Armbågsskydd för Ulnarisinklämning
armbagsskydd_ulnaris_inklamning
armbagsskydd_ulnaris_inklamning

Armbågsskydd för Ulnarisinklämning

  •  999 kr 

Unikt armbågsskydd för ulnarisinkläming i armbågsleden. Ulnarisskyddet kan användas dagtid som natttid och motverkar böjning av armbågen. 

Läs mer

  • Motverkar böjning av armbågen
  • Kardborreband för optimal anpassning
  • Kan användas dag som natt för ulnarisinklämning
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Armbågsskydd Ulnaris

Armbågsskydd Ulnaris motverkar böjning av armbågen vid problem med inklämning av ulnarisnerven. Armbågsskyddet är utvecklat för att förhindra att armbågsleden böjs för att minska belastning och tryck vid böjd armbåge. Armbågsskyddet har en stabil stabiliserande formbar metallskena  placerad i armvecket som motverkar böjning av armbågen.
Metallskenan kan enkelt formas och anpassas individuellt för en korrekt och komfortabel position av armbågen. 
Mellan armbågsskyddet och huden ligger ett tryckavlastande mjukt skum för komfort och tryckavlastning från skenan framförallt vid användning av armbågsskyddet nattetid.  
Armbågsskydd är tillverkat av ett ventilerande material för extra komfort och andningsaktivitet. De unika materialen bidrar effektivt till att huden förblir torr även vid användning nattetid.  
Skyddet har fyra kardborrband för enkel anpassning och justering av omkretsmåttet över armbågsleden. 

 

 

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Hur fungerar armbågsskyddet för mig med problem med ulnarisinklämning?
Svar. Armbågsskyddet har en skena placerade i armvecket för att motverka att armbågleden böjs nattetid. Skenan kan enkelt formas för bästa komfort och position. 

Fråga. Hur tvättar jag armbågsskyddet?
Svar. Armbågsskyddet tvättas i 30° handtvätt med kardborrbanden stängda.

Egenskaper

Stabilitet

1

Kompression

1

Avlastning

5

Värme

1

Storlekstabell

StorlekOmkretsmått runt armbågen
Small20 - 25 cm
Medium 25 - 31 cm
Large31 - 38 cm

Måttinstruktioner

Måttinstruktioner

Relaterade skador

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem