IMAK Armbågsstöd | Rehaboteket
armstod_imak
armstod_imak armbagsstod armbagsstod

Armbågsstöd IMAK värme kompression och stöd

  •  339 kr 

Tunt, smidigt och lätt värmande armbågsstöd för reumatisk värk, svullnad och smärta i armbågen. Det unika materialet stödjer och värmer effektivt vid smärta och stelhet Läs mer

  • För reumatisk värk och smärta
  • Värmer och stödjer leden lokalt
  • Optimal komfort för en hel dags användning
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

IMAK Armbågsstöd

IMAK armbågsstöd är ett extra tunt, smidigt och lätt värmande stöd för reumatisk värk armbågen. Den unika konstruktionen, det tunna material och det smidiga utförande gör armbågsstödet till en produkt som kan bäras hela dagarna utan problem. Stödet ta minimalt med plats under en tröja och för alla situationer sommar som vinter och vid vardagsanvändning eller motion.
IMAK är tillverkat av ett mjukt och behagligt ventilerande elastiskt textilmaterial som ger lätt stöd för en värkande knäled. Ett vanligt problem i sambandmed reumatiska problem i knäleden är belastningsrelaterad smärta, stelhet och svullnad i knät. Materialet håller knäleden varm under kallare årstider eller vid ökad risk för nedkylning och säkerställer ett lätt stöd runt knäleden oavsett vardagligt användande eller motion och tyngre belastning.

Armbåggstödet är konstruerat med ett tunt och andningsaktivt material i armvecket för att säkerställa optimal komfort och minimera risken för skav och obehag i armvecket. Det tunna Lycra materialet i armvecket är endast 1 mm tjockt vilket ger en väldigt komfortabel upplevelse vid användning en hela dag. Runt insidan av armbågstödet övre del sitter det ett TRI-band, tre silikoninlägg som säkerställer optimal fixering av armbågsstödet vid regelbunden belastning och motion. För att underlätta applicering och motverka att silikonbanden fäster runt leden kan man med fördel vika ned armbågsstödet över del när stödet appliceras upp över armbågsleden. I takt med att stödet är på plats viker man enkelt upp den övre delen av stödet för att säkra fixeringen över leden. 

IMAK har en unik kombination av värme i ett väl ventilerat material som säkerställer att huden under produkten inte blir varm och svettig. Materialvalet för vardagligt användande är av högsta vikt för optimal komfort då produkten används under längre perioder.

Använd IMAK armbågsstöd vid,
- Reumatisk värk i armbågsleden
- Ökad smärtkänslighet för kyla ex vid fibromyalgi
- Behov av lokal värme runt armbågen vid kallare årstider
- Lättare artrosproblem 
- Vid problem med lättare överbelastning i armbågsleden

Armbågsstödet går att användas på både höger och vänster arm och är konstruerat för att fungera optimalt vardagligt utan att störa armens normala funktioner.
IMAK är unisex och fungerar lika bra att användas för män som kvinnor. Den unika storlekstabellen hjälper till att hitta rätt storlek. Måttet skall tar ca 10 cm ovanför mitten av armbågsleden över mitten på överarmen. 
Materialkomposition: 92% bomull, 8% Spandex och är helt fri från latex
Tvättråd: Knästödet tvättas i 30° handtvätt och skall lufttorka innan användning
Armbågsstödet säljs per styck

Egenskaper

Stabilitet

2

Kompression

4

Avlastning

3

Värme

4

Storlekstabell

Storlek Omkretsmått runt överarm (cm)
Small 20 - 28 cm
Medium 28 - 33 cm
Large33 - 41 cm

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket