vadmuskeln så som återkommande muskelbristningar eller sträckningar.

Vårt erbjudande

Vi på Rehaboteket erbjuder marknadens bredaste sortiment vadskydd och har alltid flera olika funktionella alternativ att erbjuda. Alla våra produkter lagerförs i egna lager med leverans inom 1-2 dagar.

Behöver du hjälp med att välja produkt för dina problem?

Vi på Rehaboteket är väl medvetna om att det kan vara svårt att hitta den mest lämpade produkten för dig i förhållande till upplevda problem. Av just den anledningen har vi alltid bemannad kundservice med kompetent personal om gärna hjälper till. Ring oss på 08-244734 vardagar mellan 9-16 om det är något som du behöver hjälp med. Vill du inte ringa så går det lika bra att ställa dina frågor till oss på kundservice@rehaboteket.se
Rehaboteket är en trygg handelsplats för dig på nätet. Vi är certifierade av Trygg e-handel och tillämpar Klarnas säkra betalningslösningar. Vill du inte betala för varan innan du har tagit emot den så erbjuder vi kostnadsfritt fakturaköp med 14 dagars betalningsvillkor. Vi erbjuder alltid 45 dagars öppet köp så att du i lugn och ro kan prova och utvärdera din produkt i hemmiljö.