Storsäljare
Hälkopp Tulis HD
Hälkopp Tulis HD
Hälkopp Tulis HD

Hälkopp Tulis HD

209 kr

Effektiv hälkopp för stötdämpning och stöd vid smärtande hälar. Hälkoppen HD finns även i en unik storlek för hälsmärta hos barn Apofysit Läs mer
Optimal stötdämpning för onda hälar
Extra effektivt stöd runt hälbenet
Unik storlek för barn med onda hälar - Apofysit

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Hälkopp Tulis HD - lösningen vid Ont i Hälen. Säljs i par

Hälkopp för stötdämpning och avlastning av smärtande hälar. Hälkoppen finns i tre olika storlekar med en speciell storlek för barn under 40 kg.

En hälkopp har flera smärtlindrande funktionen vid problem med hälsmärta, hälsporre, uttrampade hälkudde. Kombinationen av stötdämpning och stöd för hälkudden ger ett väldigt effektivt hjälpmedel för lindring av  onda hälar. Hälkoppens anatomiska passform och konstruktion säkerställer ett extra effektivt stöd från hälkoppen runt hälkudden. Passformen och konstruktionen ger en unik möjlighet att stödja och samla ihop hälkudden in under hälbenet med en ofta direkt effekt i form av mindre och mildare belastningssmärta. Stödet runt hälen möjliggörs tack vare hälkoppens unika konstruktion som stödjer hela hälens utsida, bakkant och insida i samma konstruktion. Vid kraftfulla belastningsmönster över hälen exempelvis hopp och landning, belastning på hårda underlag eller hårda skor säkerställer hälkopp en mjuk avlastning och lindrar kraftiga hälisättningar. 
Hälkoppen är tillverkad av ett mjukt men formstabilt gummimaterial med en unikt stötdämpande konstruktion tack vare "våffelmönstet" under hela hälbenet. Kombinationen av hälkoppens stöd och stötdämpning i samma produkt ger en ofta omedelbar smärtlindring vid problem med ont i hälen. 

Hälkoppens tre olika storlekar medföra att den fungerar lika bra för barn med hälsmärta ofta orsakat av apofysit, seversskada som såväl män som kvinnor med smärta i hälen orsakat av hälsporre, plantar fasciit, uttrampad eller destruerad hälkudde, även kallat fat pad syndrome. 

Hälkopp Tulis HD är en vidareutveckling av den klassiska Tulis hälkopp men med en tjockare stötdämpning och fler storlekar än originalet. Tulis HD är konstruerad för optimal stabilitet och stötdämpning av smärtande hälar. 
Den nya anatomiska formen av hälkoppen ger ett effektivt extrastöd och stötdämpning runt hälen. Tack vare den mindre storleken är hälkopp Tulis HD speciellt lämpad för hälsmärta hos barn ex Severs skada (Apofysit). Hälkopp Tulis HD ger hälen extra stöd vid problem med hälens fettkudde och stabiliserar hälkudden in under hälbenet för optimal funktion.
 
Hälkoppen kan användas i alla typer av skor, om man vill förstärka och förbättra hälkoppens fixering över hälbenet så går det utmärkt att stoppa in hälkoppen mot hälen under en vanlig strumpa.  Hälkoppen säljs alltid parvis för höger och vänster häl och skall med fördel användas parvis för att undvika att höjdskillnad. 
 
Hälkopp Tulis HD - lösningen för maximal stötdämpning av smärtande hälar, hälsporre, seversskada och uttrampade hälkuddar.

Stabilitet
Stötdämpning

Storsäljande hälkopp för ett mjukare steg

Världen mest sålda hälkopp Tulis HD med ett unikt våffelmönster under hälen kombinerar stötdämpning och extra stabilitet av hälkudden vid problem med hälsporre och uttrampade hälar.

Storsäljande hälkopp för ett mjukare steg

Finns i en unik storlek för barn med onda hälar - Apofysit

För att optimera stödet runt hälen och klara av att stabilisera hälkudden på bästa sätt finns Tulis HD i tre olika storlekar som baseras på kroppsvikt. Barn med problem använder med fördel storlek Small för att kombinera bästa stöd och dämpning i samma produkt

Finns i en unik storlek för barn med onda hälar - Apofysit

Tillverkad av formstabilt gummimaterial med en unik stötdämpande konstruktion

Hälkoppen är tillverkad av ett gummimaterial med hög grad av formstabilitet för att stödja hälen på bästa sätt. Den unika våffelkonstruktionen ger extra stötdämpning i belastning.

Tillverkad av formstabilt gummimaterial med en unik stötdämpande konstruktion

Vanliga frågor

Svar. Ja, Tulis HD finns i en barnstorlek under 40 kg som speciellt är utvecklad för smärtande hälar hos barn.

Svar. Vi rekommenderar att du placerar hälkoppen innanför dina vanliga strumpor så kommer den ytterligare fixeras mot hälbenet och rörelsen minskas direkt.

Svar. Absolut, hälkoppen kan användas i alla skor.

Svar. Ja, det finns ingen begränsning av användande av hälkoppen. Vi rekommenderar att du ytterligare fixerar koppen mot hälen vid långvarig träning ex joggning eller andra högintensiva idrotter.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten