Armbågsskydd för behandling av Ulnarisinklämning
armbagsstod for ulnarisinklamning
armbagsstod for ulnarisinklamning armbagsstod for ulnarisinklamning

Armbågsskydd för behandling av Ulnarisinklämning

  •  999 kr 

Unikt armbågsskydd för behandling av ulnarisinkläming i armbågsleden. Ulnarisskyddet kan användas dagtid som natttid och motverkar böjning av armbågen. 

Läs mer

  • Motverkar effektivt böjning av armbågen vid problem med ulnarisinklämning
  • Levereras med två olika skenor för optimal anpassning och stöd
  • Kan användas dag som natt för behandling av ulnarisinklämning
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Armbågsskydd Ulnaris

Armbågsskydd Ulnaris är en unik produkt som effektivt behandlar problem med inklämning av ulnarisnerven i armbågen. Armbågsskyddet för ulnarisinklämning är speciellt utvecklat för att förhindra att armbågsleden böjs för att minska belastning och tryck över ulnarisnerven vid böjd armbåge. Armbågsskyddet har en stabil stabiliserande formbar metallskena  placerad i armvecket som effektivt motverkar flexion (böjning) av armbågsleden.
Metallskenan kan enkelt formas och anpassas individuellt för att ge optimalt stöd och begränsning av böjning av armbågsleden.  
Armbågsskyddet för ulnarisinklämning levereras även med en bredare formbar plastskena för ytterligare behov av rörelsebegränsning och kontroll av armbågsleden. 
Mellan armbågsskyddet och huden ligger ett tryckavlastande mjukt skum för att ytterligare säkerställa komfort och att effektivt motverka tryck från skenan framförallt vid användning av armbågsskyddet för ulnarisinklämning nattetid.  Armbågsskyddet för ulnarisinklämning är tillverkat av ett ventilerande TriTex material för optimal komfort och andningsaktivitet för bästa användningskomfort. De unika materialen bidrar effektivt till att huden förblir torr även vid användning nattetid.  
Armbågskyddet för ulnarisinklämning är tillverkad med fyra kardborrband för optimal anpassning och justering av omkretsmåttet över armbågsleden. 

 

 

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Jag vaknar ofta med smärta och domingar i handen och fingrarna när jag sover med böjda armbågar. Är armbågsskyddet ulnaris en lämplig produkt för mig?
Svar. Ja, armbågsskyddet är speceillt utvecklar för att behandla ulnarisinklämning dagtid som nattetid och bidrar till mindre tryck mot ulnarisnerven.

Fråga. Hur fungerar armbågsskyddet för mig med problem med ulnarisinklämning?
Svar. Armbågsskyddet har två olika skenor placerade i armvecket för att effektivt motverka att armbågleden böjs vid ex vila i sovande tillstånd. I många fall så sover man med böjda armbågar vilket i vissa fall ökar trycket över ulnarisnerven i armbågsleden. Armbågsskyddet appliceras över armbågsleden med hjälp av fyra kardborrband som säkerstället optimal fixering över armbågen.

Fråga. Jag sover ofta med böjda armbågar och har problem med smärta och domningar i handen. Kan jag använda armbågsskyddet endast nattetid när jag sover?
Svar. Ja, armbågsskyddet för ulnarisinklämning kan med fördel endast användas nattetid. 

Fråga. Hur tvättar jag armbågsskyddet?
Svar. Armbågsskyddet tvättas i 30° handtvätt med kardborrbanden stängda.

Egenskaper

Stabilitet

1

Kompression

1

Avlastning

5

Värme

1

Storlekstabell

StorlekOmkretsmått runt armbågen
Small / Medium 20 - 25 cm
Large / X-Large25 - 31 cm
XX-Large31 - 38 cm

Måttinstruktioner

Måttinstruktioner

Relaterade skador

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem