PF8 Active vid aktivitet och motion | Rehaboteket
strumpa mot halsporre
strumpa mot halsporre strumpa mot hälsporre tejpa_halsporre strumpa_halsporre
Populär

Hälsporrestrumpa PF8 Active

  •  399 kr 

PF8 Active strumpa mot hälsporre med kompression som lämpar sig vid optimalt vid promenad, idrott och motion Läs mer

  • Kompression för aktivitet, motion och promenad
  • Förstärkt fotdel för extra slitstyrka och komfort
  • Ersätter tejpning av hälsporre / plantar fasciit
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

PF8 Active vid aktivitet och motion

Strumpa mot hälsporre PF8 ACTIVE är en vidareutveckling av den enormt populära PF8, strumpa för hälsporre men i en ACTIVE modell för högre belastning vid idrott och motion. PF8 ACTIVE är konstruerad med högre kompression i PF-zonen.

PF8 ACTIVE har totalt 8 olika kompressionsgivande zoner invävt i strumpan för att effektivt bidra till ökad kompression i samband med problem med hälsporre / plantar fasciit. 
Kompressionen över fotens senspegeln under foten fungerar liknande tejpning av hälsporre / plantar fasciit men utan tejpens risker för hudskador och problem. 

PF8 ACTIVE's förstärkta kompression ger effektivare avlastning vid problem och ersätter det traditionella sättet att tejpa hälsporre/plantar fasciit. Den högre kompressionen i strumpan innebär mindre elasticitet i materialet och är konstruerad för att fungera bättre vid högintensiv idrott och kraftigare belastning av foten vid ex idrott, promenader och motionsutövning.  Problemet med att tejpa hälsporre är ofta svårigheten med att tejpa rätt och tejpa lagom hårt, inte för löst och inte för stumt. PF8 ACTIVE säkerställer rätt kompression i en enkel prefabricerad lösning. 
Strumpan har även en kraftigt förstärkt fotdel för att på bästa sätt förbättra hållbarhet även vid kraftigare intensivare belastning och slitage och passar utan problem i alla skor och idrottsskor av alla olika modeller. 

PF8 ACTIVE finns i tre storlekar S-M-L. Small passar skostorlek mellan 35–39, Medium 40–43 och Large 44 - 48. 
Om man hamnar mellan två storlekar så skall man välja den större storleken för att säkerställa strumpans kompressionsprofil 
Stumporna säljs alltid parvis och är inte höger- eller vänsteranpassade. 

Egenskaper

Stabilitet

3

Kompression

5

Avlastning

5

Värme

2

Storlekstabell

Storlek Skostorlek
Small35-39
Medium40-43
Large44-47

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Ja har problem med min häl och problemen ökar vid krafitgare belastning. Är PF8 Active en lämplig produkt för mig att använda vid träning?
Svar. Ja. PF8 Active har högre kompression runt foten för att effektivare avlasta foten vid problem med plantar fasciit vid idrott och motion.  

Fråga. Jag brukar tejpa min fot när jag tränar men har fått problem med hudproblem orsakat av tejpningen. Kan PF8 Active ersätta tejpning? 
Svar. Ja, principen för PF8 Active är tejpning men i en betydligt enklare konstruktion som en tight strumpa. 

Fråga. Jag har bara problem i höger fot, kan jag använda båda strumporna på en fot eller måste jag använda dem parvis? 
Svar. Nej, du kan använda båda strumporna på höger fot om du vill och behöver inte använda dem parvis. 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket