Storsäljare
Hälkopp Tulis HD
Hälkopp Tulis HD
Hälkopp Tulis HD

Hälkopp Tulis HD

209 kr

Tulis HD-modell ger extra effektiv stötdämpning och hälstöd vid t.ex. idrott. Tulis HD finns även i barnstorlek. Läs mer
Optimal stötdämpning för onda hälar
Unik storlek för barn med onda hälar (apofysit)
Skapar stöd och avlastning | Säljs per par

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Stötdämpande hälkopp för hälproblem

Hälkoppen Tulis HD är en vidareutveckling av den klassiska Tulis-hälkoppen men med en tjockare stötdämpning och fler storlekar än originalet. Tulis HD är konstruerad för optimal stabilitet och stötdämpning av smärtande hälar.  

Den nya anatomiska formen på hälkoppen ger ett effektivt extra stöd runt hälen och förbättrad stötdämpning. Tack vare den mindre storleken är hälkopp Tulis HD speciellt lämpad för hälsmärta hos barn, t.ex. vid Severs skada (apofysit). Hälkopp Tulis HD ger hälen extra stöd vid problem med hälens fettkudde och stabiliserar hälkudden in under hälbenet för optimal funktion.  

Användningsområden 

Tulis HD hälkopp kan användas vid följande tillstånd:

- generell hälsmärta

- uttrampad hälkudde (fettkuddesyndrom, Fat Pad Syndrome) 

- hälsporre/plantarfasciit 

- Severs skada (hälsmärta hos barn, apofysit). 

Hälkoppen kan användas i alla typer av skor. Om man vill förstärka och förbättra hälkoppens fixering över hälbenet går det utmärkt att placera hälkoppen direkt mot hälen innanför strumpan. Hälkoppen säljs parvis. Vi rekommenderar att du använder produkten parvis för att undvika höjdskillnad.

Storsäljande hälkopp för ett mjukare steg

Världens mest sålda hälkopp! Tulis HD ger optimal stötdämpning och extra stabilisering av hälkudden vid besvär som hälsporre och uttrampad hälkudde.

Storsäljande hälkopp för ett mjukare steg

Unik storlek för barn med onda hälar

Tulis HD finns i tre storlekar som baseras på kroppsvikt. Storlek Small är särskilt avsedd för barn med hälsmärta.

Unik storlek för barn med onda hälar

Extra stötdämpning

Hälkoppen är tillverkad av ett gummimaterial med hög grad av formstabilitet för att stödja hälen på bästa sätt. Den unika våffelkonstruktionen ger extra stötdämpning vid belastning.

Extra stötdämpning

Vanliga frågor

Ja. Tulis HD finns i en barnstorlek (kroppsvikt under 40 kg) som är särskilt utvecklad för barn med hälsmärta.

Vi rekommenderar att du placerar hälkoppen innanför dina vanliga strumpor så kommer den ytterligare fixeras mot hälbenet och rörelsen minskas direkt.

Absolut. Hälkoppen kan användas i alla skor.

Absolut. Det finns ingen begränsning i när du kan använda hälkoppen. Vi rekommenderar att du ytterligare fixerar koppen mot hälen vid långvarig träning, t.ex. löpning eller andra högintensiva idrotter.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten