Armbågsskydd TheraGO | Rehaboteket
armbågsskydd för tennisarm
armbågsskydd för tennisarm armbågsskydd tennisarm armbagsskydd_for_tennisarmbage
Storsäljare

Elastiskt armbågsskydd för tennis och golfarm

  •  449 kr 

TheraGO armbågsskydd är ett elastisk skydd för tennisarm och golfarm med kombinerad kompression och avlastning. 

Läs mer

  • Smidig konstruktion endast 21 cm hög
  • Passar höger och vänster armbåge
  • För tennisarm och golfarm
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Armbågsskydd TheraGO

TheraGO är ett kompressionsgivande armbågsskydd med en extra smidig design för avlastning av tennisarm och golfarm i samma produkt. Produktens tunna och andningsaktiva material skapar ett extra smidigt skydd med full rörelseförmåga och en komfortabel andningsaktivitet. Det unika materialet består av en kombination av elastiska och oelastiska fibrer som skapar ett armbågsskydd med kompressionsgivande egenskaper. Textilmaterialet är endast 1mm tjockt och skyddet har en rundstickad konstruktion tillverkad utan sömmar för att minska risken för skav och obehag.  
Armbågsskyddet har två insydda masserande viskoelastiska pelotter för att skapa ett extra tryck över muskelbuken vilket leder till avlastning av tennis och golfarm. Pelotterna är konstruerade för enkel och korrekt applicering och skapar ett heltäckande skydd över muskeln och även den direkta smärtpunkten över armbågens in- och eller utsida vid problem med tennisarm och golfarm. Över pelotten på underarmen sitter ett justerbart band, bandet ger möjlighet att justera stödet individuellt och kan enkelt anpassas med hjälp av kardborrebandet. 

Egenskaper

Stabilitet

4

Kompression

4

Avlastning

4

Värme

1

Storlekstabell

Storlek Omkretsmått armbåge
Storlek 1 21 - 23 cm
Storlek 223 - 25 cm
Storlek 325 - 27 cm
Storlek 427 - 29 cm
Storlek 529 - 31 cm

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Hur skall jag mäta min armbåge för att få rätt storlek?
Svar. Måttet skall tas med ett måttband mitt över armbågsleden. Om du hamnar mellan två storlekar skall du välja den mindre storleken. 

Fråga. Hur tvättar jag mitt armbågsskydd? 
Svar. Rekommenderat tvättråd är 30° handtvätt. Låt produkten lufttorka innan användning. 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket