Artroshandske Active | Rehaboteket
artroshandske_artroshandskar
artroshandske_artroshandskar artros_fingrar
Storsäljare

Artroshandske Active lätt kompression för hand och fingrar

  •  379 kr 

Artroshandske Active för vardaglig aktivitet vid värk i fingrar och hand. Active handskens anti-glid yta säkrar greppet Läs mer

  • Hjälper vid svullnad och stelhet i hand och fingrar
  • Unik anti-glidyta för normal greppförmåga
  • Ger lätt lokal kompression för handen
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Artroshandske Active

Artroshandske Active är en slitstark handske för problem i hand och fingrar. Handsken ger lätt lokal kompression över hand och fingrar tack vara handskens unika material och konstruktion. 
Den anatomiska konstruktionen säkerställer lokal kompression över varje finger och ger stöd och motverka lokal svullnad och stelhet i fingrarna vid aktivitet.
Svullnad i fingrarnas leder är ett vanligt problem och innebär ofta minskad rörelse som leder till lokal stelhet vilken handskens kompressionsgivande egenskaper motverkar. 

Artroshandsken Active är tillverkad av ett slitstarkt spandex / bomullsmaterial för lätt kompression över handen och fingerleder individuellt, handflatan i handsken är täckt med en anti-glidyta för att förbättra greppet i handsken under vardaglig användning vid arbete med handen. De små anti-glid inlägg täcker hela handflatan och fingrar/tumme för ett förbättrat grepp och handfunktion och är tillverkade av vidhäftande silikon. 
Med artroshandske Active förbättras greppet avsevärt och är optimalt vid användning vid behov av ett bättre fixerande grepp. 

Handskens öppna fingertoppar bidrar till en bibehållen möjlighet att känna och röra föremål utan påverkan av materialet över fingertopparna. 
Rekommenderar tvättråd är 30° handtvätt, låt handsken lufttorka.

Storlekstabell

Storlek Bredd över knogarna
Small upp till 8 cm
Medium upp till 9 cm
Largeupp till 10,5 cm

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Kan jag använda Active när jag arbetar vid datormusen? 
Svar. ja, absolut. Active handsken ger samma kompression för stela fingrar och handleden men med ett bättre grepp tack vare den unika anti-glid ytan i handflatan vilket ger bättre kontakt med musen vid arbete. 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket