KinesioTex Gold FP 5m 1 rulle | Rehaboteket
Kinesio Tex Gold FP
Kinesio Tex Gold FP Kinesio Tex Gold FP Kinesio Tex Gold FP

Nya Kinesiotape FingerPrint för extra effektiv tapening

  •  159 kr 

Den världsberömda Kinesio® Tex Gold, med sin vågmönsterdesign, nu med den unika Finger print-teknologin

Läs mer

  • Originalet KinesioTEX
  • Unik "fingerprint" konstruktion för optimal följsamhet och anpassning
  • Klarar användning över flera dagar
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

KinesioTex Gold FP 5m 1 rulle

Den världsberömda Originaltapen från Kinesiotape Kinesio® Tex Gold, med sin vågmönsterdesign, har nu försetts med unik Finger print-teknologi. Den nya tejpen ger nano touch-stimulering till huden och underliggande strukturer. Kinesio® Tex Gold FP immiterar en lätt beröring mot huden och fäster ännu bättre. En djupt självhäftande microfattning i tillverkningsprocessen ger mindre självhäftande ytområde - men trots det ett bättre grepp!

Den nya tejpen innehåller även mera bomull vilket gör att tejpen andas bättre och en ny, skyddad, vävprocess ger förbättrad komfort.
Naturligtvis finns alla grundläggande egenskaper inom kinseiotejpningen kvar i den nya produkten och självklart är den både allergi- och latexfri. Kinesio® Tex Gold FP används regelbundet inom professionell medicinsk vård.

 

Vanliga Frågor & Svar

Storlekstabell

1 rulle Kinesiotape FP 5 meter

Måttinstruktioner

Relaterade skador

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem