Memory Foam Ullsula | Rehaboteket
värmande ullsula
värmande ullsula

Värmande stötdämpande sula med ull

  •  199 kr 

Memory Foam ullsula kombinerar hög grad av komfort, stötdämpning med ett 2 mm tjock lager av värmande ull. 

Läs mer

  • Mjuk stötdämpande PU material
  • Luftig och värmande ull
  • Inbyggt hålfotsstöd
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Memory Foam Ullsula

Värmande ullsula för vintersko, kängor eller pjäxor. Ullsulan är tillverkad av mjuk och stötupptagande PU-foam med en inbyggd minnesfunktion för extra stöd och komfort. 
PU materialet är mjukt och komfortabelt samtidigt som det skapar ett extra stöd runt häl och i hålfoten. Mitt under hälen sitter en förstärkt dämpande zon som ytterligare bidrar till högre komfort vid användning. 
Ullsulan har en uppbyggd mellanfot för ett lätt extra stöd av hålfoten och en framfot med en tjocklek på ca 3 mm vilket gör att sulan fungerar både i vintersko som vardagsskor med behov av extra stöd och värme under årets kallare årstider. 

Det yttre lagret av ull mot foten ger en naturligt värmande effekt med hög grad av ventilation vilket ger ytterligare ökad komfort vid användning. 
Ullsulan tillverkas i dubbelstorlekar från 36-47 och kan enkelt klippas ned med en vass sax för exakt passform. Sulan ersätter skons befintliga innersula som skall tas ur skon och ersätts med ullsulan. 

 

Properties Insoles

Framfotsstöd

1

Hålfotsstöd

2

Stötdämpning

3

Stabilitet

3

Storlekstabell

Skostorlek
36-37
38-39 - SLUTSÅLD
40-41
42-43
44-45
46-47

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Kan jag lägga sulan ovanpå min befintliga innersula i skon? 
Svar. Ja det går absolut så länge utrymmet i skon tillåter det. 

Fråga. Dubbelstorlekarna? Kan jag anpassa sulan efter min exakta storlek? 
Svar. Ja, sulan kan klippas ned i framkant för exakt passform. 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket