Storsäljare
  • Hälsporrekil avlastning av hälsporre
  • Hälsporrekil avlastning av hälsporre
  • Hälsporrekil avlastning av hälsporre
  • Hälsporrekil avlastning av hälsporre

Hälsporrekil avlastning av hälsporre

219 kr

Hälsporrekilen avlastar smärtområdet under hälbenet vid hälsporre. Det unika materialet bidrar till extra stötdämpning vid belastning. Läs mer
Kan flyttas mellan alla skor
Lindring vid hälproblem
Tillverkad av VEP för bra stötdämpning

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding! " Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Hälsporrekil

Hälsporrekilen avlastar och stötdämpar en smärtande häl genom dess unika konstruktion och material.
Hälsporrekilen är utvecklad för att minska belastningen över smärtpunkten och för att ta upp majoriteten av belastningen runt om hälen utan beröring av hälsporrens smärtande område. 

Hälsporrekilen är höger och vänsterdesignad för att kunna ge en effektiv avlastning även på insidan av kilen för avlastning av plantar fasciit.
Applicera hälsporrekilen direkt i skon och flytta den mellan samtliga skor för bättre stötdämpning och effektiv avlastning.
Kilen har har en lätt häftande yta vilket hindrar den från att åka runt i skon. Om kilen blir smutsig och mister sin klibbiga yta kan den tvättas  med ljummet vatten och mild tvållösning.

Hälsporrekilarna säljs alltid per par för avlastning av både höger och vänster sida samtidigt. Kilen skall även användas parvis för att säkerställa en jämn belastning utan risk för felbelastning orsakad av hälkilens höjd. 

En normal dag belastas dina fötter med tusentals kilo.
Under normala förutsättningar klarar fötterna av detta men vid en skada krävs åtgärder för att snabbt komma tillbaka till normal aktivitet och funktion.
Rehabotekets fotprodukter är tillverkade för att effektivt avlasta, stabilisera eller biomekaniskt balansera foten. De olika produkterna är utvecklade för att ge en hög funktion genom dämpning och komfort och är tillverkade av VEP – Viscoelastisk polymer, ett gelé-liknade material med hög stöt- och tryckupptagning. Stötvågen från underlaget absorberas av materialet och kan då inte fortplanta sig upp genom foten. Detta leder till avsevärt lägre belastning på fot och underben. VEP är också tillräcklig formstabilt för att ge en effektiv stabilisering och avlastning av smärtande områden tex hälsporre och plantar fasciit.

Avlastar smärtpunkten vid hälsporre

Unik avlastning av av smärtpunkten mitt under hälbenet. Stödet och belastningen tas på effektivaste sätt upp runt hälens ytterkant med det mjuka VEP men formstabila materialet

Avlastar smärtpunkten vid hälsporre

Utvecklad av VEP viskoelastiskt polymer med hög stötdämpning

VEP materialet skapar en mjuk stötdämpande upplevelse men klarar tack vare materialets egenskaper bibehålla sin formstabilitet för avlastning och stöd

Utvecklad av VEP viskoelastiskt polymer med hög stötdämpning

Kombinationsavlastning för plantar fasciit

Hälkilens konstruktion är gjord för att avlasta både hälsporre (mitt under hälen) och plantar fasciit (problem över insidan av hälens framkant) tack vare den kombinerade konstruktionen för dubbel avlastning

Kombinationsavlastning för plantar fasciit

Vanliga frågor

Svar. VEP materialet som hälsporrekilen är tillverkad av är naturligt klibbigt. Skölj undersidan av kilen i handljummet vatten och en mild tvållösning så blir kilen ren. Låt kilen lufttorka så återfår kilen sin naturliga klibbighet.

Svar. Ja, kilen avlastar både smärtpunkten för hälsporre ( mitt under hälen ) och plantar faciit ( smärta i hälens framkant vid övergången av hålfoten) i samma produkt.

Svar. VEP betyder ViskoElastiskPolymer och är ett extremt stötdämpande och formstabilt material som fungerar utmärkt som avlastande och stötdämpande material i våra fotprodukter.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten