Band för tennisarm OSport | Rehaboteket
band för tennisarm
band för tennisarm

Extremt smidigt band för tennisarmbåge

  •  299 kr 

Avlastande band för tennisarm, golfarm och musarm med extremt låg profil och förstäkt avlastning. 

Läs mer

  • Extrem smidighet och låg profil
  • Justerbart individuell anpassning
  • Mjuk PU pelott för extra avlastning
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Band för tennisarm OSport

OSport är ett extremt smidigt och tunt spänne för avlastning av tennisarm, golfarm och musarm. Bandet är endast 2 mm tjockt runt hela dess konstruktion vilket ger ett ultrasmidigt spänne som sitter extremt nära underarmen med minimal risk för störande friktion. 

Spännet som tillverkas i en universal storlek är fullt justerbart för individuell anpassning och justering. Med hjälp av en extra lågprofil mikrokardborre justeras och fixeras bandet optimalt. 
I spännet sitter en trekantsformad avlastande pelott tillverkad av ett viskoelastiskt PU, pelotten skall appliceras över underarmens muskulatur för att skapa extra avlastning av det smärtande senfästet vid problem med tennisarmbåge, golfarmbåge eller musarm. Pelotten som sitter infäst med kardborre kan fritt flyttas över hela spännets insida vilket underlättar rätt applicering på underarmen för bästa resultat

Egenskaper

Stabilitet

1

Kompression

3

Avlastning

4

Värme

1

Storlekstabell

Storlek Universal
Passar höger och vänster

Vanliga Frågor & Svar

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket