Tulis Hälkoppar - Effektiv stötdämpning
Hälkopp tulis
Hälkopp tulis
360 gif 360 logo

Tulis hälkopp - Stötdämpning och stöd för hälarna

  •  189 kr 

Tulis hälkopp är en effektiv hälkopp för ökad stötdämpning. Hälkoppen kombinerar stöd runt hälen och stötdämpning i samma produkt. Läs mer

  • Hjälp för onda hälar
  • Stötdämpning och stabilitet
  • Kan med fördel flyttas mellan olika skor
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Tulis stötdämpande hälkoppar

Tulis hälkopp utvecklad för att ge extra stöd och stötdämpning vid smärtande hälar vid ex. vid problem med hälens fettkudde och hälsporre. 
Hälens fettkudde är en effektiv del av kroppens naturliga stötupptagning men kan vi överbelastning bli "uttrampad" vilket leder till smärta och sämre stötupptagning.
Tulis Hälkopp ger ett effektivt stöd runt hela hälen och bidrar till att stabilisera och motverka att fettkudden trampas ut.
Hälkoppen tar vara på hälens normala stötupptagare, förbättrar stötdämpningen och samlar fettkudden in under hälbenet igen.  

Det unika våffelmönstret under hela hälkoppen ger en väldigt effektivt stabilitet och stötdämpning vilket bidrar ofta till en direkt lindring av problemen.
Många problem uppstår specifikt vid framförallt vid kraftiga hälisättningar som är vanligt vid hopp och landning vid intensiva idrotter och vid användande av hårda skor .
Hälkoppen kan användas i alla typer av skor för en effektiv lindring.
Hälkoppen säljs alltid parvis och skall med fördel användas parvis för att undvika att höjdskillnad.

Storlekstabell

StorlekVikt
under 80 kg- 80 kg
över 80 kg 80 - kg

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Hälkoppen rör sig när jag använder den i vissa skor. Vad kan jag göra?
Svar. Vi rekommenderar att du placerar hälkoppen innanför dina vanliga strumpor så kommer den ytterligare fixeras mot hälbenet och rörelsen minskas direkt. 

Fråga. Kan jag flytta hälkoppen mellan olika skor? 
Svar. Absolut, hälkoppen kan användas i alla skor. 

Fråga. Kan jag använda min hälkopp när jag är ute och löptränar. 
Svar. Absolut, det finns ingen begränsning av användande av hälkoppen. Vi rekommenderar att du ytterligare fixerar koppen mot hälen vid långvarig träning ex joggning eller andra högintensiva idrotter. 
Om du först tar på dig en tunnare strumpa, applicerar hälkoppen mot hälen och strumpan för att sedan sätta på din vanliga strumpa utanför hälkoppen så har du fixerat hälkoppen för riktig långsdistansträning. 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket