Storsäljare
OSport band för tennisarm Universal OS6210

OSport band för tennisarm Universal OS6210

299 kr

Avlastande band för tennisarm, golfarm och musarm med extremt låg profil och förstäkt avlastning.  Läs mer
Extrem smidighet och låg profil
Justerbart individuell anpassning
Mjuk PU pelott för extra avlastning
Stabilitet
Kompression
Värme
Avlastning

Leveranstid 0-2 dagar.

Extremt smidigt band för tennisarmbåge

OSport är ett extremt smidigt och tunt spänne för avlastning av tennisarm, golfarm och musarm. Bandet är endast 2 mm tjockt runt hela dess konstruktion vilket ger ett ultrasmidigt spänne som sitter extremt nära underarmen med minimal risk för störande friktion. 

Spännet som tillverkas i en universal storlek är fullt justerbart för individuell anpassning och justering. Med hjälp av en extra lågprofil mikrokardborre justeras och fixeras bandet optimalt. 
I spännet sitter en trekantsformad avlastande pelott tillverkad av ett viskoelastiskt PU, pelotten skall appliceras över underarmens muskulatur för att skapa extra avlastning av det smärtande senfästet vid problem med tennisarmbåge, golfarmbåge eller musarm. Pelotten som sitter infäst med kardborre kan fritt flyttas över hela spännets insida vilket underlättar rätt applicering på underarmen för bästa resultat

Extremt smidigt band för tennisarm

Marknadens tunnaste band för avlastning av tennisarm och golfarm. Med en extremt låg profil och enkelt justeringsmöjlighet fungerar OSport för alla situationer.

Flyttbar avlastande pelott av silikon

Den integrerade pelotten skapar bättre förutsättningar för avlastning. Pelotten kan flyttas och placeras fritt i bandet för bästa funktion och effekt.

Extremt låg profil som verkar utan att märkas

OSport har marknadens lägsta profil och ger extrem smidighet utan att mista sin avlastande egenskap.

Vanliga frågor

Behöver du hjälp att hitta rätt. Ring oss för rådgivning så hjälper vi dig hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är av största vikt. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt. 📞 08 - 24 47 34
Hos oss kan du handla enkelt och tryggt. Hitta de varor du behöver, lägg i varukorgen. Fyll därefter i dina leveransuppgifter och välj det leveransalternativ som passar dig bäst. Fyll sedan i betalningsinformation, hos Rehaboteket handlar du säkert via Klarna Checkout. Avsluta med att bekräfta beställningen. Du får sedan en orderbekräftelse till den mail du angivit, där du sedan kan följa din order. Har du några funderingar tveka inte att kontakta oss direkt i chatten, per telefon eller via mail. Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)
📞 08 - 24 47 34 ✉ kundservice@rehaboteket.se
Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt. När varan har lämnat vårt lager är förväntad leverans mellan 0-2 dagar.
Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmamiljö i stället för en stressig butiksmiljö. Vi har alltid 45 dagars öppet köp för att ytterligare säkerställa att det skall vara enkelt att handla av oss på Rehaboteket. Det enda kravet för retur är att produkten är i samma skick som när du tog emot den vilket den alltid är om man provar hemma med försiktighet.
Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket
Varje produkt har en egen storlekstabell som du kan hitta på produktsida. Där kan du se hur du skall mäta och vilket mått som tillhör vilken storlek.

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten