Hälskydd Cheetah Universal | Rehaboteket
halskydd
halskydd halskydd_for_ond_hal halskydd_halsporre halskydd_for_halsmarta

Hälskydd Universal - enkel applicering och justering

  •  399 kr 

Hälskydd Universal med inbyggd hälkopp ger stötdämpning och förenklad applicering i samma hälskydd Läs mer

  • Extremt enkel applicering
  • Passar gammal som ung
  • Optimal stötdämpning och stöd
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Hälskydd Cheetah Universal

Hälskydd med hälkopp Universal är ett stötdämpande hälinlägg för hälproblem. Hälskyddet har en insydd hälkopp bidrar till extra stöd och stötdämpning. 
Stötdämpningen kommer ifrån hälkoppens material och konstruktion i form av ett unikt patenterat våffelmönster som bildar individuella stötdämpande celler under och runt hälbenet . Stödet runt hälbenet kommer ifrån hälkoppens rundade konstruktion som effektivt hjälper till att stödja hälen. En uttrampad hälkudde bygger ofta på bredden under hälbenet med direkt försämrad stötdämpande effekt, med en funktionell hälkopp så stödjer hälkoppen hälkudden in under hälbenet vid belastning och bidrar till att ta vara på kroppens egna stötdämpande hälkudde på bästa sätt. 
Hälskydd Universal är unikt designad för enklaste möjliga applicering av hälskyddet. Istället för att man normalt drar hälskyddet över foten så lägger man om hälskyddets kardborrband runt foten och spänner bandet tills dess att önskad fixering uppstår. Universalmodellen är en optimal produkt för äldre personer med problem att dra hälskyddet över foten. Problemen kan orsakas av både stelhet och även nedsatt greppförmåga i händerna, något som inte påverkar möjligheten att använda hälskydd universal. Den universella modellen möjliggör även användning av hälskyddet vid bredare fötter eller högre vrister då skyddet enkelt kan justeras efter önskad storlek. 

Hälskydd Universal används med fördel vid problem i hälen och underlättar vid problem med, 
- Nedsatt rörelseförmåga möjlighet att böja sig ned mot foten
- Nedsatt greppförmåga i hand och fingrar
- Extremt stora fötter med möjlighet att fritt justera omkretsmåttet runt foten och ankeln.
- Höga vrister eller breda framfötter med behov av individuella justering och anpassning

 Hälskydd Universal fungerar lika bra i skor som vid barfota användning inomhus med eller utan strumpor och fungerar lika bra på höger som vänster häl. Hälskyddet säljs per styck, vid behov av hälskydd för båda hälarna behöver man beställa 2 st. 

Storlekstabell

Storlek Universal Höger och Vänster

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Jag har sedan länge haft problem ont i hälen. Kan ett hälskydd vara något som jag kan använda?
Svar. Ja, ett hälskydd med in inbyggd hälkopp kombinerar stötdämpning och stöd för hälbenet vid problem och fugnerar ofta mycket bra som lindring. 

Fråga. Jag har en väldigt bred framfot och de flesta skor trycker väldigt över foten.Kan den universella storleken justeras helt efter min bredd på foten? 
Svar. Universalskyddet kan anpassas helt efter din bredd på foten. Man lägger om skyddet runt hälen och spänner de två banden helt efter dina behov av fixering. 
 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket