Smärta i nacken - Effektiv hjälp | Rehaboteket

Behandla smärta i nacken

Smärta och stelhet i nacken är ett vanligt förekommande problem och orsakas ofta av en onormal position av nacken med påverkan på nackens muskulatur. 

Vår mest sålda produkt

nackkrage

Nackkrage svart

Nackkrage tillverkad av ett formstabilt skum-material för effektiv avlastning vid nackspärr, ont i nacken och generell stelhet i nacken och skuldran.

269 kr
Perfekt!

Mycket bra service, trevligt bemötande och uppenbart att man kan sin sak. Ingen krängarmentalitet utan kunden och kundens problem är det som är det viktigaste. Priserna är bra, något lägre än i butik och fri frakt! Kan bara varmt rekommendera denna sida.

Smärta och stelhet i nacken är ett vanligt förekommande problem och orsakas ofta av en onormal position av nacken med påverkan på nackens muskulatur. Smärtan och stelheten i nacken kan vara i dagar eller veckor, smärtan och stelheten avtar ofta över tid. Orsaken till smärta i nackmuskulaturen är ofta ex. långvarigt arbete vid datorn eller smarta telefoner med huvudet i en onormal position. Om huvudet positioneras onormalt i förhållande till nacken och ryggkotpelaren så överbelastas ofta nackmusklerna med smärta som följd.