Multikil för effektiv lindring av hälsmärta | Rehaboteket
multikil för hälsmärta
multikil för hälsmärta hälkil_ont_i_halen

Unik Multikil för lindring av smärtande hälar

  •  209 kr 

Stötdämpande multikil för hälsmärta. Multikilens unika funktion säkerställer effektiv stötdämpning och stöd Läs mer

  • Skålformad för stöd runt hälbenet
  • Låg profil fungerar i alla skor
  • VEP – Viscoelastisk polymer
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Stötdämpande multikil vid hälproblem

Multikilen en är hälkil utvecklad för att ge en att ge ett extra stöd vid problem med hälens fettkudde. Hälkilen har en högre sarg runt hälbenet vilket ger ett yttre stöd runt fettkudden under hälbenet.
Hälkilen appliceras direkt i skon och kan enkelt flyttas mellan samtliga skor och sandaler. Kilen har en lätt häftande yta vilket hindrar den från att åka runt i skon. Om kilen blir smutsig och mister sin klibbiga yta kan den tvättas vid behov med ljummet vatten och mild tvållösning.

En normal dag belastas dina fötter med tusentals kilo. Under normala förutsättningar klarar fötterna av detta men vid en skada krävs åtgärder för att snabbt komma tillbaka till normal aktivitet och funktion. Rehabotekets fotprodukter är tillverkade för att stabilisera, avlasta eller balansera foten. De olika produkterna är utvecklade för att ge en hög funktion genom dämpning och komfort och är tillverkade av VEP – Viscoelastisk polymer, ett gelé-liknade material med hög stöt- och tryckupptagning. Stötvågen från underlaget absorberas av materialet och kan då inte fortplanta sig upp genom foten. Detta leder till avsevärt lägre belastning på fot och underben. VEP är också tillräcklig formstabilt för att ge en effektiv stabilisering och avlastning av smärtande områden.

Multikilen säljs alltid per par för båda hälarna.

Storlekstabell

StorlekSkostorlek
Small35 - 39
Medium40 - 42
Large43 - 46

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Kan jag flytta kilen mellan flera par skor?
Svar. Ja, multikilen kan enkelt flyttas och har en lätt klibbig yta för att effektivt fästa i skorna så att kilen inte rör sig

Fråga. Min kil blir smutsig och slutar klibba, hur rengör jag kilen?
Svar. Tvätta multikilen i handljummet vatten och mild tvållösning så rinner smutsen av. Låt kilen lufttorka så återfår kilen sin utrsprungliga klibbighet

Fråga. Kan jag använda kilen i ett par sandaler? 
Svar. Ja, kilens klibbiga egenskaper fäster även i ett par sandaler och kan med fördel användas i sandaler.

Fråga. Hur stöttar multikilen hälen?
Svar. Multikilens skålformning bidrar till ett extra stöd runt hälens hälkudde och ger stöd run om hälen. Skålformningen bidrar även till att hälen centreras vid belastning vilket också bidrar till extra stöd runt om hela hälbenet. 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket