Nattstrumpa för behandling av plantar fasciit hälsporre
strumpa_halsporre_nattstrumpa
strumpa_halsporre_nattstrumpa strumpa_plantarfasciit nattstrumpa_plantarfasciit

Nattstrumpa för sträckning av foten vid problem hälsporre plantar fasciit

  •  499 kr 

Sträckstrumpa PF8-nite säkerställer långsam töjning av foten vid problem med plantar fasciit Läs mer

  • Kontinuerlig sträckning av foten under natten
  • Motverkar igångsättningsproblem
  • Enkel att använda och justera
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Nattstrumpa plantar fasciit hälsporre

Nattstrumpa PF8-nite för plantar fasciit hälsporre är ett effektivt hjälpmedel för att sträcka senspegeln under foten nattetid i samband med plantar fasciit och hälsporre. Nattstrumpan ger lätt och långsam sträckning av problemområdet nattetid, ofta med 5–7 timmars effektiv töjning av den ofta smärtande senspegeln under foten.  

Nattstrumpan är konstruerad för att skapa töjning på enklaste sätt och motverkar att senspegeln under foten förblir sträck även nattetid. Många problem orsakar igångsättningsproblem på morgonen som ofta brukar försvinna under dagen då foten töjts ut av det naturliga steget.

Strumpans konstruktion möjliggörs individuell anpassning efter var persons unika behov, det justerbara bandet som sitter fäst runt vaden över tårna ger enkel anpassning av önskad effekt.  Genom att öka sträckningen på det främre bandet kan graden av sträckning enkelt justeras, vid behov av mera sträckning spänn åt bandet hårdare och vid behov av mindre sträckning släpper man kardborrbandet successivt. Då sträckningen kan justeras individuellt klarar strumpan av ökad sträckning helt i linje med utvecklad töjning över lång tid. 

Nattstrumpan är tillverkad av ett mjukt kompressionsgivande material med ett främre tå-part som är förstärkt under framfoten för att förbättra sträckningen av framfoten vid ökad spänning av bandet. Nattstrumpan har även en anti-glidyta under foten för att säkerställa bra fäste vid belastning av strumpan vid ex toalettbesök nattetid utan behov av att ta av nattstrumpan. 
Nattstrumpa för plantar fasciit fungerar lika bra på vänster som höger fot och säljs per styck. 
Personer med cirkulatoriska problem, diabetiker eller nyopererade fötter skall inte använda nattstrumpan PF8-nite utan att rådfråga behandlande fysioterapeut. 

Storlekstabell

Storlek Skostorlek
Small / Medium35 - 40
Large / X-Large41 - 46

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Jag har problem i foten på morgonen efter en nattsömn, kan nattstrumpan hjälpa till att lindra problemen?
Svar. Ja, nattstrumpan PF8-nite ger sträckning av senspegeln under foten och bidrar till att motverka morgonstelhet och problem

Fråga. Min sjukgymnast har get mig direktiv om töjning av plantar fasciian och jag undrar om jag kan använda nattstrumpan även nattetid?
Svar. Ja, med fördel. Nattstrumpan hjälper till att ta vara på flera timmars nattsömn för att ge effektiv töjning. Normalt sover vi mellan 5-7 timmar vilket ger en lång tid för töjning jämförbart med stillasittande töjning dagtid. 

Fråga. Hur tvättar jag strumpan?
Svar. Rekommenderat tvättråd är 30° handtvätt för att minimera mekaniskt slitage från en tvättmaskin
 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket