Tulis hälkopp
Tulis hälkopp
Tulis hälkopp

Tulis hälkopp

199 kr

Tulis hälkopp är en effektiv hälkopp för ökad stötdämpning. Hälkoppen kombinerar stöd runt hälen och stötdämpning i samma produkt. Läs mer
Extra stötdämpning och stöd för smärtande hälar
Optimalt för vardagsskor vid problem
Tar minimalt med plats i skorna

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Tulis hälkopp - Stötdämpning och stöd för hälarna

Tulis hälkopp utvecklad för att ge extra stöd och stötdämpning vid smärtande hälar vid ex. vid problem med hälens fettkudde och hälsporre. 
Hälens fettkudde är en effektiv del av kroppens naturliga stötupptagning men kan vi överbelastning bli "uttrampad" vilket leder till smärta och sämre stötupptagning.
Tulis Hälkopp ger ett effektivt stöd runt hela hälen och bidrar till att stabilisera och motverka att fettkudden trampas ut.
Hälkoppen tar vara på hälens normala stötupptagare, förbättrar stötdämpningen och samlar fettkudden in under hälbenet igen.  

Det unika våffelmönstret under hela hälkoppen ger en väldigt effektivt stabilitet och stötdämpning vilket bidrar ofta till en direkt lindring av problemen.
Många problem uppstår specifikt vid framförallt vid kraftiga hälisättningar som är vanligt vid hopp och landning vid intensiva idrotter och vid användande av hårda skor .
Hälkoppen kan användas i alla typer av skor för en effektiv lindring.
Hälkoppen säljs alltid parvis och skall med fördel användas parvis för att undvika att höjdskillnad.

Smidiga hälkoppar för vardagligt användande

Hälkoppar av en tunnare modell för vardagligt användande vid problem med hälsporre, uttrampad hälkudde i vardagsskor med begränsat utrymme eller höjd.

Smidiga hälkoppar för vardagligt användande

Lägre bygghöjd för skor med begränsat utrymme

Original TULIS hälkopp är en smidigare och tunnare hälkopp för sko med begränsat utrymme. Hälkoppen har en lägre bygghöjd och smidigare konstruktion för vardagligt användande.

Lägre bygghöjd för skor med begränsat utrymme

Samlar ihop hälkudden och dämpar steget

Hälkoppens kraftigare kanter har för funktion att samla ihop hälkudden under hälen och motverkar att hälkudden flyter ut med minskad stötdämpande effekt.

Samlar ihop hälkudden och dämpar steget

Vanliga frågor

Vi rekommenderar att du placerar hälkoppen innanför dina vanliga strumpor så kommer den ytterligare fixeras mot hälbenet och rörelsen minskas direkt.

Absolut, hälkoppen kan användas i alla skor.

Absolut, det finns ingen begränsning av användande av hälkoppen. Vi rekommenderar att du ytterligare fixerar koppen mot hälen vid långvarig träning ex joggning eller andra högintensiva idrotter.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten