Elastiskt Armbågsstöd Universal | Rehaboteket
armbågsstöd för armbågen
armbågsstöd för armbågen

Armbågsstöd med luftig kompression

  •  299 kr 

Armbågsstöd med extra kompression och lätt stöd för problem i armbågensleden eller lokala senfästen. 

Läs mer

  • Extra stöd för armbågen
  • Luftig textil för bästa komfort
  • Extremt smidig konstruktion
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Elastiskt Armbågsstöd Universal

Armbågsstöd Universal är ett anatomiskt formstickat armbågsstöd för lokal kompression, stabilisering och smärtlindring av en smärtande armbågsled.
Den unika formstickningen säkerställer optimal kompression och komfort över armbågsleden muskulatur för bästa funktion.

Armbågsstödet är tillverkat av ett tunt och ventilerande, fuktavstötande material för bästa användarkomfort och funktion. Materialegenskaperna säkerställer komforten vid användning och motverkar att huden under armbågsstödet blir blött och fuktigt även vid långvarig användning. Armbågsstödet kan med fördel användas hela dagarna under längre perioder utan risk för obehag.

Produktens låga profil på 1 mm möjliggör användning av armbågsstödet helt utan restriktioner, stödet fungerar lika bra för idrott och sport som tillvardags tack vare den unika konstruktionen. Det tunna materialet påverkar inte armbågens rörelseomfång vilket skapar en produkt som inte stör arbetsmoment med böjda armar, finmotoriska rörelser eller sportaktiviteter med bibehållen känsla och rörelse.

Armbågsskyddet dras upp på enklaste sätt över handen och kan justeras i höjdled beroende på önskad kompression ned över underarmen eller upp över överarmen individuellt. Armbågsstödet är tillverkad i en universalstorlek som klarar omkretsmått runt armbågsleden mellan 20-30 cm. 
Stödet tvättas i handtvätt i 30° och skall lufttorka innan användning.  

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Hur tjockt är materialet på armbågsstödet? 
Svar. Materialet är extremt tunnt, 1 mm för att inte störa armbågens naturliga rörelseomfång

Fråga. Kan jag använda samma armbågsstöd på höger som vänster armbåge?
Svar. Ja, armbågsstödet är inte höger eller vänster och fungerar lika bra oavsett sida. 

Egenskaper

Stabilitet

2

Kompression

3

Avlastning

1

Värme

1

Storlekstabell

Storlek
Universal omkretsmått 20-30 cm

Måttinstruktioner

Relaterade skador

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem