Armbågsskydd OSport | Rehaboteket
tennisarmbagsskydd
tennisarmbagsskydd armbagsstod_tennisarm armbagsstod_tennisarm

Armbågsskydd för sport och idrott

  •  399 kr 

OSport armbågsskydd med två integrerade avlastande pelotter för avlastning av tennisarm och golfarmbåge

Läs mer

  • Extra smidig armbågsskydd med kompression
  • Två avlastande silikonpelotter
  • Justerbart band för extra stöd
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Armbågsskydd OSport

Armbågsskydd OSport är ett ultrasmidigt armbågsstöd speciellt utvecklat för idrott, sport och motion.
Det mjuka och elastiska textilmaterialet släpper effektivt igenom svett och ger ett välventilerat stöd för armbågen. Materialet skapar extra hög grad av kompression vilket effektivt ökar cirkulationen i armbågen.
På in och utsidan av armbågen sitter två insydda viskoelastiska pelotter, pelotterna placeras automatiskt över muskelbuken för att skapa avlastning vid tennisarm och golfarm i samma lösning.

Ovanför de två pelotterna sitter ett justerbart elastiskt band som ger möjlighet att öka eller minska graden av tryck över pelotterna för att reglera mängden avlastning. Bandet fästes på enklaste sätt med kardborre vilket ger en stor flexibilitet i anpassningen av stödet. Vid kraftfulla aktivitet kan behovet för avlastning öka vilket enkelt anpassas med hjälp av spänningen på bandet.

Den tunna och mjuka konstruktionen ger ett armbågsskydd som stödjer och skyddar armbågen utan att störa den normala rörelsen i armbågsleden.
Armbågsskyddet skall handtvättas i 30° med stängt kardborreband. Låt produkten lufttorka innan användning. Skyddet fungerar lika bra på höger som vänster armbåge.

Egenskaper

Stabilitet

3

Kompression

4

Avlastning

3

Värme

2

Storlekstabell

Storlek Omkretsmått runt armbågen
Storlek 1 22 - 26 cm
Storlek 2 26 - 30 cm
Storlek 3 30 - 34 cm

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket