Hälkopp GelHeel 2D | Rehaboteket
halkopp
halkopp hälkopp gel

Hälkopp av gel med integrerat valvstöd

  •  179 kr 

Hälkopp Gel kombinerar stöd och stötdämpning för en smärtande häl med ett lättare hålfotsstöd i samma smarta konstruktion Läs mer

  • Tillverkad av stötdämpande gel
  • Unik form för lättare mellanfotsstöd
  • Ytskikt av bambuviskos för enkel rengöring
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Hälkopp GelHeel 2D

Hälkopp Gel är en kombinerad häl och lättare mellanfotsstöd i samma konstruktion.
Det skålformade hälpartiet stödjer och dämpar hälen samtidigt som det integrerade valvstödet på insidan av hälkoppen stödjer hålfoten i samma konstruktion.
Mitt under hälen har hälkoppen ett mjukare parti för extra effektiv stötdämpning i belastat läge. Hälkoppen är täkt med ett ytskikt av bambuviskos, ett hygieniskt material som är enkelt att hålla rent och fräscht.
Gelmaterialet är lätt vidhäftande vilket säkerställer att hälkoppen sitter kvar i skon vid användning. Om undersidan blir smutsig så rengörs den på enklaste sätt med handljummet vatten och skall lufttorka. 
Hälkoppen tillverkas i höger och vänstermodell. För att säkerställa korrekt applicering så är hälkoppen uppmärkt med R för höger och L för vänster.
Hälkoppen finns i tre olika storlekar, S 37-39, M 40-42, L 43-46 Om du ligger mellan två storlekar rekommenderas att du väljer den mindre hälkoppen.

Storlekstabell

Storlek Skostorlek
Small 37-39
Medium 40-42
Large43-46

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Vilken storlek skall jag välja om jag ligger mellan två storlekar? 
Svar. Du skall välja den mindre storleken för att säkerställa korrekt passform 

Fråga. Kan jag tvätta hälkoppen? 
Svar. Ja, rekommenderat tvättråd är att på enklaste sätt skölja av hälkoppen och låta den lufttorka innan användning. 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket