Storsäljare
Armbågsskydd OSport OS6230
Armbågsskydd OSport OS6230

Armbågsskydd OSport OS6230

399 kr

OSport armbågsskydd med två integrerade avlastande pelotter för avlastning av tennisarm och golfarmbåge Läs mer
Extra smidig armbågsskydd med kompression
Två avlastande silikonpelotter
Justerbart band för extra stöd

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Armbågsskydd för sport och idrott

Armbågsskydd OSport är ett ultrasmidigt armbågsstöd utvecklat för idrott, sport och motion.
Det mjuka och elastiska textilmaterialet släpper effektivt igenom svett och ger ett välventilerat stöd för armbågen. Materialet skapar extra hög grad av kompression vilket effektivt ökar cirkulationen i armbågen.
På in och utsidan av armbågen sitter två insydda pelotter, pelotterna placeras automatiskt över muskelbuken för att skapa avlastning vid tennisarm och golfarm i samma lösning i kombination med det justerbara elastiska bandet som ger möjlighet att öka eller minska graden av tryck över pelotterna för att reglera mängden avlastning.

Den tunna och mjuka konstruktionen ger ett armbågsskydd som stödjer och skyddar armbågen utan att störa den normala rörelsen i armbågsleden.
Armbågsskyddet skall handtvättas i 30° med stängt kardborreband. Låt produkten lufttorka innan användning. Skyddet fungerar lika bra på höger som vänster armbåge.

Extra smidig design

Det tunna och kompressionsgivande materialet skapar ett armbågsskydd som inte påverkar armbågens rörelseomfång och upplevs extremt smidigt. 

Extra smidig design

Avlastning med pelotter och bandsystem

Armbågsskyddet kombinerar dubbla silikonpelotter för riktad avlastning av tennisarm och golfarm. Bandet möjliggör individuell anpassning.

Avlastning med pelotter och bandsystem

Stöd, avlastning och kompression

En komplett funktion med stöd och kompression runt leden som kombineras med riktad avlastning vid problem med  tennisarm, golfarm och musarm. 

Stöd, avlastning och kompression

Vanliga frågor

Behöver du hjälp att hitta rätt. Ring oss för rådgivning så hjälper vi dig hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är av största vikt. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt. 📞 08 - 24 47 34
Hos oss kan du handla enkelt och tryggt. Hitta de varor du behöver, lägg i varukorgen. Fyll därefter i dina leveransuppgifter och välj det leveransalternativ som passar dig bäst. Fyll sedan i betalningsinformation, hos Rehaboteket handlar du säkert via Klarna Checkout. Avsluta med att bekräfta beställningen. Du får sedan en orderbekräftelse till den mail du angivit, där du sedan kan följa din order. Har du några funderingar tveka inte att kontakta oss direkt i chatten, per telefon eller via mail. Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)
📞 08 - 24 47 34 ✉ kundservice@rehaboteket.se
Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt. När varan har lämnat vårt lager är förväntad leverans mellan 0-2 dagar.
Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmamiljö i stället för en stressig butiksmiljö. Vi har alltid 45 dagars öppet köp för att ytterligare säkerställa att det skall vara enkelt att handla av oss på Rehaboteket. Det enda kravet för retur är att produkten är i samma skick som när du tog emot den vilket den alltid är om man provar hemma med försiktighet.
Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket
Varje produkt har en egen storlekstabell som du kan hitta på produktsida. Där kan du se hur du skall mäta och vilket mått som tillhör vilken storlek.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten