Storsäljare
TheraGo armbågsskydd
TheraGo armbågsskydd
TheraGo armbågsskydd

TheraGo armbågsskydd

599 kr

TheraGO armbågsskydd är ett elastiskt skydd för tennis- och golfarmbåge med kombinerad kompression och avlastning. Läs mer
Smidig konstruktion – endast 21 cm hög
Passar höger och vänster armbåge
För tennis- och golfarmbåge

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Elastiskt armbågsskydd för tennis och golfarm

TheraGO är ett kompressionsgivande armbågsskydd med en extra smidig design för avlastning av tennis- och golfarmbåge i samma produkt. Produktens tunna och andningsaktiva material skapar ett extra smidigt skydd som tillåter full rörelseförmåga och inte blir för varmt. Det unika materialet består av en kombination av elastiska och oelastiska fibrer som skapar ett armbågsskydd med kompressionsgivande egenskaper. Textilmaterialet är endast 1 mm tjockt och rundstickat utan sömmar för att minimera risken för skav och obehag.

Armbågsskyddet har två insydda, viskoelastiska pelotter som skapar ett extra tryck över muskelbuken, vilket leder till avlastning av en tennis- eller golfarmbåge. Pelotterna är utformade så att de enkelt ska kunnas appliceras rätt. De skapar ett heltäckande skydd över muskeln och även över den direkta smärtpunkten på armbågens in- och utsida.

Över pelotten på underarmen sitter ett justerbart band med kardborrefäste som ger möjlighet att justera stödet utifrån situation och individuella behov. 

Dubbla silikonpelotter

Armbågsskyddet har två insydda silikonpelotter för effektiv avlastning. Pelotterna har ett ”hålsikte” för att lokalisera det inflammerade området och säkerställa korrekt placering.

Dubbla silikonpelotter

Justerbart band för individuell anpassning

Det justerbara bandet gör att skyddets avlastande effekt kan anpassas utifrån behov. Genom att spänna bandet hårdare ökar trycket från pelotterna över muskelbuken för avlastning av en tennis- eller golfarmbåge.

Justerbart band för individuell anpassning

Unik kompressionstextil

TG kompressionstextil består av elastiska och oelastiska textilfibrer för optimal smidighet och formstabilitet. Materialet är endast 1 mm tjockt och rundstickat för att undvika skav och obehag.

Unik kompressionstextil

Vanliga frågor

Måttet ska tas med ett måttband mitt över armbågsleden. Om du hamnar mellan två storlekar ska du välja den mindre storleken.

Rekommenderat tvättråd är 30° handtvätt. Låt produkten lufttorka innan användning.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten