Hälskydd för hälproblem - Cheeta hälskydd hjälper effektivt | Rehaboteket
Stötdämpande hälskydd
Stötdämpande hälskydd
360 gif 360 logo

Hälskydd Tulis - stötdämpning och stöd för alla tillfällen

  •  369 kr 

Hälskydd för stötdämpning av hälen. Hälskyddet fungerar lika bra till vardags som vid träning barfota ex gymnastik och dans. Läs mer

  • Stötdämpning och stöd vid hälproblem
  • Extra bra fixering av hälkoppen
  • Passar barn som vuxna
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Stötdämpande hälskydd - Tulis Cheetah

Hälskyddet Cheetah är ett hälskydd som kombinerar en stötabsorberande hälkopp och lokal kompression över fotleden och hälpartiet. 
Den integrerade hälkoppen ger stötdämpning för hälen tack vare dess "våffelmönstret" som består av individuella stötdämpande celler placerade under och runt hälen.
Hälskyddets funktion stöttar även hälkudden under hälbenet, kroppens naturliga stötdämpare, in under hälbenet och bidrar därmed till ytterligare förbättrad stötdämpning vid kraftigare problem så som exempelvis hälisättning. Hälskyddets integrerade hälkoppen bidrar ofta till direkt lindring av problemen och minskar stöten över den smärtande hälen vid kraftiga häl-isättningar som är vanligt vid hopp, landning vid högintensiva idrotter.

Hälskyddet fungerar lika bra med som utan skor och är det självklara vid apofysit, seversskada då behovet att enkelt och effektiv stötdämpa hela hälpartiet är nödvändigt.
Tack vare den unika konstruktionen kan hälskyddet användas i alla skor vid alla tillfällen för att förbättra stötdämpningen. Hälskyddet fungerar även bra i öppna skor, sandaler och för barfotaanvändning.
Cheetah hälskydd levereras med 1 st hälskydd och vid problem i båda hälarna behöver man beställa 2 st hälskydd. 
Hälskyddet Tulis Cheetahs fungerar vid barfotaaktiviteter så som ex gymnastik och dans då träning sker utan stabiliserande stötdämpande skor.

Storlekstabell

StorlekOmkretsmått runt foten enligt bild
X-Small- 19 cm
Small19 - 21,5 cm
Medium21,5 - 24 cm
Large24 - 26,5 cm
X-LargeÖver 26 cm

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Min dotter har tränar gymnastik flera gånger i veckan och har problem med onda hälar. Kan Cheetah vara något för henne? 
Svar. Ja, Cheetah är en optimal lösning för gymnaster då stödet fixerar hälkoppen mot hälbenet även utan skor. 

Fråga. Är hälskyddet ett alternativ för inomhusanvändning utan skor? 
Svar. Ja, hälskyddet Cheetah är förmdligen den endast och bästa alternativet på ett hälstöd utan skor då stödet bärs på foten och inte tillsammans med en skor. 

Fråga. Fungerar hälskyddet mot Apofysit / Severs skada? 
Svar. Ja, den integrerade hälkoppen skapar stöd och ökad grad av stötdämpning precis som en vanligt hälkopp. 

Fråga. Kan produkten tvättas? 
Svar. Ja, produkten tvättas i 30* handtvätt. Hälkoppen behöver endast sköljas under vatten och tar inte åt sig smuts eller vätska och är extremt enkel att rengöra.  

Fråga. Hur levereras hälskyddet? 
Svar. Cheetah hälskydd levereras med 1 st hälskydd behöver man stöd för båda hälarna behöver man beställa 2 st. 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket