IMAK Armbågsstöd
IMAK Armbågsstöd
IMAK Armbågsstöd
IMAK Armbågsstöd
IMAK Armbågsstöd

IMAK Armbågsstöd

399 kr

Tunt, smidigt och lätt värmande armbågsstöd för reumatisk värk, svullnad och smärta i armbågen. Det unika materialet stödjer och värmer effektivt vid smärta och stelhet Läs mer
För reumatisk värk och smärta
Värmer och stödjer leden lokalt
Optimal komfort för en hel dags användning

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Armbågsstöd IMAK värme kompression och stöd

IMAK armbågsstöd är ett extra tunt, smidigt och lätt värmande stöd för reumatisk värk armbågen. Den unika konstruktionen, det tunna material och det smidiga utförande gör armbågsstödet till en produkt som kan bäras hela dagarna utan problem. Stödet ta minimalt med plats under en tröja och för alla situationer sommar som vinter och vid vardagsanvändning eller motion.
IMAK är tillverkat av ett mjukt och behagligt ventilerande elastiskt textilmaterial som ger lätt stöd för en värkande knäled. Ett vanligt problem i sambandmed reumatiska problem i knäleden är belastningsrelaterad smärta, stelhet och svullnad i knät. Materialet håller knäleden varm under kallare årstider eller vid ökad risk för nedkylning och säkerställer ett lätt stöd runt knäleden oavsett vardagligt användande eller motion och tyngre belastning.

Armbåggstödet är konstruerat med ett tunt och andningsaktivt material i armvecket för att säkerställa optimal komfort och minimera risken för skav och obehag i armvecket. Det tunna Lycra materialet i armvecket är endast 1 mm tjockt vilket ger en väldigt komfortabel upplevelse vid användning en hela dag. Runt insidan av armbågstödet övre del sitter det ett TRI-band, tre silikoninlägg som säkerställer optimal fixering av armbågsstödet vid regelbunden belastning och motion. För att underlätta applicering och motverka att silikonbanden fäster runt leden kan man med fördel vika ned armbågsstödet över del när stödet appliceras upp över armbågsleden. I takt med att stödet är på plats viker man enkelt upp den övre delen av stödet för att säkra fixeringen över leden. 

IMAK har en unik kombination av värme i ett väl ventilerat material som säkerställer att huden under produkten inte blir varm och svettig. Materialvalet för vardagligt användande är av högsta vikt för optimal komfort då produkten används under längre perioder.

Använd IMAK armbågsstöd vid,
- Reumatisk värk i armbågsleden
- Ökad smärtkänslighet för kyla ex vid fibromyalgi
- Behov av lokal värme runt armbågen vid kallare årstider
- Lättare artrosproblem 
- Vid problem med lättare överbelastning i armbågsleden

Armbågsstödet går att användas på både höger och vänster arm och är konstruerat för att fungera optimalt vardagligt utan att störa armens normala funktioner.
IMAK är unisex och fungerar lika bra att användas för män som kvinnor. Den unika storlekstabellen hjälper till att hitta rätt storlek. Måttet skall tar ca 10 cm ovanför mitten av armbågsleden över mitten på överarmen. 
Materialkomposition: 92% bomull, 8% Spandex och är helt fri från latex
Tvättråd: Knästödet tvättas i 30° handtvätt och skall lufttorka innan användning
Armbågsstödet säljs per styck

Vanliga frågor

Behöver du hjälp att hitta rätt. Ring oss för rådgivning så hjälper vi dig hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är av största vikt. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt. 📞 08 - 24 47 34
Hos oss kan du handla enkelt och tryggt. Hitta de varor du behöver, lägg i varukorgen. Fyll därefter i dina leveransuppgifter och välj det leveransalternativ som passar dig bäst. Fyll sedan i betalningsinformation, hos Rehaboteket handlar du säkert via Klarna Checkout. Avsluta med att bekräfta beställningen. Du får sedan en orderbekräftelse till den mail du angivit, där du sedan kan följa din order. Har du några funderingar tveka inte att kontakta oss direkt i chatten, per telefon eller via mail. Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)
📞 08 - 24 47 34 ✉ kundservice@rehaboteket.se
Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt. När varan har lämnat vårt lager är förväntad leverans mellan 0-2 dagar.
Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmamiljö i stället för en stressig butiksmiljö. Vi har alltid 45 dagars öppet köp för att ytterligare säkerställa att det skall vara enkelt att handla av oss på Rehaboteket. Det enda kravet för retur är att produkten är i samma skick som när du tog emot den vilket den alltid är om man provar hemma med försiktighet.
Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket
Varje produkt har en egen storlekstabell som du kan hitta på produktsida. Där kan du se hur du skall mäta och vilket mått som tillhör vilken storlek.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten