Köp kinesiotejp för kropp, knän & axlar online | Rehaboteket

Kinesiotejp

Kinesiotejp är en unik behandlande tejp speciellt utvecklad för att kunna bäras på huden i flera dagar. Kinesio tejp är helt fri från latex och är hyopallergen vilket innebär att tejpen inte innehåller några allergiframkallande ämnen. Kinesiotapens unika konstruktion möjliggör unika behandlingsmöjligheter för användning vid skada och problem vardagligt som vid idrott och motion.  Vi på Rehaboteket erbjuder ett komplett sortiment av Kinesiotape både som rulle och pre-cut för hela kroppens leder. 

 Kinesiotape Gold FP

Den världsberömda Kinesiotape Gold FP, med sin vågmönsterdesign, nu med den unika Finger print-teknologin. Kinesiotejpen finns i fyra olika färger. 

 169 kr 
Kinesiotape rulle 31,5m svart

Kinesiotape i 31.5 metersrullar är speciellt lämpad för storförbrukaren, sjukgymnastmottagningen eller idrottsklubbverksamhet

 999 kr 
Kinesiotape PreCut kna
Kinesiotape PreCUT möjliggör förenklad användning av Kinesiotape vid problem. PreCut knä är framtagen för optimera tejpens effekt i linje med kinesiotapens funktion
 139 kr 
Kinestiotaopre precut nacke

Kinesiotape PreCUT möjliggör förenklad applicering av Kinesiotape. PreCut Nacke är framtagen för att förenkla kinesiotapens effekt för nacken. 

 109 kr 
kinesiontape precut axel

Kinesiotape PreCUT möjliggör förenklad användning av Kinesiotape vid problem i axeln. PreCut axel är framtagen för optimera tejpens effekt. 

 139 kr 
PreCut KinesioTex Handled
Kinesiotape PreCUT möjliggör förenklad användning av Kinesiotape vid problem i handleden. PreCut handled är framtagen för att förenkla kinesiotapens användning.
 139 kr 
Kinesiotape PreCut
Kinesiotape PreCUT för ryggproblem. PreCut Rygg är framtagen för uppnå kinesiotapens effekt vid ryggproblem på enklaste sätt.
 139 kr 

Kinesiotape utvecklades av den japanska läkaren Kenzo Kase i början på 1970-talet och bygger på en unik teknik och produkt.
 

 999 kr 

Originalet - Kinesiotape Kinesiotex Gold i förebyggande syfte, vid skada och under rehabilitering efter en skada. 

 999 kr 

Originalt Kinesiotex Gold. Kinesiotape används förebyggande, vid skada och under rehabilitering efter en skada
 

 999 kr 

Kinesiotape är en annorlunda teknik jämförbart med konventionell tapening och den elastiska kinesiotapen kan användas vid en mängd olika applikationer

 999 kr 
starter kit pre cut

Kinesiotape PreCut STARTKIT med 10 st PreCut per kroppsdel. Utmärkt för storförbrukaren, idrottsklubben eller  sjukgymnastkliniken. Totalt 60 st enheter

 3 875 kr 

Qmed K-tape är en tunn och elastisk kinesiotejp tillverkad av mjuk och följsam bomull med ett allergitestat vidhäftande klister

 109 kr 

Kinesio tape är en oerhört uppskattad modern tejp med unika egenskaper. Kinesiotape är en lät elastisk tejp som skall appliceras i ett sträckt läge. Tejpens unika konstruktion sk finger print möjliggör en lätt applicerad och lättarbetad tejp för bästa behandlingsresultat.  Kinesio tape är tillverkad av 100 % ren bomull med ett akrylbaserat lim som fäster effektivt mot huden. Tejpen är helt latexfri och lätt vattenavvisande för att kunna bäras under flera dagar. 
Med ett komplett sortiment av kinesiotape finns det flera olika förpackningsstorlekar och produkter för att på enklaste sätt säkerställa kinesiotape behandlande funktion på enklaste sätt. 
- Kinesiotape Classic är original tejpen från Kinesio Tex med en optimal sträckförmåga och extra effektiv tejp. Säljs i rullar om 5 m 
- Kinesiotape Gold är en vidareutvecklad tejp med finger-print vilket innebär att klistret är applicerat i ett unikt mönster för unik elasticitet och följsamhet. Kinesiotape Gold säljs i rullar om 5 m
- Kinesio tape K-Tex Gold - är en smart förpackning för storförbrukaren. Kinesio tape K-tex säljs i praktiska rullar om 31,5 meter vilket är optimalt för kliniken, klubben eller för storförbrukaren. 
- Kinesiotape Pre-Cut är olika kroppsspecifika färdiganpassade pre-cuts som förenklar behandlingen med kinesiotape. Pre-Cut finns för alla kroppens leder och appliceras på enklaste sätt för rätt behandling med kinesiotape. 

Vårt erbjudande

Vi på Rehaboteket erbjuder ett komplett sortiment av Kinesiotape och har flera olika funktionella alternativ att erbjuda. Vi erbjuder både den vanliga Kinesiotape Classic samt den nya Kinesiotape Gold samt ett komplett sortiment av pre-cuts för enkel och korrekt anvädning av Kinesiotapens egenskaper vid skada. För storförbrukaren, klubben eller kliniken finns det en 31,5 m klinikföpackning. Alla våra kinesiotapeprodukter lagerförs i egna lager med leverans inom 1-2 dagar.

Behöver du hjälp med att välja rätt kinesiotape? 

Vi på Rehaboteket är väl medvetna om att det kan vara svårt att hitta den mest lämpade produkten för dig i förhållande till upplevda problem. Av just den anledningen har vi alltid bemannad kundservice med kompetent personal om gärna hjälper till. Ring oss på 08-244734 vardagar mellan 9-16 om det är något som du behöver hjälp med. Vill du inte ringa så går det lika bra att ställa dina frågor till oss på kundservice@rehaboteket.se Rehaboteket är en trygg handelsplats för dig på nätet. Vi är certifierade av Trygg e-handel och tillämpar Klarnas säkra betalningslösningar. Vill du inte betala för varan innan du har tagit emot den så erbjuder vi kostnadsfritt fakturaköp med 14 dagars betalningsvillkor.