Elastiskt armbågsskydd Universal
Elastiskt armbågsskydd Universal

Elastiskt armbågsskydd Universal

299 kr

Armbågsstöd med extra kompression och lätt stöd för problem i armbågensleden eller lokala senfästen Läs mer
Extra stöd för armbågen
Luftig textil för bästa komfort
Extra smidig konstruktion

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Armbågsstöd med luftig kompression

Armbågsstöd Universal är ett anatomiskt formstickat armbågsstöd för lokal kompression, stabilisering och smärtlindring av en smärtande armbågsled.
Den unika formstickningen säkerställer optimal kompression och komfort över armbågsleden muskulatur för bästa funktion.

Armbågsstödet är tillverkat av ett tunt och ventilerande, fuktavstötande material för bästa användarkomfort och funktion. Materialegenskaperna säkerställer komforten vid användning och motverkar att huden under armbågsstödet blir blött och fuktigt även vid långvarig användning. Armbågsstödet kan med fördel användas hela dagarna under längre perioder utan risk för obehag.

Produktens låga profil på 1 mm möjliggör användning av armbågsstödet helt utan restriktioner, stödet fungerar lika bra för idrott och sport som tillvardags tack vare den unika konstruktionen. Det tunna materialet påverkar inte armbågens rörelseomfång vilket skapar en produkt som inte stör arbetsmoment med böjda armar, finmotoriska rörelser eller sportaktiviteter med bibehållen känsla och rörelse.

Armbågsskyddet dras upp på enklaste sätt över handen och kan justeras i höjdled beroende på önskad kompression ned över underarmen eller upp över överarmen individuellt. Armbågsstödet är tillverkad i en universalstorlek som klarar omkretsmått runt armbågsleden mellan 20-30 cm.  Stödet tvättas i handtvätt i 30° och skall lufttorka innan användning.  

Vanliga frågor

Svar. Materialet är extremt tunnt, 1 mm för att inte störa armbågens naturliga rörelseomfång

Svar. Ja, armbågsstödet är inte höger eller vänster och fungerar lika bra oavsett sida.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten