Nackkrage för extra stöd vid nackspärr och ont i nacken
nackkrage
nackkrage

Nackkrage i diskret svart för extra stöd vid nackspärr

  •  269 kr 

Nackkrage tillverkad av ett formstabilt skum-material för effektiv avlastning vid nackspärr, ont i nacken och generell stelhet i nacken och skuldran.

Läs mer

  • Diskret svart färg
  • Anatomisk konstruktion för optimal funktion
  • Finns i 6, 8, 10 och 12 cm
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Nackkrage svart

Nackkrage svart för extra stöd och avlastning av smärtor i nacken, nackspärr. Nackkragen är tillverkad av ett formstabilt polyesterskum skum för effektiv avlastning av nacken och huvudet.  Nackkragen har en anatomisk passform vilket innebär att kragen för nacken är speciellt formad för att inte trycka under hakan. Kragen är speciellt utvecklad för att ta upp stöd och avlastning över käkbenen för att ge optimal stabilitet och komfort vid användning. 

Nackkragens kärna av polyesterskum är klädd med en svart mjuk och komfortabel bomullstrikå. Den svarta färgen gör nackkragen aningen mera diskret vid användning tillsammans med vanliga kläder. 
Kardborrknäppningen på nackkragens baksida möjliggör en univeral storlek för optimal funktion. 
Nackkragen finns i fyra olika höjder 6, 8, 10 och 12 cm. Mät avståndet mellan käkbenet och axeln för en indikation av rätt höjd. 

Storlekstabell

Höjd
6 cm
8 cm
10 cm
12 cm
Mät avstånd käkben / axel för storleks indikation

Vanliga Frågor & Svar

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket