Skydd för golfarmbåge | Rehaboteket

Golfarmbågsskydd

Skydd för golfarmbåge är ett avlastande skydd för att minska och lindra problem med golfarmbåge.  Golfarmbåge även kallat medial epikondylit är en inflammation på insidan av armbågsleden med smärta lokalt över överarmens inre benutskott, mediala epikondylen.

armbagsskydd_tennisarm
Armbågsskydd för avlastning och värmebehandling vid smärtande tennisarm, golfarm eller musarm
399 kr
armbågsskydd_tennisarm
Armbågsskydd CoTEX vid tennis-, golfarmbåge. Armbågsskyddet har två silikonpelotter för effektiv avlastning vid smärtande armbågar.
495 kr
tennisarmbsbandage
Tennisarmbågsbandage -EpiCon är ett smidigt anatomisk konstruerat spänne för effektiv avlastning av tennisarmbåge, golfarm och musarm i samma produkt
339 kr
handledsstod_musarm
Handledsstöd med öppen handflata för användning vid tennisarm, musarm samt ex racketsporter med behov av ett funktionellt grepp
429 kr
tennisarmbagsband
Tennisarmbågsband universal är ett enkelt och smidigt band för avlastning av tennisarm och golfarm. Den universala storleken passar alla
229 kr
Tennisarmbågsband PRO
Unikt band för tennis-, golf och musarm. Den anpassningsbara silikonpelotten säkerställer optimal avlastning vid problem.
399 kr
epikondylitbandage

Epikondylitbandage för behandling av en smärtande tennisarm, golfarm eller musarm. BOA konstruktionen ger exakt anpassing och justering

699 kr
armbagsskydd_tennisarm

EpiSYS är ett helt unikt system för behandling av tennisarmbåge. Systemet kombinerar avlastning och kylbehandling vid problem med tennisarmbåge. 

939 kr
handledsskydd

Manulite är ett extra stabilt, fullt anpassningsbart smidigt handledsskydd för stöd och avlastning av handleden. Tre skenor säkertäller optimal avlastning

859 kr
armbagsskydd

Smidigt och andningsaktivt armbågsskydd avlastning av tennisarmbåge, golfarmbåge och musarmbåge. 

459 kr

EpiGrip Plus är ett extra smidigt justerbart tennis- och golfarmbågsbandage för avlastning av en smärtande armbåge

499 kr

Golfarmbåge orsakas av en lokal inflammation som ofta utlöses av ensidigare rörelser. Ett skydd för golfarmbåge är speciellt utvecklat för att avlasta inflammationen vid problem med golfarmbåge.
Skyddens avlastande egenskaper innebär minskad belastning i det inflammerde senfästet som vid golfarmbåge sitter på insidan av armbågsleden. Ett armbågsskydd för golfarmbåge har alltid en inmonterad pelott som placerad över muskelbuken nedanför smärtpunkten vid goldarmbåge. Pelottens avlastande egenskaper kan enkelt justeras och med hjälp av olika anpssningsbara band  som möjliggör individuell inställning beroende på var persons problem. 
Orsaken till golfarmbåge härstammar ofta från monotona upprepare rörelser under längre perioder som leder till att en lokal inflammation utvecklat i det inre senfästet i armbågen även kallat medial epikodylit. 
 

Med marknadens bredaste sortiment av skydd för golfarmbåge hittar du alltid flera alternativa produkter för optimalt resultat av golfarmbåge. 
Alla våra skydd för golfarmbåge är hög funktionella ortopedtekniska hjälpmedel och är CE-märkta enligt MDD klass I för att säkerställa rätt funktion och kvalitet på produkterna. 

Vi lagerför alla armbågsskydd i egna lager och skickar alla beställningar placerade innan kl. 16 samma dag för att säkerställa att du får hem dina produkter så snabbt som möjligt. 
Rehaboteket är certifierade av trygg E-handel och använder oss av Klarnas säkra betalningslösningar allt för att du som vår kund skall känna dig trygg när du handlar hos oss på Rehaboteket.se