Ont i hälen eller foten? Effektiv behandling | Rehaboteket

Ont i hälen & foten

Ont i foten och värk i hälen är problem som vanligtvis kan avhjälpas med rätt avlastande eller stabiliserande produkt. Många problem med värk i foten och hälen orsakas av överbelastning och inflammation ofta på grund av den enorma belastningen en normal dag utsätter fötterna för. Vi på Rehaboteket erbjuder marknadens bredaste sortiment behandlande eller avlastande produkter för ont i hälen och har alltid flera olika alternativa produkter beroende på behov av stöd, situation och aktivitet. Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt för dig och dina problem? Ring oss gärna, vår kundservice är bemannad vardagar mellan 9-16 på telefon 08-244734 alternativt per mail utanför kontorstider på kundservice@rehaboteket.se

stöd för hallux valgus

Conex är ett mjukt korrigeringsstöd för hallux valgus och fungerar i alla skor, vardag som vid motion. Stödet kan enkelt justeras för mer eller mindre stöd. 

 349 kr 
fotledsstöd för stukad fot

 Extremt smidigt kompressionsgivande fotledsstöd för lokal kompression, för idrott som vardagligt användande.

 329 kr 
fotledsstöd

Fotledsstöd med extra stabilitet för en instabil fotled. Fotledsstödet kombinerar kompression med stöd i en smidig lösning

 399 kr 
fotledsstod_stukad fotled

MalleoLITE är ett extremt smidigt fotledsstöd som kombinerar kompression och anpassningbart stöd för ökad stabilitet och minskad svullnad

 399 kr 
fotledsstod_elastisk
Ett smidigt elastiskt band för en effektiv stabilisering av en instabil fotled i vardagliga situationer för de flesta skorna oavsett klackhöjd.
 239 kr 
ankelstod

Ankelstöd MalleoFIT är ett kompressiongivande ankelstöd vid problem med i fotled, hälsena, mellanfot och fotrygg. 

 379 kr 
Fotledsstöd
Fotledsskydd som motverkar svullnad av en instabil fotled.Två silikoninlägg ger extra reduktion av svullnaden runt fotknölarna.
 489 kr 
fotledsstöd svullen fotled

Dynamics Ultra är ett extra kompressionsgivande fotledsstöd för effektiv lindring av en smärtande svullen fotled. Den tunna konstruktionen fungerar vardagligt i alla skor. 

 499 kr  679
fotledsortos
Malleum CoTex PLUS kombinerar kompression för en svullen fotled med extra stabilitet. Två elastiska band ger möjlighet till extra stabilitet.
 549 kr 
Fotledsskydd
Fotledsskyddet som passar alla skor och alla idrotter. DSO är tillverkad av extra slitstarkt ballistiskt nylon för extra stabilitet och slitstyrka.
 399 kr 
Active Ankle T2
Active Ankle T2 – det klassiska fotledsstödet för en instabil fotled. Fotledsstödets ledade fotplatta säkerställer extra stöd.
 679 kr 
fotledsstod_active_ankle

Active Ankle T2 fotledsstöd för extra stabilitet och kontroll av en instabil stukad fotled

 679 kr 
Fotledsskydd boa
Anatomiskt stabilt fotledsskydd med den unika patenterade BOA konstruktionen för enkel och smidig applicering
 599 kr 
fotledsstod_stabil
Stabilt fotledsskydd för alla aktiviteter och sporter så som fotboll, handboll, löpning
 579 kr 
fotledsskydd

Fotledsskydd Armis är ett extremt smidigt fotledledsskydd med unik konstruktion för extra stöd och kontroll av en stukad fot. 

 569 kr 
fotledsskydd_maleogrip

Extra stabilitet i kombination med extrem smidigthet. MaleoGrip för inre och yttre fotledsskador passar för alla idrotter och aktiviteter.

 729 kr 
fotledsskydd gymnastik

Fotledskydd Kicx är speciellt utvecklat justerbart, smidigt fotledsstöd vid behov av extra stöd i trånga skor 

 798 kr 
fotledsskydd

Fotledsskydd Eclipse II är ett stabilt fotledsskydd med en bilateral stödskena för extra stabilitet över in och utsidan av en stukad instabil fotled. 

 999 kr 
fotledsskydd med skenor

Fotledsskydd A Flex kombinerar  stabilitet med överlägsen smidighet för en instabil skadad fotled. Konstruktionen bidrar till extra stabilitet både för inre och yttre fotledsskador vid idrott och motion

 1 299 kr 
fotledsortos_för_stukad_fotled
AIR kombinerar anpassningsbar kompression och stabilitet för en skadad fotled. Två uppblåsbara luftkuddar reglerar kompressionen effektivt
 449 kr 
fotledsstod_akut_skada

Stabilt fotledsskydd som stödjer funktionell rehabilitering av en skadad foteld. Stödet kan användas vid behov av extra stöd samt under hela rehabiliteringsperioden

 799 kr 
fotledsortos_for_artros_i_fotleden

Fotledsortos PushO är en extra stabil och lättapplicerad fotledsortos för behov av extra stöd och stabilitet vid kronisk nedsatt stabilitet i och artros i fotleden

 1 099 kr 
tåskiljare

Tåspridare som motverkar tryck orsakat av stortåns felställning vid hallux valgus mot närliggande tår

 139 kr 
skydd för hallux valgus
Ett kombinationsskydd för tryckavlastning över stortåleden och extra stöd för en rakare stortå i samma produktlösning
 139 kr 
tåspridare

Tåspridare hallux trio för hallux valgus som kombinerar tryckavlastande egenskaper över stortåledens insida med en 8 mm kompenserande tåspridare för en rakare stortåled. 

 199 kr 
hallux_valgus_bandage_silikon

Hallux valgus bandaget är ett smidigt tryckavlastande bandage som lindrar tryck från skor mot stortåleden. 

 189 kr 
hallux_valgus_hjalpmedel
Hallux Valgus HalluFit är ett effektivt hjälpmedel för rörelseträning av stortåns grundled Hallux valgus.
 169 kr  219
hallux valgus bandage

Hallux Valgus bandet motverkar effektivt felställningen och bidrar till en rakare position av stortåns grundled

 299 kr 
stödskena hallux valgus

Effektiv stödskena för hallux valgus. Skenan appliceras med mjuka anpassningsbara band och ger ett effektivt stöd för en rakare stortåled.

 299 kr  399

HalluStop är ett smidigt stöd för hallux valgus med en unik konstruktion som hjälper till att räta upp stortåleden 

 419 kr 
Hälseneskydd för lokal värme och kompression över fot och hälsena
 299 kr 
Skydd för hälseneinflammtioner
Skydd för hälsenan Achillex - unik kombinationsstöd för avlastning av hälsenan
 899 kr 
halseneskydd

Hälseneskydd för en smärtande hälsena. Anatomisk passform, kompression och silikoninlägg skapar motverkar effektivt svullnad och stelhet.

 1 299 kr 
Strumpa mot hälsporre
Kompressionsstrumpa för onda fötter. Åtta olika kompressionszoner för extra effektiv riktad kompression vid problem.
 399 kr 
strumpa mot halsporre
PF8 Active strumpa mot hälsporre med kraftigare kompression som lämpar sig vid optimalt vid promenad, idrott och motion
 399 kr 
skydd_plantarfasciit

PF-strap ersätter komplicerad tejpningen för plantar fasciit i belastning och rörelse.

 449 kr 
strumpa_halsporre_nattstrumpa

Sträckstrumpa PF8-nite säkerställer långsam töjning av foten vid problem med plantar fasciit 

 469 kr 
nattskena plantar fasciit

Nattskena för plantar fasciit och hälsporre. Nattskenan ger en långsam töjning av senspegeln under foten.

 999 kr 
sandal hälsporre
PF8 Sandal är en ny helt unik sandal för hälsporre, hälsmärta med en mjuk avlastningszon under hälbenet för effektiv lindring av problem i hälen.
 749 kr 
hälkopp

Extra stötdämpande och stabliserande hälkopp vid problem med hälsmärta, severs skada, hälsporre, plantar fasciit och uttrampad hälkudde.

 199 kr  249
hälkopp tulis
Effektiv hälkopp för extra stötdämpning och stöd vid smärtande hälar. Hälkoppen HD finns även i en unik storlek för barn
 199 kr 
Hälkopp tulis
Tulis hälkopp är en effektiv hälkopp för ökad stötdämpning. Hälkoppen kombinerar stöd runt hälen och stötdämpning i samma produkt.
 189 kr 
Stötdämpande hälskydd
Hälskydd för stötdämpning av en smärtande häl. Hälskyddet fungerar lika bra till vardags som vid träning barfota ex gymnastik och dans.
 349 kr 
halskydd

Hälskydd Universal med inbyggd hälkopp ger extra stötdämpning och extremt enkel applicering i samma hälskydd för smärtande hälar

 399 kr 
pelotter

Pelott - främre pelott inlägg är en effektiv kudde som hjälper till att lyfta det främre fotvalvet vid smärta i framfoten. 

 179 kr 
pelottsula pelott
Pelottsula är en smidig men effektiv sula för problem med framfoten. Pelotten lyfter och avlastar främre trampdynan effektivt.
 179 kr  239
halvsula stötdämpning

Få nytt liv i platta skor med extra stötdämpning och stöd. Förstärkt hålfot och extra dämpning av hälen

 169 kr 
halfotsinlagg
Hålfotsinlägg med extra stöd och stabilitet i hålfoten och framfoten. Hålfotsinlägget är täckt med tunt naturskinn för högsta komfort
 259 kr 
skoinlagg

Skoinlägg för pumps och klackskor ger foten det extra stödet som behövs för häl, mellanfot och framfot. Skoinlägget är extremt smidigt och fungerar i alla skor. 

 499 kr 
halfotsinlagg_skoinlagg
Hålfotsinlägg för damskor är ett ortopediskt skoinlägg av högsta kvalitet och funktion. Hålfotsinlägget är utvecklat för att stabilisera och avlasta mellanfot och framfot.
 699 kr 
halfotsinlagg_halsporre

Hålfotsinlägg hälsporre är ett helt unikt skoinlägg för hälsporre och plantar fasciit i samma hålfotinlägg. Hålfotsinlägget har avlastande zoner som säkerställer avlastning

 799 kr 
halfotsinlagghalluxvalgus

Skoinlägg Hallux Rigidus är en helt unik inläggsula tillverkad av stark kolfiber för problem med artros, stel stortåled ex hallux valgus, hallux rigidus eller hallux limitus

 999 kr 
ortopediska inlägg

Hallux Total är extra stabil inlägg tillverkade av kolfiber för extra stöd vid problem i stortåleden. Hallux Total underlättar avvecklingen vid stel stortåled. 

 1 399 kr 
halfotsinlagg_plattfot

Extra stabilt hålfotsinlägg speciellt konstruerat för att stabilisera hålfoten vid behov av extra stöd i hålfoten. Inlägget är förstärkt i hålfoten.

 699 kr 
skoinlagg_inlägg för skor
Skoinlägg Comfort är ett smidigt och lätt skoinlägg med extra stöd för hålfoten och framfoten i samma inlägg. Skoinlägget kombinerar extra stötdämpning med optimal komfort.
 599 kr  799
halkil
Hälkil för stötdämpning och avlastning av en smärtande häl, hälsena och vadmuskel. Hälkilen är tillverkad av VEP ett formstabilt stötdämpande material
 199 kr 
Hälsporrekil
Hälsporrekilen avlastar smärtområdet under hälbenet vid hälsporre. Det unika materialet bidrar till extra stötdämpning vid belastning.
 199 kr 
multikil för hälsmärta
Stötdämpande multikil för hälsmärta. Multikilens unika funktion säkerställer effektiv stötdämpning och stöd
 209 kr 
valvstod

Valvstöd för extra stöd i hålfoten tillverkat av VEP ett väldigt stötdämpande material. Valvstöden kan enkelt flyttas mellan olika skor 

 199 kr 
Stötdämpande helsula för optimal stötdämpning för hela kroppen. Stöten dämpas effektivt och lindrar belastningen i fot, knä, höft och rygg.
 299 kr 
Stötdämpande helsula när den är som bäst - Roadrunner
 339 kr 
ilaggssula_airflow
Iläggssula Air-Flow är en stötdämpande iläggsula med en unik patenterad teknik för extra stötdämpning av hela foten.
 299 kr  340
stötdämpande sula

Air-Flow Ultra är en extra tunn och smidig stötdämpande sula för vardagsskorna med den unika Air-Flow teknologin för extra stötdämpning 

 299 kr 
stotdampande sula

Air-Flow Ultra Herr gör dina vardagsskor lika stötdämpande som en sportsko. Ultra är en extra tunn sula med effektiv stötdämpning

 299 kr 
Pronationssula
Stötdämpande pronationssula för korrigering och stabilitet av en pronerande fot. Tillverkad av EVA för optimalt stöd och dämpning. Utvecklad av ortopedingenjör Lars Eghamn
 279 kr  399
Supinationssula
Stötdämpande supinationssula LOW för effektiv stabilisering av supination i foten. Utvecklad av ortopedingenjör Lars Eghamn
 399 kr 
framfotspelott

Extremt enkelt och smidigt framfotsstöd som appliceras på foten och inte i skon. Flexi har en insydd pelott som lyfter och avlastar vid framfotsproblem. 

 199 kr  249
hålfotsinlägg

Hålfotsinlägg Springer Sport är ett stabiliserande stötdämpande hålfotsinlägg speciellt lämpligt för alla typer av högintensiv eller lågintensiv idrott.  

 749 kr 

Hålfotsinlägg XXL är ett handgjort biomekaniskt hålfotsinlägg för stora fötter upp till storlek 50.

 899 kr 

Skoinlägg Ultra är ett extremt tunt men stabilt skoinlägg med stöd för häl, mellanfot och framfot. Med en tjockled på 1 mm passar ULTRA även i de trångaste skorna

 839 kr 
ortopediska inlägg

Hallux Stiff är stabila ortopediska inlägg utvecklat för artros i stortåleden.

 1 099 kr 
skoinlagg

Skoinlägg Springer Soft är ett smidigt skoinlägg med smalare läst för extra stöd och stötdämpning över hela foten

 869 kr 
strumpa_artros

Imak strumpan ger lokal kompression över hela foten och tårna vid problem med smärta och stelhet i foten och tålederna

 399 kr 
inläggssula orthosole

Komplett anpassningsbart inläggssystem för extra stöd, stabilitet och stötdämpning av hela foten. Orthosole kan anpassas individuellt på enklaste sätt

 699 kr 
hålfotsinlägg

Hålfotsinlägg Orthosole är ett komplett anpassningsbart inläggssystem för optimalt stöd, stabilitet och stötdämpning av hela foten.
 

 699 kr 
stotdampande_halfotsinlagg

Hålfotsinlägg för idrott och motion med en unik kombination av biomekaniskt stöd och stötdämpning med ETPU för hela foten

 799 kr 
fotbollssula_slimtech
Uppbyggd sportsula för medelhöga eller neutrala fotvalv med en extremt tight passform för trånga skor ex fotbollskor, cykelskor, skridskor eller pjäxor
 339 kr  399
sportsula_slimtech
Uppbyggd sportsula för en högre hålfot med en extremt tight passform för trånga skor ex fotbollskor, cykelskor, skridskor eller pjäxor
 339 kr  399
sportsula gametech
GameTech sportsula för låg hålfot, uppbyggd stötdämpande sula för högintensiv idrott ex. racketsport, innebandy, handboll och träning/motion
 339 kr  399
sportsula_gametech_mid
Stötdämpande inläggssula för ett neutralt fotvalv utvecklad för racketsport, padel och högintensiv idrott ex handboll, innebandy
 339 kr  399
52bones_gametech_hogt_fotvalv
Stötdämpande inläggssula för en högt fotvalv utvecklad för racketsport och högintensiv idrott ex handboll, innebandy
 339 kr  399
Stötdämpande sula balance 2

Stötdämpande komfortsula med inbyggt häl- och valvstöd optimalt för träning, motion eller en lång arbetsdag på stående fot. 

 179 kr  199
inlagg_sula
Comfortsula PI Herr. 3/4 längd för extra stötdämpning och stöd av foten i en smidig inläggssula som passar alla skor
 89 kr  159
gelsula_stotdampning

Stötdämpande gelsula med en extra tunn och smidig konstruktion för vardagliga skor med begränsat utrymme. 

 179 kr  199
halkopp

Hälkopp Gel kombinerar stöd och stötdämpning för en smärtande häl med ett lättare hålfotsstöd i samma smarta konstruktion

 149 kr  179
gelsula

Gelsula GRIP är en kombinerad stötdämpande och valvstödjande sula som fungerar lika bra vardagligt på arbetet som vid långvarig belastning motion och promenad. 

 179 kr  219
gelesula_52_bones

Stötdämpande och stödjande helsula av gel för komfort, stöd och stötdämpning

 239 kr  299
52bones_slim-support
Extremt smidig komfortsula för daglig komfort oavsett skoval eller situation
 159 kr 
stotdampande_sula_softsupport

Ultra-lätt stötdämpande sula av PU skum för extra stöd och stötdämpning av hela foten

 249 kr  299
stötdämpande 52bones_maxsupport

Maxsupport kombinerar extra stötdämpning och stöd för hela foten. Tillverkad av EVA med extremt låg vikt

 249 kr  299
52bones_traintech
TrainTech är en tekniskt avancerad fotbädd för ett lågt fotvalv som kombinerar dynamiskt stöd och stötdämpning. Optimalt för högintensiv belastning idrott och motion
 419 kr  499
52bones_traintech_medelhog hålfot
TrainTech är en tekniskt avancerad fotbädd för medelhöga / neutrala fotvalv. Traintech kombinerar dynamiskt stöd och stötdämpning av hela foten
 419 kr  499
52bones_traintech_hog_halfot
TrainTech är en tekniskt avancerad fotbädd för ett högt fotvalv. Traintech kombinerar dynamiskt stöd och stötdämpning av hela foten
 419 kr  499
sportsula_slimtech_lag
Uppbyggd sportsula för en låg hålfot med en extremt tight passform för trånga skor ex fotbollskor, cykelskor, skridskor eller pjäxor
 339 kr  399

Mer om ont i hälen och ont i foten

Ont i foten och värk i hälen är ett vanligt förekommande problem för de flesta av oss. Många problem med värk i foten och hälen orsakas av överbelastning och inflammation ofta på grund av den enorma belastningen en normal dag utsätter fötterna för.  En normal dag belastas dina fötter med tusentals kilo, varje steg vi tar belastar foten ca 3 gånger kroppens vikt och vid löpning och idrott ökar belastningen till cirka 6 gånger kroppsvikten.
Värk i foten drabbar många av oss regelbundet genom livet, med smärta och ont i hälen, mellanfoten eller över främre trampdynan som vanligaste problemområdena.  
Vid ökad ålder, vikt eller kraftig överbelastning ökar risken för att någon del av fotens stabiliserande struktur faller ned vilket ofta är en av orsakerna till att man utvecklar ex värk i foten och ont i hälen.  

Fotens struktur utgörs av 26 ben, 33 leder och mer än 100 stabiliserande ligament och muskler som tillsammans stabiliserar foten vid vila och belastning. Fotens indelas i tre olika delar, bakfoten ( hälen) mellanfoten ( hålfoten) och framfoten och har 3 olika fotvalv som tillsammans stabiliserar och stötdämpar foten. Den inre båge (hålfoten) och yttre bågen (stödjebågen) sitter i mellanfoten och den tvärgående bågen utgör främre fotvalvet.
Om något av valven sjunker ned påverkar det hela fotens belastning med ökad risk för överbelastning och problem. Värk i foten orsakas ofta av att något valv eller struktur överbelastas med en direkt ökad risk för att utveckla överbelastningsrelaterade problem. Ont i foten är ofta ett svårt problem att behandla optimalt då vi dagligen är beroende av ett normal gång för att kunna förflytta oss med mindre möjligheter att avlasta problemen. Det finns flera olika hjälpmedel för att behandla värk i fötterna, oavsett om du har ont i hälen, mellanfoten eller framfoten finns det alltid effektiva stabiliserande eller avlastande produkter. 

Ont i hälen

Ont i hälen är en av de vanligaste orsakerna till värk i fötterna. Under hälbenet sitter en hälkudde som har till funktion att stötdämpa vid hälisättningen. Hälkudden kallas även fettkudde och är uppbyggd av bindväv med små hålrum fyllda med fettvävnad. Fettkudden bygger normalt på höjden under hälbenet men kan vid överbelastning pressas utåt vilket på verkar hälkuddens förmåga att stötdämpa hälbenet vid normalt belastning. En uttrampad hälkudde orsakar ofta en rand ond häl med värk och belastningsrelaterad smärta runt om hälens ytterkanter. Värk i hälen orsakad av uttrampad hälkudden kan effektivt behandlas med en ihopsamlande, stabiliserande och stötdämpande hälkopp som har till funktion att stödja hälkudden runt om hälen för att motverka att hälkudden pressas utåt från kroppen. Hälsporre är en annan vanligt orsak till ont i hälen. Hälsporre ger ofta ont mitt under hälen och orsakas av en bennabb från hälbenet som orsakar onti hälen vid belastning. För att minska belastningen och värken i hälen kan man effektivt avlasta mittpunkten under hälen med inlägg eller hålfotsinlägg för att på så sätt minska den direkta belastningen över hälsporren. 
Värk i hälens framkant i övergången till hålfoten är ofta orsakat av en lokal inflammation i fotens senspegel plantar fascian. Problemet heter plantar fasciit och är en av den vanligaste orsakerna till ont i hälen och värk i fötterna. Vid plantar fasciit kan smärtpunkten effektivt avlastas med speciella inlägg för att minska värk i hälen och mellanfoten. Det finns även effektiva kompressionsstrumpor PF8 som hjälper till att avlasta hälen vid belastning och motverkar effektivt smärta och värk i hälen vid plantar fasciit.  Ont i hälarna kan effektivt behandlas med olika hälinlägg, vi på Rehaboteket marknadsför alltid marknadens mest funktionella ortopedtekniska inlägg för att på bästa behandla problem och avlasta vid smärta.

Ont i foten, ont i mellanfoten

Smärta och ont i mellanfoten har ofta med påverkan av det längsgående valvet. Vid problem med nedsjunket längsgående valv uppstår ofta värk i fötternas mellanfot, hålfoten. Ett nedsjunket mellanfotsvalv kan effektivt stabilisera med rätt hålfotsinlägg som skall vara tillräckligt stabilt för att motverka att valvet sjunker ned. Nedsjunken hålfot bidrar ofta till ökad felställning i foten, överpronation eller hyperpronation. Överdriven felställning är ofta en av orsakerna till ont i foten och är ofta en bidragande orsak till överbelastningsskador. Vid värk i foten orsakat av nedsjunken hålfot är skovalet lika viktigt som hålfotsinlägget. Rätt sko med tillräcklig stabilitet kommer att förstärka hålfotsinläggets funktion utifrån att skon stabiliserar hålfotsinlägget som stabiliserar och lyfter det längsgående valvet. 

Värk i foten, framfoten

Framfoten som är uppbyggd av de främre fotvalvet är en väldigt skadedrabbad del av foten med ofta värk i fötterna som direkt effekt. När främre fotvalvet sjunker ned ökar belastningen över främre trampdynan, speciellt över mellersta delen av framfoten. Ett nedsjunket framfotsvalv orsakar ofta för hög belastning över framfoten med ofta värk i foten, stelhet eller problem med att avveckla steget som direkt följd. Nedsjunkna framfotsvalv kan effektivt lyftas med hjälp av en pelott. En pelott är en T-formad kudde som placeras i skorna och som hjälper till att återföra och lyfta främre fotvalvet. En rätt placeras pelott bidrar ofta till direkt effekt och motverkar värk i fötterna och framfoten. Orsaken till den oftast direkta effekten av pelotten är att den effektivt avlastar den hårda belastningen över främre trampdynan. 
Vid problem med kraftigt nedsjunkna främre fotvalv kan nerverna till tårna komma i kläm mellan framfotens ledhuvud. Om nerven kommer i-kläm orsakar det intensiv värk i foten, ofta med en knivande smärta några centimeter bakom tårna. Problemet heter Mortons neurom och kan effektivt avhjälpas med främre pelotter som återför främre valvbågen.

Vårt erbjudande

Vi på Rehaboteket erbjuder marknadens bredaste sortiment av fotprodukter och har alltid flera olika funktionella alternativ att erbjuda för en optimal valmöjlighet i förhållande till dina individuella behov av stöd och kompression.  Alla våra produkter för problem i foten lagerförs i egna lager med leverans inom 1-2 dagar. Produkterna är alltid CE märkta vilket är en säkerhet för dig som kund och säkerställer optimal funktion och kvalitet. 

Behöver du hjälp med att välja produkt för dina problem?

Vi på Rehaboteket är väl medvetna om att det kan vara svårt att hitta den mest lämpade produkten för dig i förhållande till upplevda problem. Av just den anledningen har vi alltid bemannad kundservice med kompetent personal om gärna hjälper till. Ring oss på 08-244734 vardagar mellan 9-16 om det är något som du behöver hjälp med. Vill du inte ringa så går det lika bra att ställa dina frågor till oss på kundservice@rehaboteket.se
Rehaboteket är en trygg handelsplats för dig på nätet. Vi är certifierade av Trygg e-handel och tillämpar Klarnas säkra betalningslösningar. Vill du inte betala för varan innan du har tagit emot den så erbjuder vi kostnadsfritt fakturaköp med 14 dagars betalningsvillkor. Vi erbjuder alltid 45 dagars öppet köp så att du i lugn och ro kan prova och utvärdera ditt knäskydd i hemmiljö. Oavsett om du har ont i hälen, ont i fötterna eller värk i framfoten finns det alltid effektiva hjälpmedel för att avhjälpa och minska problemen.