Inläggssula WoolTech
Inläggssula WoolTech
Inläggssula WoolTech

Inläggssula WoolTech

599 kr

En tekniskt avancerad inläggssula för stöd och stötdämpning i kängor och vinterskor. Övre skiktet av ull är naturligt värmereglerande   Läs mer
Dynamiskt hålfotsstöd av nylon
Bredare läst för kängor och pjäxor
Ytskikt av ull för naturlig värmereglering

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Stabilitet | Värmande egenskaper | Stötdämpning

WoolTech är en tekniskt uppbyggd inläggssula för extra stöd och stabilitet av häl och hålfot.
Inläggets extra stabila häl- och hålfotsstöd är tillverkat av nylon och skapas ett dynamiskt stöd för foten i belastning. WoolTech är tillverkad av ett dubbellager av EVA skum, ett mjukare och ett stabilare lager för en stabilare och mera stötdämpande sula för alla situationer. EVA är ett extra stötdämpande material som ofta används som en formstabil stötdämpare i mellansulan på idrottsskor, detta mycket på grund av materialets egenskaper i form av hållbar stabilitet och stötdämpning i samma material.

Det mjukare EVA materialet (3mm) i WoolTech skapar förutsättning för stötdämpning och det stabilare EVA materialet (2mm) skapar sulans formstabilitet. Inläggssulans övre skikt mot foten är tillverkat av ull som ger naturligt värmande och ventilerande egenskaper mot foten vid användning.
Ull har en unik egenskap som kan reglera både värme och kyla på grund av materialets fuktabsorberande egenskaper. De fuktabsorberande egenskaperna transporterar bort fukt från foten vilket ger en varmare upplevelse under årets kallare årstider.

Mitt under hälen har WoolTech en mjukare extra stötdämpande zon som ytterligare förbättrar stötdämpningen lokalt runt hälen i samband med kraftiga hälisättningar.
WoolTech är utvecklad för att fungera optimalt i kängor, vandrarkängor eller vinterskor och har en aningen bredare framfot för att passa optimalt i vinterskor eller vandrarkängor.

Sulan tillverkas i dubbelstorlekar och kan enkelt justeras framtill för exakt passform och längd. Skons befintliga innersula som skall tas ur skon och fungerar samtidigt optimalt som mall för anpassningen.
WoolTech är speciellt utvecklad för den som vill ha en funktionell inläggssula med stötdämpning och stöd i kombination med värmande egenskaper under årets kallare årstid.

Tekniskt utvecklad inläggssula

Extra stabil förformad schenk av hård nylon för stöd lokalt över häl och mellanfoten. WoolTech skapar en ett lokalt hälstöd och motverkar att hålfoten sjunker ned under belastning

Tekniskt utvecklad inläggssula

Ytterlager av ull för värme / ventilation

Ullen har en god förmåga att transportera bort fukt, vilket gör att fötterna håller sig torra och bekväma.

Ytterlager av ull för värme / ventilation

Tillverkat av EVA för kombinerad stöd och stötdämpning

Wooltech är tillverkad av EVA, ett stötdämpande formstabilt material som ökar sulans stabilitet och stötdämpning i samma lösning.

Tillverkat av EVA för kombinerad stöd och stötdämpning

Vanliga frågor

Svar. Ja, absolut! WoolTech kombinerar stöd, stötdämpning och värmande egenskaper i samma inlägg och fungerar optimalt för dig som är på stående fot under längre perioder.

Svar. Ja sulan kan anpassas med hjälp av en vass sax både avseende bredd och längd

Svar. Ja WoolTech ersätter den befintliga innersulan i kängorna.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten