Storsäljare
Hållningsväst DorsoLite
Hållningsväst DorsoLite
Hållningsväst DorsoLite
Hållningsväst DorsoLite

Hållningsväst DorsoLite

649 kr

Hållningsväst DorsoLITE™ är ett hållningsstöd med obegränsade möjligheter för korrigering av dålig hållning. Läs mer
Anpassningsbar väst som passar både män och kvinnor
Individuell justering för stöd och komfort
Extremt smidig med en vikt på endast 130 gram

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Hållningsväst DorsoLITE med unika anpassningsmöjlighet

DorsoLite™ är en flexibel hållningsväst med justeringsmöjligheter för optimal passform och funktion. Den passar lika bra för idrott som för daglig användning och är tillverkad av oelastiska mjuka band i PE-skum för individuell anpassning. Axelbandens spänning kan justeras för ökad effektivitet i att motverka axelrotation och felaktig kroppshållning.

Västen är designad för alla kroppsformer, män som kvinnor och tillverkad av slitstarkt polyamid blandat med polyuretan och mikrofiber. Tryckavlastande axelband ger komfort över axlarna och förhindrar obehag i armhålan. Unik konstruktion möjliggör enkel anpassning för att kombinera funktion med komfort, och längden på banden kan justeras för att minimera tryck och skav.

DorsoLite™ har ett snabbspänne för exakt återkommande inställning vid varje användning och underlättar även av- och påtagning. Anpassning för män och kvinnor görs genom att korta ned axelbanden och bröstbandet med hjälp av kardborre, vilket säkerställer en exakt passform. Tvättas vid 30° handtvätt med kardborrbanden borttagna eller stängda för att minimera slitage, och låt västen lufttorka före användning.


 

Fungerar lika bra vardagligt som vid träning och motion

Justeringen och anpassningsmöjligheterna gör Dorsolite lämpat både för vardagligt stöd samt idrott och motion. Ju tynger aktiviteter desto mera stöd behövs vanligtvis vilket justeras på enklaste sätt för varje person och varje situations unika behov.

Fungerar lika bra vardagligt som vid träning och motion

Extra stabil konstruktion med mindre elasticitet i axelbanden

De anpassningsbara banden har mindre elasticitet vilket ger ett kraftfullare stöd och mera stabilitet. Banden kan slutanpassas med kardborre för att öka / minska stödet genom att på enklaste sätt reglera kardborrebandens infästning i snabbspännen framtill över bröstet.

Extra stabil konstruktion med mindre elasticitet i axelbanden

Universal modell som anpassas individuellt

Hållningsväst med en universal konstruktion som anpassas individuellt efter varje brukare. Genom att anpassa längden på banden skapas ett unikt stöd 100% anpassat efter varje användares unika behov och storlek.

Universal modell som anpassas individuellt

Vanliga frågor

Ja, hållningsvästen kan på enklaste sätt justeras beroende på behov av hållningsstöd och situation genom att reglera bröstbandets inställning.

Hållningsvästen är extremt enkel att använda tack vare dess unika konstruktion. Axelbanden appliceras likt en ryggsäck över höger respektive vänster axel. För att justera mängden stöd över axlarna justeras bröstbandets längd med hjälp av kardborrbanden. Ju kortare banden är desto mera stöd och kontroll ger axelbanden. Tänk på att ett hållningsband skall sitta tight men inte för hårt då det finns risk för att axelbanden orsakar skav och obehag.

För att korta ned axelbanden behöver man bara lossa kardborrbanden som sitter placerade längst ut på banden. När kardborren är borttagen så klipper man av bandet för exakt passform, tänk på att prova ut noggrant innan banden klipps av så att de inte är för korta vilket medför att banden kan sitta för hårt.

Ja, ryggplattan kan fritt positioneras för att passa långa eller kortare ryggar. Ryggplattans totala längd/bredd är 28x15 cm

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten