• Nackkrage Push Stabil
  • Nackkrage Push Stabil
  • Nackkrage Push Stabil

Nackkrage Push Stabil

999 kr

Extra stabil nackkrage med förstärkning för långvariga problem med behov av högre grad av stöd för nacken och omkringliggande muskulatur Läs mer
Nackkrage med uttagbar plastförstärkning
Optimal anatomisk passform
Hög ventilationsförmåga och komfort

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding! " Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Nackkrage stabil med förstärkt stöd

Nackkrage Pushmed Stabil är utvecklad för att avlasta nacken och nackmuskulturen och är speciellt lämpad för långvarig användning vid återkommande eller permanenta problem. Nackkragen kombinerar optimal anatomisk passform med extra hög grad av stabilitet tack vare en inmonterad plastförstärkning för extra stöd och avlastning. Plastförstärkningen är tillverkad av formstabil plast med hög grad av formbarhet och har en passform liknande själva kragen för att stödja och avlasta på bästa sätt. Plastförstärkningen är uttagbar och kan med hjälp av en dragkedja på kragens sida enkelt tas ut ur sin ficka för att ytterligare flexibilitet. Utan skenan ger nackkragen mindre avlastning vilket kan vara lämpligt vid en mindre smärtsam period med lägre behov av stöd. Plastskenan är låt uttagen framtill över kragen för att helt ta bort risken för att plasten trycker mot struphuvudet.

Kragens anatomiska passform är konstruerad för att på ett naturligt sätt följa konturen på nackkragens övre kant mot hals, haka och käkben samt nedre kontakten mot axel, skuldran och bröstbenet utan att skapa ett obehagligt eller onaturligt tryck där det inte behövs. Kragen har stödpunkter över hakan och käkbenen för att på bästa sätt skapa ett anatomiskt korrekt stöd där det är som effektivast och har den inmonterade plastförstärkta skenan i samma form och konstruktion. Alla kontaktytor mot huden är konstruerade med mjuka rundade kanter för att säkerställa komfort vid långvarig användning utan att störa ett normalt rörelsemönster i vardagen.

Nackkragens yttermaterial mot huden är tillverkad av ett mjukt och andningsaktivt Sympress. Sympress är ett Lycramaterial med en extremt mjukt och komfortabel yta och motverkar skav och friktion effektivt mot den tunna och känsliga huden i ansiktet och halsen. Kragen har ett 50 mm brett kardborreband placerat i nacken som förenklar av och påtagning. Bandet kan fritt spännas för att öka eller minska fixeringen av kragen vid behov. Ju hårdare nackkragen appliceras desto stabilare blir effekten av stödet.

Tjockleken på nackkragen är endast 20 mm trots den inmonterade plastskenan mot normala nackkragar som har en tjocklek på 30–35 mm. Tjockleken är en viktig egenskap som säkerställer att stödet fungerar optimal vardagligt trots ytterkläder.
Använd nackkragen vid långvariga problem med behov av extra avlastning vid ex
- Pisksnärtsskada, whiplashskada
- Återkommande nackspärr
- Vid artrosproblem i nacken

Nackkragen finns tillgänglig i två höjder och två bredder.
Höjdmåtten är 8 och 10 cm vilket är standardhöjden för kvinnor (8cm) och män (10cm). Omkretsmåtten är 27–36 cm (normalt kvinnor) och omkretsmått 36–46 cm (normalt för män)

Kragens tvättas på enklaste sätt i 30° handtvätt med den hårda kardborrens stängd. Plastskenan kan tas ut ur kragen vid tvätt för att underlätta uppsköljning men kan även tvättas med skenan i.  
Låt kragen lufttorka innan användning. Undvik tork vid värmekällor som kan missforma nackkragens skum och skena om det blir för varmt.

Vanliga frågor

Svar. Plastskenan tar på enklaste sätt ut ur kragen genom att öppna dragkedjan på sidan och dra ut skenan genom öppningen. Skenan sätts tillbaka på samma sätt på enklaste sätt.

Svar. På enklaste sätt genom att försluta ett kardborreband i nacken. Bandet är 50 mm brett och lätt att justera vid behov.

Svar. Ja, med fördel i 30° handtvätt. Alla material som innehåller hårda komponenter ex den hårda kardborren riskerar att förstöras av maskintvättens mekaniska slitage. För att kragen skall hålla så länge som möjligt så är handtvätt en fördel. Vid behov kan stödskenan enkelt tas ut ur kragen vid tvätt.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten