• Hälskydd Cheetah Universal
  • Hälskydd Cheetah Universal
  • Hälskydd Cheetah Universal
  • Hälskydd Cheetah Universal

Hälskydd Cheetah Universal

449 kr

Hälskyddet Universal har en inbyggd stötdämpande hälkopp och är enkelt att sätta på och justera. Läs mer
Förenklad applicering | En storlek passar alla
Passar gammal som ung med onda hälar
Optimal stötdämpning och stöd

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding! " Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Hälskyddet Universal – enkelt att applicera och justera

Cheetah Universal är ett stötdämpande hälinlägg som kan användas vid hälproblem. Hälskyddet är unikt designat för att det enkelt ska kunna tas på och av. Istället för att trä det över foten och dra det på plats läggs skyddets kardborreband över fotryggen och spänns åt tills önskad fixering uppnåtts. Det gör modellen särskilt lämplig för äldre personer som har svårt att trä skyddet över foten på grund av nedsatt rörelseförmåga eller greppförmåga i händerna. Universalmodellen möjliggör även användning av hälskyddet på bredare fötter eller högre vrister eftersom skyddet enkelt kan justeras till önskad storlek.

 

Stödjande och stötdämpande konstruktion

Stödet runt hälbenet kommer från hälkoppens rundade konstruktion. Hälkoppen är konstruerad för att skapa ett extra stöd för en uttrampad hälkudde, vilken ofta pressas utåt vid belastning med försämrad stötdämpning som följd. Hälkoppen stödjer hälkudden in under hälbenet vid belastning och bidrar till att ta vara på kroppens egna stötdämpande hälkudde på bästa sätt. Den integrerade hälkoppen är tillverkad i ett stötdämpande gummimaterial och har ett unikt patenterat våffelmönster som bildar individuella stötdämpande celler under och runt hälbenet.

 

Användningsområde och målgrupp

Hälskyddet Cheetah Universal är ett stötdämpande hälinlägg som kan användas vid hälproblem. Det kan med fördel användas av personer med:

- nedsatt rörelseförmåga och möjlighet att böja sig ned mot foten
- nedsatt greppförmåga i hand och fingrar
- mycket stora fötter – eftersom omkretsmåttet runt fot och ankel kan justeras fritt
- höga vrister eller breda framfötter och behov av individuell justering och anpassning.


Hälskyddet fungerar lika bra i skor som för barfotaanvändning inomhus, med eller utan strumpor. Det fungerar lika bra på höger och vänster häl. Hälskyddet säljs styckvis. Vid behov av skydd för båda hälarna behöver två hälskydd beställas.
 


 

Enkel applicering och justering

Hälskyddet är enkelt att sätta på. Se till att hälen är placerad i hälkoppen och fixera skyddet till önskad storlek med de långa kardborrebanden.

Enkel applicering och justering

Unik konstruktion för hälstöd

Hälkoppen är konstruerad för att skapa ett extra stöd för en uttrampad hälkudde. Hälkoppen stödjer hälkudden in under hälbenet vid belastning och bidrar till att ta vara på kroppens egen stötdämpning.

Unik konstruktion för hälstöd

Stöd och stötdämpning för en ond häl

Den integrerade hälkoppen har ett unikt rutmönster i stötdämpande gummi som på samma gång stöder och avlastar en smärtande häl – med eller utan skor.

Stöd och stötdämpning för en ond häl

Vanliga frågor

Ja. Ett hälskydd med inbyggd hälkopp kombinerar stötdämpning och stöd för hälbenet vid hälbesvär och fungerar ofta mycket bra som lindring.

Universalskyddet kan anpassas helt efter din bredd på foten. Man lägger om skyddet runt hälen och spänner de två banden helt efter dina behov av fixering.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten