Elastiskt Armbågsstöd Universal | Rehaboteket
armbågsstöd

Armbågsstöd för en smärtande armbågsled

  • 299 kr

Extra stöd och kompression av en smärtande armbåge 

Läs mer

  • Extra stöd för en smärtande armbåge
  • Luftig textil
  • Extremt smidig konstruktion
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Elastiskt Armbågsstöd Universal

Armbågsstöd Universal är ett anatomiskt formstickat armbågsstöd som ger effektiv stabilisering, kompression och smärtlindring av en smärtande armbågsled. Den unika formstickningen säkerställer optimal kompression och komfort över armbågssleden muskulatur för bästa funktion.

Armbågsstödet är tillverkat av ett formstickat ventilerande, fuktavstötande material för bästa användarkomfort och funktion. Stödet kan med fördel användas hela dagarna och stödjer och avlastar armbågsleden effektivt. 

Produktens låga profil möjliggör användning av armbågsstödet helt utan restriktioner, stödet fungerar lika bra för sport som tillvardags tack vare den unika konstruktionen blir produkten enkel att använda och säkerställer funktion och komfort. 

Använd armbågsstödet vid, 

-Smärtande armbågsleder
-Inflammation i armbågen
-Överansträng armbågsled
-Behov av kompression och stabilitet av armbåge

Armbågsstödet är tillverkad i en universalstorlek som klarar omkretsmått runt armbågsleden mellan 20-30 cm. 

Vanliga Frågor & Svar

Egenskaper

Stabilitet

3

Kompression

3

Avlastning

2

Värme

1

Storlekstabell

Storlek
Universal omkretsmått 20-30 cm

Måttinstruktioner

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem