Hälskydd Tulis Cheetah Gen 2
Hälskydd Tulis Cheetah Gen 2
Hälskydd Tulis Cheetah Gen 2
Hälskydd Tulis Cheetah Gen 2
Hälskydd Tulis Cheetah Gen 2

Hälskydd Tulis Cheetah Gen 2

399 kr

Hälskydd för stötdämpning av en smärtande häl. Skyddet fungerar lika bra till vardags med sko som vid barfotaträning ex gymnastik och dans. Läs mer
Stötdämpning och stöd vid hälproblem
Extra bra fixering av hälkoppen utan skor
Passar barn som vuxna

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Hälskydd Tulis - stötdämpning och stöd för alla tillfällen

Hälskyddet Cheetah Gen 2 är ett unikt hälskydd som kombinerar stötdämpning, stöd och lokal kompression över fotleden och hälpartiet. Den integrerade hälkoppen ger stötdämpning för hälen tack vare dess "våffelmönstret" som består av individuella stötdämpande celler placerade under och runt hälen. Cheetah Gen 2 har en förbättrad stötdämpning och färgmatchning mellan hälkopp och övriga stödet samt en helt ny fixeringsteknik som säkertäller att hälkoppen sitter väl fixerad mot hälbenet träning efter träning. 
Hälskyddets funktion stöttar även hälkudden under hälbenet, kroppens naturliga stötdämpare, in under hälbenet och bidrar därmed till ytterligare förbättrad stötdämpning vid kraftigare problem så som exempelvis hälisättning. Hälskyddets integrerade hälkoppen bidrar ofta till direkt lindring av problemen och minskar stöten över den smärtande hälen vid kraftiga häl-isättningar som är vanligt vid hopp, landning vid högintensiva idrotter.

Hälskyddet fungerar lika bra med som utan skor och är det självklara vid apofysit, seversskada då behovet att enkelt och effektiv stabilisera och minska stöten lokalt runt hälpartiet är avgörande för ett minska problemen. 
Tack vare den unika konstruktionen kan hälskyddet användas i alla skor vid alla tillfällen för att förbättra stötdämpningen. Hälskyddet fungerar även bra i öppna skor, sandaler och för barfotaanvändning.
Cheetah hälskydd levereras med 1 st hälskydd och vid problem i båda hälarna behöver man beställa 2 st hälskydd. 
Hälskyddet Tulis Cheetahs fungerar vid barfotaaktiviteter så som ex gymnastik och dans då träning sker utan stabiliserande stötdämpande skor.

Stabilitet
Stötdämpning
Mellanfotsstöd
Framfotsstöd

Hälskydd för hälsmärta hos barn eller vuxna

Cheetah kombinerar stöd och stötdämpning av en smärtande häl. Modellen finns i flera olika storlekar som varierar beroende på hälbredd och vikt. Optimalt för seversskada för barn med tanke på den enkla användningen och stöd oavsett med eller utan skor. 

Hälskydd för hälsmärta hos barn eller vuxna

Integrerad hälkopp som bärs direkt mot hälen

Den fixerade hälkoppen skapar ett helt unikt hälskydd som stödjer hälen utan behov av en skor eller sandal. Konstruktionen tillåter användning utan skor, barfota eller träning inomhus.

Integrerad hälkopp som bärs direkt mot hälen

Fungerar med eller utan skor, för vardag eller idrott och motion

Den enda lösningen för hälkoppsanvändning inomhus utan skor, gymnastik eller annan idrott.

Fungerar med eller utan skor, för vardag eller idrott och motion

Vanliga frågor

Svar. Ja, Cheetah är en optimal lösning för gymnaster då stödet fixerar hälkoppen mot hälbenet även utan skor.

Svar. Ja, hälskyddet Cheetah är förmdligen den endast och bästa alternativet på ett hälstöd utan skor då stödet bärs på foten och inte tillsammans med en skor.

Svar. Ja, den integrerade hälkoppen skapar stöd och ökad grad av stötdämpning precis som en vanligt hälkopp.

Svar. Ja, produkten tvättas i 30* handtvätt. Hälkoppen behöver endast sköljas under vatten och tar inte åt sig smuts eller vätska och är extremt enkel att rengöra.

Svar. Cheetah hälskydd levereras med 1 st hälskydd behöver man stöd för båda hälarna behöver man beställa 2 st.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten