• Hälskydd Tulis Cheetah Gen 2
  • Hälskydd Tulis Cheetah Gen 2
  • Hälskydd Tulis Cheetah Gen 2
  • Hälskydd Tulis Cheetah Gen 2
  • Hälskydd Tulis Cheetah Gen 2

Hälskydd Tulis Cheetah Gen 2

429 kr

Hälskydd för avlastning av en smärtande häl. Skyddet fungerar lika bra till vardags i en sko som vid barfotaträning, t.ex. gymnastik. Läs mer
Stötdämpning och stöd vid hälbesvär
Kan användas barfota och utan skor
Passar både barn och vuxna med onda hälar

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding! " Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Stötdämpning och stöd för alla tillfällen

Hälskyddet Tulis Cheetah Gen 2 är ett unikt hälskydd som kombinerar stötdämpning, stöd och lokal kompression över fotleden och hälpartiet. Jämfört med föregångaren har Cheetah Gen 2 en förbättrad stötdämpning och färgmatchning mellan hälkoppen och det övriga stödet och en helt ny fixeringsteknik som säkerställer att hälkoppen sitter fixerad mot hälbenet träning efter träning. Hälskyddet stabiliserar hälkudden, kroppens naturliga stötdämpare, och samlar ihop den under hälbenet, vilket optimerar stötdämpningen. Den integrerade hälkoppen ger ofta en direkt lindring av besvären genom att dämpa de stötar som den smärtande hälen utsätts för vid kraftiga hälisättningar, t.ex. vid hopp och landning i högintensiva idrotter.

  
Tack vare den unika konstruktionen kan hälskyddet användas i alla typer av skor och vid alla tillfällen. Hälskyddet fungerar bra även i öppna skor, sandaler och vid barfotaaktiviteter som gymnastik och dans där träning sker utan stabiliserande stötdämpande skor.

 

Hälskyddet finns i flera storlekar utifrån hälbredd och vikt. Det passar optimalt för barn med Severs skada där behovet av att enkelt och effektivt kunna stabilisera och minska stöten lokalt över hälpartiet är avgörande för att lindra besvären.

Hälskydd vid hälsmärta hos barn eller vuxna

Hälskyddet finns i flera storlekar och passar optimalt för barn med Severs skada med tanke på den enkla användningen med eller utan skor.

Hälskydd vid hälsmärta hos barn eller vuxna

Integrerad hälkopp som bärs direkt mot hälen

Den integrerade hälkoppen skapar ett unikt hälskydd som stödjer hälen utan behov av en sko eller sandal. Det gör att skyddet kan användas barfota och vid träning inomhus.

Integrerad hälkopp som bärs direkt mot hälen

Passar för sport- eller vardagsaktiviteter

Den enda lösningen för hälkoppsanvändning inomhus utan skor, gymnastik eller annan idrott.

Passar för sport- eller vardagsaktiviteter

Vanliga frågor

Ja. Cheetah är en optimal lösning för gymnaster eftersom stödet fixerar hälkoppen mot hälbenet även utan skor.

Ja. Hälskyddet Cheetah är förmodligen det enda och bästa exemplet på ett hälstöd som kan användas utan skor eftersom stödet bärs på foten.

Ja. Den integrerade hälkoppen ger stöd och avlastning precis som en vanlig hälkopp.

Ja. Produkten kan tvättas i 30 grader handtvätt. Hälkoppen behöver endast sköljas under vatten eftersom den varken tar åt sig smuts eller vätska.

Tulis Cheetah Gen 2 levereras med ett hälskydd. Vid problem i båda hälarna behöver två hälskydd beställas.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten