Kinesiotejp - Köp kinesiotape online | Rehaboteket

Kinesiotejp

Kinesiotejp är en unik behandlande tejp speciellt utvecklad för att kunna bäras på huden i flera dagar. Kinesio tejp är helt fri från latex och är hyopallergen vilket innebär att tejpen inte innehåller några allergiframkallande ämnen. Kinesiotapens unika konstruktion möjliggör unika behandlingsmöjligheter för användning vid skada och problem vardagligt som vid idrott och motion.  

KinesioTex Classic Beige 1 rulle
Originalet - Kinesiotex Classic kinesiotape i förebyggande syfte, vid skada och under rehabilitering efter en skada
149 kr
Kinesio Tex Gold FP

Den världsberömda Kinesio® Tex Gold, med sin vågmönsterdesign, nu med den unika Finger print-teknologin

159 kr
Kinesiotape rulle 31,5m svart

Kinesiotape i 31.5 metersrullar är speciellt lämpad för storförbrukaren, sjukgymnastmottagningen eller idrottsklubbverksamhet

999 kr
Kinesiotape PreCut kna
Kinesiotape PreCUT möjliggör enkel behandling med Kinesiotape vid problem i knäleden. PreCut knä är framtagen för optimera behandlingen av smärtande, stela knän i linje med Kinesiologins behandlingsmönster
109 kr
Kinestiotaopre precut nacke

Kinesiotape PreCUT möjliggör enkel behandling med Kinesiotape vid problem i nacken. PreCut Nacke är framtagen för optimera behandlingen av smärtande, stela nackar.

109 kr
kinesiontape precut axel

Kinesiotape PreCUT möjliggör enkel behandling med Kinesiotape vid problem i axeln. PreCut axel är framtagen för optimera behandlingen av smärtande, stela axlar.

109 kr
PreCut KinesioTex Handled
Kinesiotape PreCUT möjliggör enkel behandling med Kinesiotape vid problem i handleden. PreCut handled är framtagen för optimera behandlingen i linje med Kinesiologins behandlingsmönster.
109 kr
Kinesiotape PreCUT möjliggör enkel behandling med Kinesiotape vid ryggproblem. PreCut Rygg är framtagen för optimera behandlingen av ryggproblem i linje med Kinesiologins behandlingsmönster.
109 kr

Kinesiotape utvecklades av den japanska läkaren Kenzo Kase i början på 1970-talet och bygger på en unik teknik och produkt.
 

975 kr

Originalet - Kinesiotex Kinesiotape i förebyggande syfte, vid skada och under rehabilitering efter en skada. 

975 kr

ORIGINALET - KINESIOTEX GOLD 
Kinesiotape används  förebyggande, vid skada och under rehabilitering efter en skada
 

975 kr

Kinesiotape är en annorlunda teknik jämförbart med konventionell tapening och den elastiska kinesiotapen kan användas vid en mängd olika applikationer

975 kr
starter kit pre cut

Kinesiotape PreCut STARTKIT med 10 st PreCut per kroppsdel. Utmärkt för storförbrukaren, idrottsklubben eller  sjukgymnastkliniken. Totalt 60 st behandlingar

3 875 kr

Kinesio tape är en oerhört uppskattad modern tejp med unika egenskaper. Kinesiotape är en lät elastisk tejp som skall appliceras i ett sträckt läge. Tejpens unika konstruktion sk finger print möjliggör en lätt applicerad och lättarbetad tejp för bästa behandlingsresultat.  Kinesio tape är tillverkad av 100 % ren bomull med ett akrylbaserat lim som fäster effektivt mot huden. Tejpen är helt latexfri och lätt vattenavvisande för att kunna bäras under flera dagar. 
Med ett komplett sortiment av kinesiotape finns det flera olika förpackningsstorlekar och produkter för att på enklaste sätt säkerställa kinesiotape behandlande funktion på enklaste sätt. 
- Kinesiotape Classic är original tejpen från Kinesio Tex med en optimal sträckförmåga och extra effektiv tejp. Säljs i rullar om 5 m 
- Kinesiotape Gold är en vidareutvecklad tejp med finger-print vilket innebär att klistret är applicerat i ett unikt mönster för unik elasticitet och följsamhet. Kinesiotape Gold säljs i rullar om 5 m
- Kinesio tape K-Tex Gold - är en smart förpackning för storförbrukaren. Kinesio tape K-tex säljs i praktiska rullar om 31,5 meter vilket är optimalt för kliniken, klubben eller för storförbrukaren. 
- Kinesiotape Pre-Cut är olika kroppsspecifika färdiganpassade pre-cuts som förenklar behandlingen med kinesiotape. Pre-Cut finns för alla kroppens leder och appliceras på enklaste sätt för rätt behandling med kinesiotape.