Pelott främre pelott för framfotsproblem
pelotter
pelotter pelott framre_pelott mortons_neurom

Pelott - främre pelott för stöd av en nedsjunken framfot

  •  179 kr 

Pelott - främre pelott inlägg är en effektiv kudde som hjälper till att lyfta det främre fotvalvet vid smärta i framfoten. 

Läs mer

  • Effektivt stöd för framfoten
  • Pelotten lyfter och avlastar
  • Anatomisk T konstruktion för god funktion
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Pelott - främre pelott

Pelott - framfots pelott är ett speciellt konstruerat inlägg för problem i framfoten. Ett pelottinlägg ger ett effektivt förfotsstöd och hjälper till att lyfta det främre fotvalvet som ofta är nedsjunket i samband med problem i framfoten. 
Pelottens anatomiska T-konstruktion är utvecklad för att på bästa sätt lyfta hela det främre fotvalvet och ge avlastning av främre trampdynan. Pelotten är högst mitt på foten för att på ett anatomiskt sätt återföra den främre valvbågen i ett normalt läge. Pelotten placeras bakom ledhuvudena på framfoten för bästa avlastande och lyftande effekt vid smärta och problem. 

Pelotten är tillverkad av formstabilt PU skum som i kombination med pelottens T-form ger en mjuk men lyftande effekt av det främre fotvalvet vid användning vilket ofta ger lindring av framfotsproblem. Pelotten klistras normalt på en tunn skinnsula vilket gör att pelotten kan användas i flera skor genom att flytta den tunna sulan. Vid användning av trånga skor, klackskor eller sandaler rekommenderas att pelotten klistras direkt i skon vilket gör att pelotten tar minimalt med plats i trånga skor. Pelott direkt klistrad i ett par sandaler ger ett stöd för framfoten vid arbete inomhus eller sommartid. Pelotten kan även appliceras direkt i vanliga skor utan en tunnare sula om man föredrar det.

Främre pelott inlägg är ett effektivt stöd för framfoten och fungerar även för problem med mortons neurom, nedsjunkna främre fotvalv, hallux valgus samt generell belastningssmärta i framfoten.
Bifogat i leveransen av pelotten medföljer appliceringsinstruktioner hur pelotten skall appliceras för bästa resultat. 
Pelottinlägg säljs alltid i par för höger och vänster framfot. 

Storlekstabell

Skostorlek
35 - 37
38 - 41
42 - 47

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Jag har sedan länge haft problem med så kallad tvärplattfot. Kan en pelott hjälpa mig? 
Svar. Ja, tvätplattfot är ett nedsjunket främre fotvalv 

Fråga. Kan man montera en pelott i sandaler för inomhusbruk? 
Svar. Ja, pelotten är självklistrande och kan enkelt monteras direkt i sandalen 

Fråga. Fungerar pelotterna? 
Svar. Ja, pelotter är vanligtvis den enklaste och effektivaste lösningen för att lyfta framfoten. Pelottens lyftande funktion hjälper om valvet är nedsjunket

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket