Inläggssula WoolTech | Rehaboteket
inlaggssula_wooltech
inlaggssula_wooltech wooltech_inlagg varmande_inlagg

Stabilitet | Värmande egenskaper | Stötdämpning

  •  599 kr 

En tekniskt avancerad inläggssula för stöd och stötdämpning i kängor och vinterskor. Övre skiktet av ull är naturligt värmereglerande
 

Läs mer

  • Dynamiskt hålfotsstöd av nylon
  • Bredare läst för kängor och pjäxor
  • Ytskikt av ull för naturlig värmereglering
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Inläggssula WoolTech

WoolTech är en tekniskt uppbyggd inläggssula för extra stöd och stabilitet av häl och hålfot.
Inläggets extra stabila häl- och hålfotsstöd är tillverkat av nylon och skapas ett dynamiskt stöd för foten i belastning. WoolTech är tillverkad av ett dubbellager av EVA skum, ett mjukare och ett stabilare lager för en stabilare och mera stötdämpande sula för alla situationer. EVA är ett extra stötdämpande material som ofta används som en formstabil stötdämpare i mellansulan på idrottsskor, detta mycket på grund av materialets egenskaper i form av hållbar stabilitet och stötdämpning i samma material.

Det mjukare EVA materialet (3mm) i WoolTech skapar förutsättning för stötdämpning och det stabilare EVA materialet (2mm) skapar sulans formstabilitet. Inläggssulans övre skikt mot foten är tillverkat av ull som ger naturligt värmande och ventilerande egenskaper mot foten vid användning.
Ull har en unik egenskap som kan reglera både värme och kyla på grund av materialets fuktabsorberande egenskaper. De fuktabsorberande egenskaperna transporterar bort fukt från foten vilket ger en varmare upplevelse under årets kallare årstider.

Mitt under hälen har WoolTech en mjukare extra stötdämpande zon som ytterligare förbättrar stötdämpningen lokalt runt hälen i samband med kraftiga hälisättningar.
WoolTech är utvecklad för att fungera optimalt i kängor, vandrarkängor eller vinterskor och har en aningen bredare framfot för att passa optimalt i vinterskor eller vandrarkängor.

Sulan tillverkas i dubbelstorlekar och kan enkelt justeras framtill för exakt passform och längd. Skons befintliga innersula som skall tas ur skon och fungerar samtidigt optimalt som mall för anpassningen.
WoolTech är speciellt utvecklad för den som vill ha en funktionell inläggssula med stötdämpning och stöd i kombination med värmande egenskaper under årets kallare årstid.

Properties Insoles

Framfotsstöd

3

Hålfotsstöd

4

Stötdämpning

3

Stabilitet

4

Storlekstabell

Skostorlek 35 - 48

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Frågor. Kan jag använda WoolTech i mina jaktkängor, jag blir ofta kall om fötterna efter några timmar.
Svar. Ja, absolut! WoolTech kombinerar stöd, stötdämpning och värmande egenskaper i samma inlägg och fungerar optimalt för dig som är på stående fot under längre perioder.

Fråga. Kan inlägget anpassas i bredd vid behov?
Svar. Ja sulan kan anpassas med hjälp av en vass sax både avseende bredd och längd

Fråga. Skall jag ta bort kängans befintliga innersula?
Svar. Ja WoolTech ersätter den befintliga innersulan i kängorna.

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket