Armbågsskydd Dynamics Plus
Armbågsskydd Dynamics Plus
Armbågsskydd Dynamics Plus
Armbågsskydd Dynamics Plus

Armbågsskydd Dynamics Plus

949 kr

Dynamics Plus är ett unikt dubbelavlastande armbågsskydd problem med tennisarm, golfarm och musarm som skapar en dubbelsidig avlastning Läs mer
Extra smidighet med ArthroFlex
Full anpassningsmöjlighet med justerbart avlastande band
Två silikonpelotter för avlastning och stöd

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Armbågsskydd för tennisarm, golfarm och musarm

Armbågsskydd Dynamics Plus är ett funktionellt armbågsskydd för avlastning och lindring av armbågssmärta speciellt tennisarm, golfarm och musarm (medial och lateral epikondylit). Produkten kombinerar hög grad av kompression runt armbågsleden med dubbelsidig fullt justerbar avlastning av senfästesinflammationer i armbågsledens insida och utsida. Dynamics Plus är tillverkad av ett extra kompressionsgivande textilmaterial bestående av polyamid och elastan vilket ger extra hög grad av kompression runt leden, kompressionen ökar lokalt cirkulationen i armbågen samt över underarmsmuskulaturen och motverkar samtidigt lokal svullnad i armbågen. 
I det normalt känsliga området i armvecket sitter en extremt tunn ArthroFlex zon, zonen är tillverkad för optimal komfort och minimal risk för obehag vid användning. Zonen är elastisk i alla riktningar vilket medför att materialet i armvecket följer armens rörelser utan att påverka rörelseförmåga eller känslan. Dynamics Plus är ett armbågsskydd som påverkar armbågens rörelse minimalt vid användning.

Armbågsskyddet ger en unik kombination av riktad anpassningbar avlastning och lokal kompression. Avlastningen uppstår genom att applicera ett tryck över underarmsmuskulaturen för att på bästa sätt avlasta belastning från handleden och fingrarnas rörelser upp i armbågen. I armbågsskyddet sitter det två insydda silikonpelotter, pelotterna placeras automatiskt på rätt ställe centralt över underarmsmuskulaturen, cirka 10 cm nedanför smärtpunkten i armbågen. Pelotterna har en storlek på 7 cm x 4 cm vilket ger en extra bred angreppsyta mot muskulaturen och säkerställer avlastning och korrekt placering på bästa sätt.  Pelotternas konstruktion skapar extra effektiv riktad avlastning där den är som mest effektiv. Smärta och problem på insidan av armbågsleden kallas golfarmbåge och smärta på utsidan kallas tennisarm och de två pelotterna skapar extra gynnsamma förutsättningar för kombinerad avlastning av golf och tennisarm samtidigt. Produkten kan självklart användas vid endast problem med tennisarm eller golfarm.

Vid kraftfullare belastning eller regelbundet användande av föremål i handen tex padel, tennisrack eller verktyg ökar vanligtvis behovet av ytterligare avlastning då muskulaturen arbetar hårdare med högre grad av påfrestning över det redan inflammerade senfästet. Dynamics Plus armbågsskydd ett fullt justerbart avlastande band placerat ovanför silikonpelotterna på underarmen. Bandet kan justeras individuellt och spänns mer eller mindre i linje med unika behov, ju hårdare bandet appliceras desto högre grad av kompression appliceras och desto mer avlastning appliceras. Bandets semielastiska egenskaper ger enkel och exakt anpassning och justeringsmöjligheter för bästa resultat.  

I linje med en minskad problemutveckling kan Dynamics Plus på enklaste sätt anpassas till ett smidigare armbågsskydd. Det avlastande bandet sitter infäst på en kardborreyta på armbågsskyddets insida vilket gör det möjligt att helt ta bort bandet vid behov. Fördelen med att kunna ta bort bandet är att skyddet blir ännu smidigare då produktprofilen runt underarmen minskar. Vid behov av mera avlastning appliceras bandet tillbaka på samma plats igen på enklaste sätt. Kardborreytan har en total bredd på 8 cm vilket för det möjligt att flytta bandet i höjdled vid behov för att ytterligare uppnå individuell anpassning av avlastningen.  

Använd armbågsskydd Dynamics Plus vid
-Tennisarmbåge
-Golfarm
-Musarmbåge
-Lokal smärta och problem i armbågsleden vid behov av extra stöd

Armbågsskyddet tvättas på enklaste sätt i 30° handtvätt och skall lufttorka innan användning. Produkten är en medicinteknisk produkt klass 1 och är CE märkt. 

Vanliga frågor

Svar. Ja pelotterna sitter parvis för att skapa bättre avlastning och tryckavlastning under det justerbara bandet.

Svar. Pelotterna som har en storlek på 7x4 cm placeras på enklaste sätt genom att dra upp armbågsskyddet så att det sitter bra i armvecket (den tunna zonen skall placeras mitt i armvecket) då hamnar pelotten på rätt sätt för bästa effekt.

Svar. Ja absolut, medial och lateral epikondylit är detsamma som tennisarm och golfarm.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten