Artroshandske Active | Rehaboteket
artroshandske_artroshandskar
artroshandske_artroshandskar artros_fingrar

Artroshandske Active extra bra grepp vid stelhet och artros i fingrarna

  • 299 kr
  • 379 kr

Artroshandske Active för vardaglig aktivitet vid värk i fingrar och hand. Active handskens anti-glid yta säkrar greppet Läs mer

  • Motverkar svullnad och stelhet i hand och fingrar
  • Unik anti-glidyta för normal greppförmåga
  • Ger lokal kompression för vardagligt arbete med handen
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Artroshandske Active

Artroshandske Active är en slitstark handske för artros i fingrar och hand / handled. Handsken ger lokal kompression över hand och fingrar tack vara handskens unika material och konstruktion. 
Den anatomiska konstruktionen säkerställer lokal kompression över varje finger och ger stöd och motverka lokal svullnad och stelhet i fingrarna vid aktivitet.
Svullnad i fingrarnas leder är ett vanligt problem och innebär ofta minskad rörelse och stelhet vilken artroshandske Active effektivt motverkar. 

Artroshandsken Active är tillverkad av ett slitstarkt Spandexx / bomullsmaterial som effektivt stödjer varje fingerled individuellt vilket effektivt motverka svullnad, stelhet och värk i fingrarna. Hela Active handsken är täckt med en anti-glidyta som förbättra greppet i handsken för vardaglig användning vid arbete med handen. Actives små anti-glid inlägg täcker hela handflatan och fingrar/tumme för bästa grepp och handfunktion och är tillverkade av vidhäftande silikon. 

Med artroshandske Active förbättras säkerheten i greppet avsevärt och är optimalt vid anvädning vid behov av ett extra fixerande grepp. 

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Kan jag använda artroshandske Active när jag arbetar vid datormusen? 
Svar. ja, absolut. Active handsken ger samma kompression för stela fingrar och smärtande handled men med ett bättre grepp tack vare den unika anti-glid ytan i handflatan vilket ger bättre kontakt med musen vid arbete. 

Storlekstabell

Storlek Bredd över knogarna
Small upp till 8 cm
Medium upp till 9 cm
Largeupp till 10,5 cm

Måttinstruktioner

Måttinstruktioner

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem